NU STICKER JAG!


DET ÄR DAGS!
nu byter jag adress och börjar istället skriva på
min nya träningssida på Shape me up.se


Jag hoppas innerligt att ni som följt min resa från början, eller kanske nyligen fortsätter att kika in och peppa mig med era underbara kommentarer jag fått! Dom har varit till stor hjälp många gånger och utan er hade det aldrig varit så roligt  att skriva som jag tycker att det är!

HÄR hittar ni min nya sida!



Svälter!


Färdig från jobbet!


Sitter och klunkar i mig funlight och väntar på att christian ska komma hem med sin stolta fångst från fisketuren förut. Han nämnde någonting om 40 makrillar och det låter ju inte så dumt sålänge dom är färdigrensade och klara att slänga i stekpannan! Och tro mig, det är en väldigt hungrig Li som sitter och väntar, för inte fasen håller man sig mätt länge på att bara knapra knäckebröd & ägg till frulle och lunch!

En hungrig Li






LUNCHDAGS!


LUNCHDAGS!
tjah, vad ska man äta....mer ägg kanske?



Ja för imorse blev det stekta ägg på knäckebröd (det finns INGET annat hemma) och tjah, eftersom det fortfarande ekar tomt i kylskåpet såhär på lunchen så tänkte jag slå på stort och koka äggen till knäckebröden istället! Ska trycka i mig en burk kvarg också, det är allt som bjuds på idag verkar det som. Middagen ska bli spännande....omelett kanske? Och HUR ska jag orka träna idag utan vettig mat i magen?


Nämen? Li träna på en Lördag? Sa hon fel?



Nix! Har bestämt mig för att slänga in ett konditionspass á la löpning/crosstrainer/trampmaskin på Lördagar om tid och ork finns! (får väl se hur det står till med dendär orken lite senare...) Så, fem dagars styrketräning i veckan, ett kondtitionspass och promenader utöver det! Ganska hurtigt va så säg?


helg = ledig?


LÖRDAG = HELG = SOVMORGON!
eh nä? inte för mig som väcktes klockan 05.30....

DAGS ATT JOBBA!



Nej någon ledighet blir det minsann inte för min del bara för att det är helg. Jag jobbar vaaarje dag fram tills på Torsdag då jag har en ynka-liten-plutte ledig dag. Och därefter ska jag jobba ytterligare sex dagar innan jag är ledig nästa gång. Puh, life is hard sometimes!



Älskling gick minsann upp ännu tidigare, redan klockan 5 faktiskt. Han ska iväg och fiska (GÅ UPP KLOCKAN FEM FÖR ATT FISKA?!) så han stack precis utanför dörren och lovade att fånga hem dagens middag. Och det säger jag; det är allt bäst för nu jäklar ekar kylskåpet tomt här hemma. Vi har ägg och kvarg; that's is! Zero, nada, noll mat hemma alltså...


Proppmätt och lite skadad


HEMMA OCH PROPPMÄTT<
...efter att ha mölat i mig supergoda grillspett och kött i massor!




Har precis kommit hem från det lilla middagsbesöket hemma hos mamma. Det bjöds på dundergoda grillspett med massor av grönsaker och kött samt sallad och potatisgratäng. Jag själv åt bara grönsaker och kött då jag inte är så förtjust i gratänger, för flottigt och slajmigt för min smak... dessutom har jag ju ingen ätardag idag så jag tryckte hellre i mig lite extra kött än att fylla på med kaloririk gegga! Till dessert fick vi grekisk lättyoghurt varvat med honung och nötter, såååå jävla gott! Hade kunnat äta det till frukost, lunch och middag varje dag i en vecka utan några som helst problem!


◊  ◊  ◊  ◊



Har BIG TIME ont i höften efter en liten incident på jobbet....


Träningen idag blev ett kvickt men effektivt ryggpass som gick väldigt bra utöver att jag, som tidigare nämnt, inte kunde träna nedre delen av ryggen eftersom man då måste göra såna övningar där man i regel måste böja knäna och tippa med höfterna. Råkade nämligen klanta mig idag på jobbet och ramla ner från 8 trappsteg och smällde i höften rakt i stengolvet. Ajajaj....


Ska iväg och gödas!


STICKER IVÄG PÅ BARBEQUE MIDDAG!
söta mamma ska se till att göda oss ordentligt ikväll




japp nu sticker jag iväg på grillmiddag hos mamma och lillsyrran. Kära storasyster med sin gubbe kommer också så det blir nästan hela familjen. Alla utom söte pappa som är ute på havet och jobbar!

Har precis stressat igenom ett ryggpass nere på gymmet med christian, det blev bra. Dock bara övre rygg eftersom marklyft och ryggresningar gör för ont i höften att göra idag....mer om det senare....


HA EN UNDERBAR FREDAG!

FULL FART FRAMÅT!


FULL FART FRAMÅT!
nu är snart nya bloggen fixad och klar att användas!



Fick idag mail om att designen på min nya blogg är färdig och snart är den färdig att användas! Det känns otroligt häftigt att få vara en av de bloggarna som får skriva på den nya träningssidan Shapemeup.se, nästan lite pirrigt i magen av någon korkad anledning! Så, vilken dag som helst nu så ska ni få min nya adress så att ni kan fortsätta att peppa mig så jäkla bra som ni gjort under tiden här på blogg.se

Finally Friday!


GODMORNING FRIDAY!

Äntligen Fredag! Bästa dagen på veckan med plenty to do!
Dessutom fick jag ett hemligt meddelande på datorn såhär på morgonen...♥


Christian är en hejjare på paint!


Stackarn, Christian har så väldigt svårt att sova på nätterna så han väntar bara på att jag ska somna, för att därefter trippa upp igen och glo på TV. Eller, måla i paint tydligen! Tur att han sover som en stock hela förmiddagen istället medan jag är på jobbet! Kanske beror på just mig? Jag kanske sparkas och slåss i sömnen? Har hört att jag i varje fall både pratar och går i sömnen, gärna med öppna ögon. Läbbigt....


Och idag ska vi iväg på grillmiddag hos Mamma! Låter fint, så slipper man stå vid spisen och slava idag när man egentligen inte har någon ork, enda minuset är att man gärna stoppar i sig mer än vad man behöver på bjudningar... och det är INTE min ätardag idag, den är ju förbrukad i Tisdags. Så därav:
STENKOLL SOM VANLIGT!



DAGEN I KORTHET:
  • Jobba till kl 15.00
  • Träna (rygg)
  • Grillmiddag hos mamma
  • Kaaaanske en kvällspromenad


DAGENS KOST


DAGENS KOST:

Frukost
- proteingröt m. färska jordgubbar
- kosttillskott


Lunch
- knäckebröd
- stekta ägg
- skinka
- keso


Mellis
- frukt
- en liten bit rulltårta (semester fika på jobbet)


Middag
- fläskkotlett
- keso
- sallad


Kvällsmål
- frukt
- proteindrink

- kokt ägg

I ♥ Funlight tropical

Har blivit totalt störtkär och dunderförälskad i Funlight tropical fruits som jag provade för första gången igår. Hur smaskig som helst och smakar helt underbart tillsammans med kvargen!

 


 

 


Färdigtränat!


FÄRDIGTRÄNAT FÖR IDAG!
jisses, är helt jävla körd nu, svettet bara rinner




Har precis kommit hem ifrån en timmes powerwalk med Christian. Jäklar vad varmt och svettigt det är att promenera nu på sommaren trots att solen inte ligger framme. Nåja, nu har man varit hurtig och duktig för dagen och en proteindrink är påväg raka vägen ner i magsäcken! Yummie!



DAGENS TRÄNING
  • Gymmet: Biceps/Triceps/Mage
    - hantelcurls
    - stångcurls

    - pushdowns
    - pushups på bänk
    - smal bänkpress
    + magövningar


  • Powerwalk 60 minuter

Grinig.....


en väldigt grinig, lättretlig och vrålhungrig Li har precis kommit innanför dörren
VART UTAN MAT I SEX TIMMAR!



...och när jag är utan mat för länge och blodsockret sjunker så blir jag väääääldigt lätt arg på allt och alla. Och stackars Christian fick stå ut med just detta under halva passet på gymmet då jag mest sparkade på saker och mummlade att allt var skit...nåja, armarna svider i alla fall och det måste ju innebära att det egentligen gick ganska bra. Christian rusade in i köket så fort vi kom innanför dörren och står just nu vid spisen och brassar käk för fullt, (fläskkotletter) i ren panik kan jag tänka mig. Stackarn.....

Sticker....


på med träningskläderna, matar i mig lite aminosyror, snabba kolhydrater och...
STICKER TILL GYMMET!



Nu ska här köttas biceps, triceps och mage!

VAD ÄR KVARG?


VAD ÄR KVARG???

Det är många som reagerat på att jag skriver i Dagens kost att jag äter kvarg dagligen och undrar vad det är för något. Så nu tänkte jag att jag skulle förklara en gång för alla, vad kvarg är för något!


Kvarg är precis samma sak som kesella, fast kesella är Arla´s egna namn på det. Kvarg är en väldigt proteinrik och fettsnål produkt som oftast används till matlagning eller bakning. Det är också en produkt som de flesta atleter av olika slag lagt märke till då just protein innehållet är så högt. Oftast äts kvargen som mellanmål, kvällsmat eller som kompliment till middagen.

 

det vanligaste sättet att äta kvarg på är som mellanmål, då blandar man i regel ut den med saft för att den ska få rätt konsistens och en god smak. Kvargen smakar då som yoghurt. Att blanda ut kvargen med funlight gör många för att hålla ner på kalorinevån så mycket som möjligt (i do to!)

 

INNEHÅLLS VÄRDE PER 100G (Arla´s lättkesella)

Energivärde 320kJ / 75kcal
Protein 13 g
Kolhydrat 3,5 g
varav sockerarter 3,5 g
Fett 1 g
varav mättat fett 0,7 g
Kostfiber 0 g
Natrium 0,04 g


KOMMENTAR FRÅN MIG
Enligt mig, en av världens bästa produkter! Fettsnålt, lågt kaloriinnehåll och mycket protein! Rena drömmen för den som tränar hårt och vill bygga muskler! Själv brukar jag äta en liten burk till mellanmål tillsammans med funlight och lite blandade nötter/müsli! Det billigaste stället att köpa kvarg på är utan tvekan Lidl där du köper 500g förpackningar istället för 250g. Dock är det värt att tillägga att Willy´s är godast, det är den jag själv alltid köper då den är näst billigast (7 kr) och smakar 1000ggr bättre. Ica´s är dyrast och kostar hela 10 spänn för 250g!

 


Ingen sol här inte!


GODMORGON SOLSTRÅLAR!
eller vah? Var? Regn? Vafan?!


Inget sol och badväder idag inte!



Skit också! Jag som hade hoppats på en solig och härlig dag så man kunde lufsat ner till stranden efter jobbet. Hrmm, ser inte alls lovande ut i nuläget, men det kan ju ändras! *håller tummarna*

Igår blev det ingen träning alls för min del, en av mina två vilodagar nytjades alltså och nu känns kroppen fit for fight igen! Benen har dock sinnessjuk träningsvärk efter i Tisdags då jag mölade på med riiiiktigt djupa knäböj med smal fotposition, jättebra övning för hela benen och rumpan, men främst framsida lår!




RESTEN AV VECKAN:
  • Torsdag
    jobba, träna bic/tric/mage och helst hinna med en promenad

  • Fredag
    jobba, träna rygg, grillmiddag hos mamma

  • Lördag
    förhoppningsvis kunna ta ledigt och se Sveriges Starkaste Man tävlingen

  • Söndag
    jobba, träna bröst & mage, promenad


DAGENS KOST


DAGENS KOST:

Frukost
- proteingröt
- kosttillskott

Lunch
- chilli
- grönsaker


Mellis
- solero berry berry (ääh vadå, bara 99 kcal ju!)

"Middag"
- kvarg m. nötter
- kokta ägg


Kvällsmål
- gino m. kvarg/em>

Gott för den sötsugne!


gott och nyttigt för den sötsugne:
GINO!




Gino = ugnsstekt frukt


DU BEHÖVER:
  • Färska jordgubbar
  • Skivad/krossad annanas
  • Kiwi
  • Banan
  • Kvarg & funlight / glass
  • Mandelspån/vit choklad/mandelmassa/kokosflingor

SÅHÄR GÖR DU:

Skiva och rensa all frukt som du sedan lägger i en ugnsfast form.
Strö det tillbehör du vill ha över frukten och ställ in i ugnen
Du ställer in ugnen på 180 grader och väntar tills frukten är genomvarm
Höj därefter graderna så toppingen får en liten fin yta

Färdig att serveras med glass, kvarg, keso eller annat gott!



VILODAG IDAG


VILODAG IDAG!
bestämt här och nu pga värmeslag och att jag idag hellre myser med min sambo



Nu ska vi ner till Willy's och handla råvarorna som behövs till kvällens kvällsmat!
Världens godaste, sötaste, och nyttigaste kvällsmat förmodligen. Yummie!

Recept och bilder dyker upp senare!

DAGENS TRÄNINGSTIPS!

VÅGA PROVA NÅGONTING NYTT!

 

Har du tränat en längre tid och märker plötsligt inga nya resultat? Eller har du kanske precis börjat och tycker att styrketräningen i sig är pest och pina? Ger inte promenaderna samma flås som de gjorde innan? Då tycker jag du ska börja tänka lite i andra banor. Vi är ofta för rädda att prova någonting nytt när vi väl börjat vänja oss vid någonting. Har man väl besämt en träningsform, en speciell joggingrunda eller hur mycket vi lyfter på gymmet så är det lätt att man stannar - och så gör även resultaten! Våra kroppar behöver konstant reglering för att kunna utvecklas eftersom den hela tiden vänjer sig vid det vi utsätter den för en längre period. Så, vad jag menar är alltså att; har du gått samma runda, i samma takt i några månader och plötsligt inte ens blir andfådd längre så är det kanske dags attavancera lite? Jogga lite, gå lite, jogga lite, gå lite. Tro mig, du märker skillnad! Detsamma gäller styrketräning, du ska hela tiden sträva efter att lyfta tyngre och tyngre för att kroppen ska bli starkare.


En annan sak att prova på för dig som är less på träningsoformen du valt, eller som du kanske bara gled med på eftersom dina kompisar valde den? Testa en ny träningsform istället! Träning ska vara roligt och därför är det viktigt att man trivs och känner att man kan och vill utvecklas! Testa simmning, spinning, kickboxning eller varför inte yoga? Alla träningsformer är bättre än inga, och det är bara för dig själv du gör det!


VÄRMESLAG!


DET ÄR SÅ J**** VARMT!!!!
jag är helt kladdig och svettet bara rinner längs ryggen!



ska slå mig ner i soffan, käka lite kvarg och fundera över om jag inte ska ta och träna ikväll
istället för nu direkt efter jobbet. Det lär ju vara som en bastu där nere.
Eller ta en utav vilodagarna idag kanske?

lunchar!


RAAAAAAAAAAP!

sådär ja, fint med lite lunch i magen!



Har precis dunkat i mig sista stackars portionen chilli som fanns i frysen och som jag levt på de senaste veckorna. Funderar på om man inte skulle försöka sig på att hinna laga ett nytt storkok någon dag snart men med vad? Ja chilli lär det ju inte bli på ett tag nu menar jag... är sugen på fisk, lax? Vad gör man med lax? Förslag någon? Något enkelt som jag kan övertala min pojkvän att fixa medan jag jobbar?
:p


SVAR TILL FILIPPA:

Hej! Har faktiskt läst din blogg rätt länge men inte kommit mig för att kommentera. Jag bor i Trollhättan, och är också inbiten gymtönt. Jag hade tänkt att kommentera för ett tag sen då jag såg dig i Uddevalla, eller ja.. Jag tror att det var du iaf!  Tränar du på Sportlife i Uddevalla ibland? Tänkte fråga hur gymmet är där? Jag tränar ju här i Trollhättan, men under sommaren räcker mitt kort i hela Sverige. Kan vara kul att testa. Tack för en bra blogg! Kram

SVAR: hej filippa! Får svara på din fråga såhär eftersom du inte hade någon egen blogg jag kunde ge ditt svar på (ibland är jag bra snäll!) Sportlife gymmet i Uddevalla är kanon och personalen jätte trevlig, detsamma gäller Stenungsunds sportlife där jag också spenderar en del tid eftersom jag har min andra lägenhet där! Tycker absolut du borde svänga förbi om du har tid och ork, uddevallas gym ser inte så mycket ut för världen på utsidan men är väldigt bra på insidan! Tack för att du gillar bloggen och tack för kommentaren! Blir alltid lika varm om hjärtat när ni visar vilka ni är som läser!

Omotiverad och bitter


8 DAGAR NON-STOP
med 07.30-16.00 jobb väntar från och med idag




Måste erkänna att jag känner mig en aning omotiverad och bitter över att jag inte är ledig förs än Torsdag NÄSTA vecka... det är ju jätte långt dit och bara tanken av att orka med att jobba åtta timmar om dagen, träna på gymmet och försöka orka vara tillräckligt hurtig att promenixa några gånger i veckan också får mig att bli lite smått illamående. Men men, det ska nog gå vägen bara man får allting att börja rulla på!



NU: kosttillskott & frukost dags!

SEDAN: smyga ner i sängen igen och kramas lite med min sovande gubbe!... och just det, jobba!

I EFTERMIDDAG:
Träna! Blir förmodligen Biceps, triceps & mage idag!

Powerwalks!


The powerwalks is back in the game!



Har äntligen börjat ta tag i mina powerwalks igen som ni kanske lagt märke till de senaste dagarna. Har ju haft ett litet uppehåll några veckor då jag kände att det blev påtok för mycket för mig att psykiskt och fysiskt orka med att träna på gymmet 5-6 dagar i veckan jobba fem dagar i veckan samt hinna med att promenera fem ggr i veckan också. Så, nu ar jag tänkt att lägga in ungefär tre promenader i veckan, eventuellt mer/mindre helt beroende på ur jag känner. Det är verkligen en läxa jag lärt mig det senaste, att börja lyssna på sin kropp. Man orkar inte alltid så mycket som man tvingar sig till oc tillslut säger kroppen ifrån och du går in i väggen - inte värt!


BACK IN TOWN!


BACK IN THE HOMETOWN!
och helt körd och trött efter en timmes powerwalk i 25 graders kvav värme!



Dagen har varit väldigt varm, väldigt lugn och utan några större överraskningar. Jag och grabbarna var på gymmet och lyfte skrot (själv körde jag ben idag) passet gick okej men inte mer än så tyvärr. Jag käkade supergod lunch med svärfar och Christian á la gourmét hamburgare i pita bröd! Japp, jag tog min ätardag idag... Därefter har vi mest suttit hemma i andra lägenheten och slappat i soffan. Nu har vi kommit hem till lägenheten i uddevalla igen efter en djävulskt svettig och rask promenad och jag sitter och smaskar på en proteinsmootie och ska snart återta min plats i TV soffan!


DAGENS KOST:

Frukost:
- proteingröt

Mellis:
- nötter
- ett glas juice

Middag/Lunch:
- hamburgare

Mellis:
- kvarg & funlight

Kvällsmål:
- ostmacka
- proteinsmoothie

Övrigt:
- mjukglass i bägare

Dagens träningstips!



JÄMFÖR DIG ALDRIG MED ANDRA


Många går till gymmet och börjar redan i omklädningsrummet att jämföra sig med de andra
som byter om och just avklarat ett pass, eller ska ut och slita i vikterna. Man tittar på dom, och sedan
på sig själv. Hon har större bröst, muskulösare ben, armar och en platt mage. Alla där inne har någonting
som du inte har, någonting bättre. Och när du väl kommer ut i gymmet kikar du på hur mycket alla andra lyfter, hur mycket motstånd tjejen på crosstrainern bredvid har osv. Lägg av med det! Din träning är Din träning och bara genom att faktiskt ta dig i kragen och gå till gymmet har du åstadkommit bra mycket mer
än många andra. Ingen kan cykla med en gång och samma sak gäller träning, ingen blir fit på tre dagar.
Träning är ett livsprojekt som man måste jobba med dagligen genom att fatta rätt beslut om mat och träning. Att tjejen som tog magmaskinen efter dig orkar lägga på några kilo mer än vad du gjorde är skit samma! Vi är alla olika och ingenting är sämre än det andra. Det är kämparglöden och viljan att ändra på gamla vanor som gör dig värd att se upp till! Så, strunta i vad de andra på gymmet gör, sträck på dig och kör ditt eget race istället!

Quick fix!


QUICK FIX!

Rotade runt i garderoben och hittade två gamla plagg som gömt sig där inne och samlat damm
en längre tid, så jag tänkte att det var dags för lite återanvändning! Och se, det blev ju rätt så tjusigt!




Idag känns det verkligen som en såndär dag då alla dörrar är öppna. Man kan göra lite vad som helst och bara njuta. Solen steker för fullt utanför och älskling vaknade precis, berättade hur fin jag är (he's damn right!) och så fick jag en puss på kinden. Japp, det känns som om det blir en riktigt bra dag idag!

ÖNSKAR ER ALLA EN TOPPENDAG!

Min lediga dag!


TJAO!
sitter och njuter av min frukost på min lediga dag!



Lite senare ska jag och Christian sticka iväg till Stenungsund (alltid på lediga dagar!)
och käka lunch med min svärfar, supermysigt! Därefter är det träning som gäller, och jag
funderar starkt på om jag inte skulle dra ihop ett ordentligt benpass dagen till ära! Känner
att överkroppen borde få vila någon dag, den är hur öm som helst utav träningsvärk och jag
fattar egentligen inte riktigt vad jag har gjort eftersom varenda jäkla muskel värker!


That's it for now!
dags att göra sig vacker

Dagens kost & träning!

Dagen har flutit på riktigt bra idag och jag har hunnit med både jobb, gym och promenad! Way to go! Kosten det senaste har varit lite sisådär men idag har det varit bättre. Mitt sug efter mat har fortfarande inte blivit som förr men börjar bättra sig, äntligen!


DAGENS PASS: (axlar)
  • Hantelpress
  • Flyes
  • Omvända flyes
  • Drag mot hakan i C.C
  • Lyft framåt m. hantel


DAGENS KOST

Frukost
proteingröt -

Lunch
chilli -
sallad -

"Middag"
knäckebröd -
stekta ägg -
skinka -
keso -

Kvällsmål
proteindrink -
yoghurt -

Ätardag VS icke ätardag?


ÄTARDAG VS ICKE ÄTARDAG?
...när man är ledig imorgon?

Hrmmm svårt val, imorgon är det den enda dagen denhär veckan som jag är ledig
en Tisdag alltså, och jag är lite småsugen på att ha min äta-lite-extra-dag imorgon
när man ändå både jag, christian och många av våra vänner är lediga och kan hitta på något
skojigt tillsammans. Dock känns det samtidigt lite onödigt och då jag hade min förra ätardag
i lördags, bara för några dagar sedan alltså. Tjah, ska nog sova på saken tror jag!



MINA ÄTARDAGAR:
  • Äter lite större måltider om jag vill
  • Lägger till kolhydrater jag inte äter annars till maten (pasta, ris, potatis) om jag vill
  • Unnar mig sötsaker som glass, godis, kaffebröd etc
  • Byter ut proteingrötsfrukosten mot något jag verkligen är sugen på

    Att ha en ätardag innebär inte att svulla från morgon till kväll för mig. Dagens ska inte avslutas med att man mår illa och får ångest. Jag serr till att njuta av det jag stoppar i mig tills jag känner mig nöjd och tillfredsställd. Ibland blir det mer, ibland mindre. Ibland blir det bara onyttig mat, bara godis eller båda delarna. Men jag är alltid noga med att få i mig alla näringsämnen min kropp behöver; mycket protein, bra fetter och nyttiga kolhydratskällor. En ätardag ska vara en skön dag då man kan unna sig och lyxa till det lite, inte överäta och känna sig svullen och äcklig i slutet av dagen!


CHECK!


MÅNDAGEN SO FAR:
  • Jobbat 07.30-16.00 - CHECK!
  • Tränat axlar - CHECK!
  • 60 minuters powerwalk med älsk - CHECK!
  • slappa och mysa framför TV'n

EN MATIG MACKA!


mellis/lunch tips:
MATIG KESO MACKA!


välj först ett valfritt grovt bröd och kleta på så mycket keso du vill ha...



stek två ägg och fyra skinkskivor och lägg över...



...och slutligen slänger du upp lite grönsaker så du får hela kostcirkeln!



En perfekt macka efter träning, före träning, som frukost, lunch eller mellanmål! Innehåller ca 300 kcal för två stycken mackor stekta i olja, proteinrika och med bra kolhydratskälla! Enda minustecknet får bli att det
kan bli lite söligt och kladdigt då keson gärna rinner litegrann, prova att sila keson innan du lägger den på
mackan så kanske problemet är ur världen!
Skitgott enligt mig!

Dagens träningstips!


TÄNK MINDRE - GÖR MER



Att börja träna är för många ett problem. En morgonpromenad är lika med döden och att
besöka gymmet är, om det nu går, ännu värre. Men lik förbannat vill man se ut som brudarna i
Hollywood och de fjantiga twins reklamerna på TV där det utlovas perfekta kroppar till den som vågar
ta på sig  det magiska vibrerande fettbrännar-bältet ser plötsligt väldigt paktiskt ut! Bullshit säger jag..

Mitt tips är att sluta tänka så jäkla mycket. Vill du gå ner i vikt så tänk inte; japp imorgon ska jag!
Gör det med en gång i stället, gå morgonpromenaden utan att kika på klockan eller ut genom fönstret
först. Släng bara på dig kläderna och gå ut! Eller är det gymmet som gäller, GÅ BARA DIT! Tänk inte på
hur jobbigt och tråkigt det är, det kommer garanterat inte hjälpa dig att komma dit lättare. Packa bara
väskan oc stick istället, och tillåt dig bara tänka först EFTER passet/promenaden/joggingturen, och då bara
på hur jävla duktig och grym du är och hur förbannat snygg du kommer bli om du fortsätter i samma takt!




Några sanningar värda att tänka på:
  • vibratorbältet fungerar inte! 
  • pulverdieter är inte hälsosamt och du lär gå upp allt och lite en månad efter kuren       
  • man KAN inte få trimmad mage på en vecka
  • du blir inte mer vältränad av att sitta och klaga i soffan över hur bilringarna pöser över jeansen
  • kalorier räknas trots att man bara äter dom när ingen ser det

Äntligen hemma!


SKITVÄDER!
är pisseblöt och helt jätte frusen!


Inte jätte roligt att jobba ute i regnet en hel dag...men men, nu har jag precis mumsat i mig en burk kvarg med funligt och lite nötblandning och är redo att inta gymmet såfort Christian kommer hem med bilen. Blir nog inte bröst idag trots allt, är mer sugen på axlar nu och känner att jag nog kan göra riktigt bra ifrån mig dessutom! Kanske skulle man försöka hinna att få med magen också???


En liten överblick


HEMMA PÅ RAST!
och slänger i mig ytterligare en upptinad matburk med chilli con carne
har ätit samma lunch i ungefär en hel vecka nu, börjar bli trist...




Jobbet går lite sisådär idag, är trött och det är skittråkigt väder, regn i luften.
Nåja, nu är i alla fall förmiddagen överstökad och jag ska bara härda ut några timmar till...

På eftermiddagen sedan är det gymmet som gäller, vilket genast får mig på bättre humör! Har
inte bestämt vad jag ska köra för muskelgrupp ännnu, men bröst & mage känns lockande idag!
Har alltid hatat att träna magen innan då jag tycker alla övningar är skittrista, men nu när midjan
blivit mindre och putmagen är borta så är det plötsligt ganska kul och peppande!
Dedär jäkla magrutorna ska bannemig fram såsmåning om!


Back to the rutines


BACK TO THE RUTINES!
ja mitt bloggande och min närvaro har varit långt ifrån fantastiskt
denna och förra veckan men nu blir det andra bullar då jag plötsligt inte
ar någon ledighet att springa iväg och hitta på saker på, näpp. Nu är det jobb non-stop...


From now, im all yours!


Nu är det nämligen såhär att följande två veckor (denna och nästa) så jobbar jag sexdagars veckor. Detta innebär tidiga mornar och kvällar och jobb till kl 16 varje dag. Dock har jag ju möjlighet att komma hem på mina raster och uppdatera när det kliar för mycket i fingrarna! Men nu: lite updates!


GÅRDAGENS TRÄNING: (rygg)
  • Chins
  • Smala latsdrag
  • Latsdrag bakom huvud
  • Sittande rodd
  • Stångrodd
  • Ryggresningar
    TRÄNING V.28

    MÅNDAG
    bic/tric/mage -
TISDAG
VILA -

ONSDAG
bröst/mage -

TORSDAG
axlar -

FREDAG
Ben -

LÖRDAG
VILA -

SÖNDAG
rygg -

STRONGMAN-TÄVLINGEN I BILDER!


som utlovat:
BILDER FRÅN STRONGMAN TÄVLINGEN!



det var riktigt skitväder för mig och malin som stod och hejjade på våra karlar i hela 7 timmar!



Jocke skrattade åt hur lätt det var att gå första varven i Conans Cirkel!



...och min egen kämpande Christian gick fram som ett ånglok och fick fin  placering!
Jocke agerade coach och sprang skrikandes efter!



Andra grenen blev farmers walk, Mannes starkaste gren!
Han har grepp som en gud!



Vi sökte skydd från regnet under gallerians tak i pauserna



Malin fick trösta sin Manne som olyckligt nog var en av de tio stycken
som gallrades ut i elimeneringen av samanlagt 22 tävlande



Nästa gren var crusifix hold, där Cristian var riktigt grym och kom bland de bästa
(observera att detta är hans FÖRSTA strongmantävling!)



En mycket stolt flickvän som står och hejjar i regnet med sitt
nyinköpta paraply från Ica för endast 15:- i fyndlådan!



lite linement-påsmörjning!




Jocke var duktig i vikting press, även christian placerade sig bra i denna gren



Nervös var man ju lite helatiden som åskådare när älskling var uppe och tävlade



sista grenen var den som de mesta av folket väntat på: välta däck!



jag hade jävligt ont i fötterna de sista timmarna och valde att sitta på marken



...och det hade de andra också tillslut



De tre muskel-törerna!



Folkklassens prisutdelning!
Min älskling som tävlade för första gången kom på fantastiska 9onde plats av 22 tävlande!



Jocke som tävlade i Elitklassen kammade hem andraplatsen och fick sig
en fin pokal att lysa upp lägenheten med hemma i Stenungsund!



En glad hejjarklack!


Sorry


BACK HOME BABY!
och efter en liten dusch och med lite myskläder på kroppen ska jag
lägga upp bilderna från helgen (yeah, sorry för att inte ha gjort det tidigare...)


...och så var man hemma i rutinerna igen!


Trött!!!


TÄVLINGEN ÄR ÖVER!
och nu har jag stått och hejjat i regnet i 8 timmar och är skittrött....
bilder och mer snack om tävlingen och dagen i övrigt kommer lite senare!



För nu är jag hemma hos mor och far och mumsar kanelbullar!


TÄVLING IDAG!!!!


AND WE'RE OUT OF HERE!
nu åker vi mot trollhättan och strongman tävlingen!


Manne och Jocke
nu jäklar ska det laddas i en ordentlig frukost



...och själv ser jag ut såhär idag!


Nu blir det ju som ni säkert förstår ingen uppdatering på några timmar men kika in senare
då kommer jag ladda upp härliga bilder från tävlingen och på mig och malin som skriker och hejjar!
Nu hinner jag inte mer än dricka en kopp kaffe innan vi ska åka, TJAO!

PEPP PEPP PEPP!!!!


PEPP PEPP PEPP!
nu jäklar laddas det inför morgondagens tävling!


Muskelgrabbarna kolhydratsladdar


Imorgon är det en stor dag för Christian, manne och jocke som ska tävla i Strongman i Trollhättan på fallens dagar. det kommer att vara massor med folk och deltagarna i tävlingen är många. Vi har precis fått hem Jocke, Manne och mannen flickvän malin som ska spendera natten här och åka tidigt i morgon bitti tillsammans med mig och Christian. Jag och Malin ska agera hejjarklack hela långa dagen!

Det har packats ner kilovis med Gainers, bars, kycklingsallad och energidrycker. Och killarna har precis mölat i sig enorma portioner med pasta och köttfärsbiffar för att ladda upp musklerna maximalt!


DET BLIR EN SPÄNNANDE MORGONDAG!

♥ It's all because of you ♥

Jag satt för några timmar sedan ensam på jobbet och väntade på att jag skulle sluta för dagen
Jag satt där helt ensam och såg klockan ticka vidare och plötsligt slogs jag bara av ett lyckorus som nästan gjorde ont i mig. Som en liten amor-pil som träffade rakt i hjärtat, eller som tusen fjärilar i magen...


kärlek, stöd, push och en ordentlig spark i ändan då det behövs
MED DIG HAR JAG ALLT ♥



Sedan jag började leva & träna tillsammans med min sambo Christian så har träningen på gymmet, målen och allt kämpande framåt gått så jäkla lätt. När jag är glad efter ett bra pass på gymmet får jag det alltid bekräftat av honom, när jag är besviken och sur över ett sämre pass, att dietandet går dåligt
eller att energin helt enkelt inte finns, så får jag en kick i röven, en kyss och ett gäng peppande ord
som får mig på banan igen. I hemmamiljö är han allt och lite till en stöttande och fantastisk pojkvän
ska vara, och överallt annars och alltid är han min absolut bästa vän som alltid finns där bakom mig.


Jag hade inte kunnat ha en bättre coach, bästa vän, sambo och framtid än dig



HELT - JÄVLA - SLUT

Körde precis ett förbannat bra ben-pass på gymmet och vet redan nu i förväg att det kommer bli problem att ta sig upp ur sängen i morgon bitti... Älskling var helt underbar och följde med mig till gymmet utan att träna, bara för att ta lite nya kort och ge mig det lilla extra pushen att göra de sista svidande repsen, för att inte tala om bältet, jäklar vilket stöd! Helt underbart! Rekommenderar alla som lyfter tungt på gymmet att investera i ett bälte!



HELT - JÄVLA - SLUT
(!!!)


körde förbannat bra, djupa och strikta knäböj...






...och de flesta vikterna var i botten!



rumpsparken kommer garanterat svida imorgon...



lite baksida lår i lårcurlmaskinen...



...och en riktigt go avslutning i gyn-maskinen!



...och därefter var jag jävligt trött!

HELL yeah!


STICKER TILL GYMMET!

kör ben och testar nya bältet!


Min man!


HONEY I'M HOME!
och vad får man se när man kommer innanför dörren?


Älskling står och brassar käk lagom till jag kommer hem från jobbet


En sån tajming! Där stod han i köket och grejade med middagen idag och lunchlådor till imorgon
då han ska tävla i strongman i Trollhättan och behöver en rejäl laddning mat med sig. Idag blir
det köttfärsbiffar och imorgon kycklingsallad i mängder! Kan man ha det bättre?


(i vanliga fall har han rosa förkläde när han lagar mat men det ville han inte visa upp idag)

:p

MOVING OUT

 

 

Jajemen people! Snart flyttar jag min lilla träningsblogg till en mer passande sida som
fokuserar mer på träning, hälsa och kost. Ska bli skitrroligt och jag hoppas innerligt att ni
gullefjun som hängt med mig och peppat mig längs vägen hänger med mig även efter flytten!

 

Men fram tills att jag flyttar bloggen kommer jag uppdatera och skriva här som vanligt!


Lördagen blir fantastisk!


GODMORGON RARINAR!
uppe med tuppen idag för att få gjort en den sista dagen med jobb
innan en härligt ledig helg med massor av roligheter!




Ja man kan väl utan tvekan säga att Lördagen blir att se fram emot om man ger helgen en överblick
de andra dagarna blir det mest träning, lugn och ro! Inte dumt det heller. Är lite orolig över att det utlova
regn på Lördagen vilket ju inte är en hit på en Strongman tävling...håller tummarna att regnmolnen beslutar sig för att ösa ner på någon någonannan stans som förtjänar det bättre!



FREDAG:
- Jobba
- träna
- ev. festa på kvällen

LÖRDAG:
- Ledig
- vilodag
- ätardag
- STRONGMAN TÄVLING!


SÖNDAG:
- hälsa på mor och far
- träna

MUSKELKONTAKT!



MUSKELKONTAKT!

När du väl tagit dig till gymmet och är redo att slänga upp vikterna och svettas så tycker jag att
många ofta glömmer att själva tyngderna på hantlarna inte är det viktigaste - man glömmer muskelkontakten! För bästa resultat och uppbyggnad av muskler är det vikigare att göra kontrollerade och koncentrerade rörelser än att lassa på mer vikter än vad man egenligen klarar av och istället för att göra koncentrerade rörelser för just den muskeln man vill träna, så slänger man och kastar upp vikterna och ökar skaderisken samt tränar fler muskler lite halvdant än en muskel, perfekt. Så, för att förtydliga mitt lilla meddelande; ta hellre lite lättare vikter, och gör strika och fina rörelser så att du verkligen känner att rätt muskel arbetar, än att ta för tunga vikter och gör det slarvigt. Tro mig, ju striktare du gör desto jobbigare blir det också för muskeln och den utvecklas bättre, blir starkare och du håller dig skadefri!


DAGENS KOST



DAGENS KOST:


Frukost
- kvarg & funlight
- kokt ägg


Lunch
- Kycklingsallad
- keso
- knäckebröd


Mellis
- kvarg & funlight

Kvällsmål
- kokta ägg
- proteindrink








Funlight-glass!


HEMMA IGEN!
och har precis försökt äta funlight-isglass som blev totalt misslyckad.....


BIG NO-NO!


Försökte häromdagen göra egna isglassar med funlight, man måste ju exprimentera lite! Meeeen, nu när jag väl stoppade den ljusgula bedårande frusna saft-pinnen i munnen fick jag en riktigt smak-chock. Att BARA använda sig av oblandad funlight var ingen höjdare, men att testa att frysa den när den är utblandad med vatten kan nog bli en riktig hit!

AXELPASS IDAG!


GOODAY PEOPLE!
sitter och väntar på att raz och christian ska ha maten färdig
:p




Kom precis hem från gymmet efter ett wünderbart axelåpass på gymmet! Kanske inte det smartaste valet av muskelgrupp då jag körde bröst igår, men men. Ville int köra ben eller rygg idag eftersom jag glömde mitt nya träningsbälte hemmai  andra lägenheten och gärna velat testa det. Så, bälte it is tomorrow!


Tog en lång go sovmorgon den lediga dagen till ära och känner mig riktigt utvilad! Om några timmar ska jagbesöka frissan som ska jämna till kalufsen lite och därefter bär det hem till Uddevalla igen. (är bättre åp att uppdatera vid min egen dator...)


DAEGNS PASS: (axlar)
  • Hantelpress
  • Flyes
  • Bakvända flyes
  • Drag mot hakan i C.C

    riktigt suveränt pass idag, har blivit riktigt stabil och strikt på hantelpressaran som tidigare var ganska vingliga och osäkra. Dessutom börjar just musklerna runt axlarna visa sig allt mer och mer - YAAAY!

Tits today!


STICKER TILL STENUNGSUND
och övernattar i den andra lägenheten



Har fått tränat titsen idag också, gick skitbra och även magen fick sig en omgång! Dock tränadejag själv så jag kunde inte köra några tyngre vikter efetersom jag inte fick någon pass-hjälp. To bad...nåja, imorgon är det axlar som står på schemat och då jävlar ska det pumpas! Då får jag hela mitt lilla pojk-crew med mig! Bäst!



Nytt med keso!


Ny-upptäkt favoritblandning med
KESO!


Styrketränings bälte! KATCHING!


Ny investerat:
ett tyngdlyftningsbälte från Stadium!



Igår var jag och Christian på Torp här i Uddevalla och kikade i affärer. Vi gick in på Stadium för att kolla
på tränignskläder och jag själv var nyfiken på att testa ett träningsbälte. Sagt och gjort, ett endaste litet
bältei min futtiga storlek fanns kvar på lagret och min söte gubbe köpte den åt mig! Så nu är jag en mycket glad ägare till mitt första styrkelyftsbälte och det ska bli riktigt spännande att se hur mycket det faktiskt kommer att hjälpa  mig vid knäböj och marklyft! TJOHO!


Skit!


JÄVLA SKIT STORM!
...som slog ut mitt internet, tv och telefon det senaste dygnet



Men nu fungerar allt som det ska igen!



Sitter hemma på lunchrasten just nu och mumsar i mig lax och grönsaker. Imorgon är jag ledig och har precis fått veta att det blir skitväder, min vanliga tur! Nåja, tänkte försöka sluta lite tidigare idag så jag kan njuta lite av solskenet idag istället!

Efter jobbet blir det en tur ner till gymmet i vanlig ordning, det blir antingen bröst eller rygg idag tror jag! Igår hade jag vilodag från gymmet så jag räknar med ett riktigt bra pass senare!


SEE YA'LL LATER!



Veckans workout!

Idag är det Måndag (ingen lär väl ha missat det?) och allting börjar om igen; att prestera bra på gymmet, att äta rätt och att leva livet på absolut bästa sätt! Förra veckan hade jag två vilodagar och fem dagars hårt kämpande inne på gymmet. Såhär såg förra veckans träning ut:



V.
27


MÅNDAG
- Biceps & Triceps

TISDAG
- Rygg

ONSDAG
- Bröst

TORSDAG
- Vilodag

FREDAG
- Ben

LÖRDAG
- Vilodag

SÖNDAG
- Axlar



What the fuck?! Uppenbarligen glömde jag helt av att lille magen också behöver få lite stryk. Wooopsie! Nåja, får väl träna magen en dag extra denhär veckan istället! One done, and one more to go!

En liten sammanfattning


NEDKRUPEN I PYJAMASEN EFTER EN HÄRLIG BÖRJAN PÅ VECKAN!

Så har man äntligen samlat sig och börjat slappna av efter en dag med jobb och träning.
Att jobba ute i denhär värmen är sjukt energikrävande. Är helt slut under sista timmen.
Träningen gick dock jäkligt bra idag, rev av ett biceps/triceps/mage pass direkt efter jobbet.
Körde lite superset och dropset och jäklar, svettet bara forsade ner för ryggen och pannan på mig!




DAGENS PASS (biceps/triceps/mage)

hantelcurls -
stångcurl -
smal bänkpress -
push downs -
crunches i C.C -
bålrotation -

KOSTTILLSKOTT!


så var dagens viktiga uppgifter gjorda och jag har precis...

BESTÄLLT LITE KOSTTILLSKOTT!




blev ingenting mer än lite EAA och OMEGA-3
får hålla hårt i plånboken nu resten av månaden, den börjar eka nu
...

BACK IN BUISNESS


BACK IN BUISNESS!
dags att ta tag i en vecka till med jobb och träning!


en liten bild från förfesten i lördagskväll


Jag har ju varit lite off här på bloggen under helgen vilket helt enkelt har berott på att jag inte varit hemma och varken tid eller möjligheter att blogga fanns. Under fredagen åkte jag och Christian direkt efter att jag jobbat klart till lägenheten i Stenungsund och spenderade hela helgen där.

På lördag var det ju strongmantävlingen i Säffle. Där var vi i stort sätt hela dagen och kom inte hem förs än vid sextiden på kvällen. Därefter bar det ut på krogen i Stenungsund. (drack faktiskt för en gångs skull) Och jag klarade mig utan baksmällan denhär gången....

På Söndagen gjorde vi väl egentligen mest ingenting, tanken var att vi allihop skulle åka ut och fiska men då det blåste upp till storm så valde vi att avstå och jag pep iväg till gymmet och körde av ett axelpass istället. Märkligt nog var det bara jag som tänkte träna den dagen, gymmet var heeelt tomt.


VECKANS PLANER:

Måndag
- jobba 07.30-16.00
- träna

Tisdag
- jobba 07.30-16.00
- träna

Onsdag
- jobba 07.30-16.00
- träna

Torsdag
- LEDIG!
- träna

Fredag
- jobba 07.30-16.00
- träna
- åka till lägenheten i stenungsund

Lördag
- se på Christian som tävlar i strongman i Trollhättan

Söndag
- slappa
- träna

STRONGMAN-TÄVLINGEN!


STRONGMANTÄVLING I SÄFFLE!
Hela gänget hängde med till Säffle för att suporta Joachim som var med och tävla i
Lidls strongman tävling i Säffle där Sveriges 9 främsta styrkelyftare deltog!


Joachim var peppad och glad inför tävlingen


och en sjysst tröja fick han att tävla i


Stolt hejjarklack!


givetvis passar man på att handla kvarg medan man är på lidl!
(christian valde chokladpudding istället....)


Christian tävlar i strongman nästa helg!


Första parkett!


De tävlande


Första grenen var stockpress


Nästa gren var farmers på 110kg


Liten paus





Gren 3 var att gå med ok'et


Christian var duktig på att peppa och hejja på jocke


En trött jocke tar en paus på sitt lilla vis


näst sista grenen blev att dra stora Lidl bilen!


Sista grenen vad stenlyft


...och stenlyftet gav snygga märken efteråt


Lite käk på Rasta när vi åkte tvåtimmarsfärden hemåt igen
jocke fick nöja sig med en 7e plats men var glad ändå!



HEMMA IGEN!


ÄR HEMMA IGEN!
ska bara ladda in bilderna från kameran till datorn så ska jag uppdatera med hur helgen varit!


Strongman-tävling till helgen!


PACKAR VÄSKAN!
för efter jobbet åker jag till stenungsund över helgen


Japp! Direkt efter jobbet pyser jag och christian iväg till nya lägenheten i stenungsund och spenderar helgen där! I eftermiddag händer inget särskilt mer än att det är knäböj och andra härliga rump och benövningar som väntar på gymmet!

På lördag ska vi bege oss till Säffle tillsammans med lite vänner för att hejja på Joakim som ska tävla i Strongman! Ska bli skitkul att se biffen in action!


Sista dagen....


Äntligen Fredag! Dagen innan helgen, vilken innebär....
SNART TVÅ DAGARS LEDIGHET!


Men först en dag till med jobb!


Har precis smällt i mig morgonens frukost och är nu redo för en ny (regnig) dag på jobbet. Ser verkligen fram emot att ha helgen ledig. Ska spendera ledigheten i nya lägenheten i Stenungsund. Dit åker jag och Christian direkt jag slutat jobbet och tränat (ben idag!).


VARDAGSMOTION!


Vi hör överallt hur världens befolkning blir allt större och större vi äter mer, sitter mer, och rör oss
betydligt mindre, vilket i sin tur leder till att vi växer på bredden för varje år om går. Och ingen har
väl undgått att läsa om i tidningarna eller hört på TV'n om alla hälsorisker vi utsätter oss själva för?

Är du också en av många som hatar gymmet, löparskorna och simhallen?
Då är ett alternativ till dig! Dedär små sakerna som kan göra enorm skillnad...


VARDAGSMOTIONEN!


Ett skutt i rätt riktning med vardagsmotion!


8 SÄTT ATT VARDAGSMOTIONERA:
  • Ta trapporna - skit i hissen (så jävla jobbigt är det faktiskt inte!)
  • Gå av bussen hållplatsen tidigare
  • Samla inte en hög soppåsar vid dörren - gå ut med den såfort den är full!
  • Cykla eller promenera till jobb/skola
  • Ta inga genvägar, ta den längre vägen istället!
  • Spela fotboll istället för att se det på TV
  • Gå ifrån datorn/tv'n var 30e minut och rör på dig
  • Ta en promenad med väninnorna istället för att snacka i soffan


8 SÄTT ATT ÄTA BÄTTRE:
  • Dippa grönsaker istället för chips
  • Köp fullkornsprodukter
  • Fyll på med mer grönsaker istället för mer mat
  • Testa keso med hackade äpplen, kanel och nötter istället för feta mellanmål
  • Skippa friterad mat på restauranger (eller skippa restauranger och lär dig laga mat)
  • Byt feta mejeriprodukter till lättare varianter
  • Testa yoghurtglass istället för gräddglass
  • Ät på en mindre tallrik - då ser det ut som du har mer på tallriken!

Som grädden på moset!


KAN MAN HA DET BÄTTRE EN TORSDAG-KVÄLL?
jordgubbar m. mjölk & lite cenderel

...och en kladdkaka som står i ugnen och gottar till sig!

BULLE I UGNEN?


NEJ GRAVID ÄR JAG INTE...
men tackar för all omtake och uppmuntran jag fått det senaste!


Vet att jag skrivit en del om saknad sömn, matlust etc, etc och jag har fått en del oroade kommentarer eller tips på vad som kan vara fel, många av er gissar på oönskad gravidiet men icke! Jag är väl garderad mot sånt! Har en liten gummigrej insatt i armen så jag ska kunna hålla mig ifrån småglin ett litet tag till! Men som sagt, tack för uppmärksamheten!

Är säker på att jag bara är nere i en liten mat & sömn-dipp och inget annat. Det kommer ordna upp sig snart och då är jag på topp igen!

Vill också snabbt poängtera att jag aboslut inte vill få det att låta som att äta minimalt är någonting varken bra eller hälsosamt! Äta bör man annars dör man!

Tar ut helgen i förskott!


TAR UT HELGEN I FÖRSKOTT!
vilodag från gymmet och ätardag med maaaassor av godsaker!


YAY MYSDAG IDAG!


...och lyckligare än såhär blir man ju inte när man kommer hem till ett rent och väldoftande hem? Älskade älskade Christian hade damsugit, dammat och tvättat golvet när jag kom hem. Helt underbart när man jobbat i regn och skitväder en hel dag!

Efter jobbet åkte vi och storhandlade och nu har vi precis mumsat i oss massor med taco och grönaker! Själv står jag alltid över tortilla bröden. Dels eftersom jag inte är så förtjusta i dom och dels för att innehållet inte alls är särskilt glädjespridande; ca 200 kcal per bröd!


Zero Matlust - fortfarande


DYBLÖT - TRÖTT & TÖRSTIG
dags för lite lunchrast från jobbet....



Still those eating issues...


...och den j*vla matlusten har tydligen bestämt sig för att aldrig mer återfinnas! Har i nu snart tre veckor haft noll, nada och zero matlust. Allt smakar tråkigt, allt luktar tråkigt och jag känner ingen hunger alls. Har tidigare alltid njutit av mat och kunnat äta med god aptit men nu är det helt hopplöst vilket medför att jag äter mindre, humöret blir svajigare, jag sover dåligt  och träningen blir tung. Hopplöst!


Fick precis i mig lite rester från gårdagen men började må grymt illa och slängde hälften. Tro inte att jag medvetet väljer att inte äta, absolut inte. Mat är fantastiskt och är något som är extremt viktigt för mig om jag ska lyckas med träningen. Förstår bara inte varför allt smakar så illa....

Body Fitness

Jag har skrivit en del om mina mål här i bloggen, och att jag såsmåning om ockå kommer vilja tävla. Jag har en lång bit kvar men kämpar varje dag och räknar med att vara i tävlingsform inom 2 år. Och vad ska jag tävla i då? Jo, Body Fitness.



VAD ÄR BODY FITNESS???

Bodyfitness är lite utav en”lightversion av Bodybuilding”. Du ha tränat dig riktigt vältränad och väldefinierad, men utan att bli lika stor och hård som de tävlande i Body Building.


Det som bedöms är helhetsintrycket av dig, alltså hela paketet med hår, smink, smycken, dräkter, uttrålning, sundhet och kropp. Damerna tävlar i fyra olika längdklasser: under 158 cm, upp till 163 cm, upp till 168 cm, och över 168 cm. Jag själv skulle få gå i ronden för damerna under 158 cm.


Tävlingens tre ronder:

Rond 1 gäller obligatorisk svart bikini och svarta enkla pumps, utan platå, med täckt häl och kappa och en klackhöjd på max 12,7cm. Inga andra smycken än vigselring och små örhängen tillåts här.

Rond 2 får du bära valfri baddräkt, smycken och skor.

Rond 3 (finalronden) gäller valfri bikini, smycken och skor.

Rond 2 och 3 får man själv välja färg och dekoration på sina dräkter, smycken och skor så länge klackhöjden inte överstiger 12,7cm.

Gemensamt för alla 3 ronderna gällande skorna är också att det inte får finnas någon platå framtill på
dem. Och gällande dräkterna är att bakdelen måste täcka minst halva rumpan.

för att kunna tävla i Body Fitness krävs alltså en grym fysig och rätt kosthållning tills du ör i absolut toppform. Det tar för vissa längre tid än andra att nå just toppformen medan själva uppbyggningen i regel tar flera år.

DAGENS KOST


DAGENS KOST:

Frukost
- proteingröt
- kosttillskott

Lunch
- grillad kyckling
- keso
- sallad


Mellanmål
- kvarg
- müsli

Middag
- Entrecote
- keso
- sallad


Kvällsmål
- Popcorn

Popcorn-time!


Ska precis sätta mig framför TV'n och inspektera den omtalade "New Moon" filmen. Var inget stort fan av den första filmen i serien men antar att jag måste titta på de andra två innan jag vågar uttala mig! Popcornen poppar för fullt i micron och en stoooor flaska med funlight är framställd. Dags att krypa ner i filten och försöka att inte hata filmen i förväg.....

 

Fick en till fråga ifrån JennyPenny som jag tänkte besvara eftersom hon bad så snällt!

Hej Li!Vet att frågestunden är över, men jag undrar om du vill svara på denna ändå . Hur många set och reps ska man köra för att bli starkare?

SVAR: Enligt de flesta inklusive mig själv så ska du satsa på tunga och få reps och många set per övning för att bli starkare. Försök att köra ungefär 1-5 reps på 3-6 set på en övning så blir musklerna starkare. Vill du istället få  mer volym på musklerna, alltså att dom blir större så bör du istället satsa på ca 6-12 reps per set!



Perfekt!


MÄTT I MAGEN OCH JÄVLIGT NÖJD!
efter ett störtskönt bröstpass & middag som älskling tillagat perfekt!


Entrecote, keso, avokado & sallad


Dagens pass på gymmet blev effektivt och tungt. Inte många övningar men många set och reps på 6-8 stycken. har träningvärk som attan i ryggen efter gårdagen och känner redan nu att jag är ordentligt mör i bröstmusklerna. HÄRLIGT!


DAGENS PASS: (bröst)
  • Sned bänkpress
  • Flyes
  • Framåtlutade drag i C.C

HEMMA PÅ RAST!


HEMMA PÅ RAST!
och har precis tryckt i mig den äckligaste lunchen någonsin.....




Har precis klämt i mig resterna av den grillade kycklingen jag köpte i förrgår, fy fan. Jag är så läskigt trött på grillad kyckling nu att jag hellre skjuter mig själv i huvudet än att tugga på en till torr bit. Nåja, nu är den slut i alla fall och dränkt i keso så gick det hyfsat. Nu ska jag sätta mig och gäsa i soffan med ett stort glas Funlight Apear! MUMMA!

Uppe me tuppen!


SOLEN BARA SKIIIINER!
och jag är pigg som attan trots att det är så tidigt på morgonen!



Ska iväg till jobbet och stanna där tills klockan 16, därefter ska jag ner till gymmet och ge benen vad dom tål! Ser ut att bli en riktigt härlig dag idag och jag hoppas det finns lite tid för sol och bad senare i eftermiddag/kväll! (men i regel är jag iofs alltid för trött för att hitta på nåt efter jobb & träning ändå...)


NU: slänga ihop frukost
SEDAN: väcka Christian som ska ner och tvätta klockan 07

DAGENS KOST


DAGENS KOST:

Frukost
- vaniljyoghurt
- råggryn
- kokt ägg


Lunch
- spagetti m. köttfärssås
- kokt ägg
- grönsaker


Middag
- Grillad kyckling
- keso
- grönsaker


Kvällsmål
- proteindrink
- vattenmelon

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN! (hälsa & träning)



Vad skulle du aldrig skriva om i din blogg??
SVAR:
Jag skulle aldrig någonsin skriva om väldigt intima och privata saker om mig själv. Jag skulle heller aldrig skriva om privata, hemliga saker om mina nära och kära. Antar att jag inte skulle skriva om mode heller då jag tycker det är tråkigt och verkligen inte är modeintresserad själv.

 

 

Hur ska man på bästa sätt träna upp konditionen samtidigt som man förbränner så mycket som möjligt?
SVAR:
Börja långsamt genom att ta powerwalks (gå riktigt riiiiktigt fort) därefter börjar du lägga in lite jogging var tredje minut när du känner att powerwalksen inte gör dig särskilt svettig och andfådd längre. Forstätt jogga och gå om vartannat tills du känner att du orkar springa hela sträckan utan avbrott! När du väl springer hela sträckan utan problem börjar du springa i intervaller för bästa förbänning, då har du dessutom en riktigt grym kondition!

 

 

Bästa sätt att gå ner i vikt på?
SVAR:
Lätt som en plätt: Ät mindre och rör dig mer! Allt handlar om att göra av med mer än du stoppar i dig. Ät små mål med ungefär 3 timmars mellanrum så blir du aldrig jätte hungrig och stoppar inte i dig mer än vad du behöver. Ät dig aldrig proppmätt utan ät långsamt tills du inte är hungrig längre!

 

 

Vikt och längd just nu?
SVAR:
Jag är en kort brud på ynka 157cm och väger ungefär 60kg

 


Vad har du för mål med träningen och viktminskningen?
SVAR:
Målen med träningen är att bygga upp så mycket muskler som är möjligt. Några speciella tyngdlyftsmål har jag inte mer än att jag vill lyckas lyfta 100kg i marklyft och 100kg i knäböj så snart som möjligt. Med vikten är mitt mål att gå ner till ungefär 50kg eftersom detta skulle vara min tävlingsvikt (ungefär) om jag skulle tävla i BodyFitness.

 


Har du någon ätardag? Isåfall, vad äter du då?
SVAR:
Givetvis! Jag är inte mer än människa, och dessutom är jag en riktig godisälskare! Äter alltid lite sötsaker på antingen fredagar eller lördagar. Då blir det oftast bröd till frukost, kanske lite pasta till middagen och godis, glass eller annat onyttigt på kvällen.



Vad är din favoritfrukost?
SVAR:
Älskar min proteingröt som består av; 1dl rågflingor, ett knäckt ägg och massor med kanel toppat med en liten klick äppelmos!

 

 

Jag vill gärna gå ner i vikt utan att helst behöva göra något, har du några tips?
SVAR:
Du får dra ner ordentligt på maten om du ska gå ner i vikt utan att röra dig. Roligare än så är det inte

 

 

Kan man gå ner i vikt, även fast man kanske äter godis på te.x lördagar?
SVAR:
Javisst! Försök att inte äta överdrivna mängder på din godisdag. Ät det du tycker är gott en dag i veckan men inte hur mycket som helst. Dessutom är det då viktigt att du äter hälsosamt och rör på dig resten av veckan!

 


Är promenader för "lite" för att kroppen ska må bra med motion ?
SVAR:
Absolut inte! Sålänge du äter mindre än vad du gör av med så kan du motionera precis hur du vill!

 

 

Hur kom du in på styrketräning?
SVAR:
Började styrketräna (väldigt lite just då) som överviktig för 4 år sedan när jag gick på gymnasiet och upptäckte att det var helt okej. Slutade att styrketräna i några år och började igen för ca 1,5 år sedan. När jag väl gått ner i vikt och såg hur kroppen och musklerna började utvecklas var jag fast! Dessutom tränar min pojkvän lika mycket och vi tränar väldigt mycket tillsammans vilket gör det ännu roligare!

 


Hur länge har du styrketränat?
SVAR:
Har tränat i ca 4 år men seriöst och såhär mycket har jag tränat i endast 1 år.

 


Vad är dina mål?
SVAR:
Att inom två år kunna delta i en fitnesstävling och därefter fortsätta tävla

 


Styrkemål eller fitnessdrömmar?
SVAR:
100kg knäböj & marklyft, delta i först Ahlströmertrofén och därefter Luciapokalen!

 

 

Har du någon/några grymma övningar som får bort det sista på lår och mage?
SVAR:
För magen tycker jag inte att det finns någonting som slår crunches i cablecross maskinen. Då sitter du på knäna och håller i ett rep fastsatt i C.C maskinen och försöker typ få in huvudet mot magen! Fantastisk övning! För låren är knäböj och benpress absoluta favoritövningarna! Dom tar bra på hela benen och rumpan!


Crunches i C.C

 

jag tränar väl si sådär 3-5 gånger i veckan, är det dåligt att jag inte äter pasta, ris och poatis då (istället för det äter jag mycket grönsaker och/eller keso)?
SVAR:
Jag tycker aldrig man ska utesluta kolhydrater helt, äter man lite så är det helt ok. Däremot kan jag tycka att bröd är att undvika och att man alltid satsar på fullkornsprodukter.

 



Jag är konstant hungrig! vad kan det bero på? för jag tycker själv att jag äter bra och nyttigt. (har hört att man håller sig mätt längre på proteinrik mat så det försöker jag äta, är det rätt?
SVAR:
Att du hela tiden är hungrig kan mycket väl vara att du antingen äter för lite, för sällan eller att du helt enkelt behöver mer kolhydrater! prova att äta var tredje timme, små portioner med lite av allt! Fokusera på att ha mest bra fetter (mycket viktigt!) och bra proteinkällor.

 

 

Bästa träning och kost enligt dig för att gå ner i vikt?
SVAR:
Minskat intag av kolhydrater och mättade & härdade fetter. Ät små portioner och försöka att äta ofta istället för att äta få och enorma mål. Träna minst 2-3 gånger i veckan och försök att vardagsmotionera så mycket som möjligt. Blanda styrketräning och konditionsträning; muskler bränner fett!



Back in town, baby!


TJOHEJ!
Har precis kommit hem ifrån ett underbart dygn i Stenungsund där
jag spenderat tiden fixandes i den nya lägenheten!



Igår direkt efter jobbet åkte jag raka vägen till gymmet i stenungsund, rev av ett biceps & triceps pass som gick lite sisådär. Tiden var begränsad och jag hann inte med allt jag skulle. Men men, huvudsaken är att man kommer dit! Därefter var jag och Christian mest och fixade i nya lägenheten; borrade ihop sängen, fixade utemöblerna till balkongen packade upp lådor osv. Vi spenderade vår första natt i nya lägenehten vilket kändes helt underbart!


Idag är jag tillbaka i lägenehen hemma i Uddevalla som jag har i ytterligare 3 månader. Har givetvis varit på gymmet och svettats ivägen idag och det blev ett riktigt bra ryggpass! Fick riktigt bra m uskelkontakt i alla övningar och känner redan hur träningsvärken kommer suga ordentligt i latsen! Lövley!




NU:
Packa upp väskorna & få i mig lite energi
SEDAN: Svara på alla underbara läsarfrågor jag fick in igår! TACK!


FRÅGESTUND! (kost & träning)

Eftersom jag kommer att ha fullt upp hela dagen idag så tänkte jag att det kanske skulle passa med en frågestund! Har fått in många frågor det senaste och nu har du chansen att fråga och få svar direkt! Undrar du över hur JAG tränar och äter? Eller undrar du över någonting annat gällande träning, viktminskning, kost & osv så våga fråga!



DU STÄLLER FRÅGORNA

JAG GER SVAREN!

Lunch á la KESOPLÄTTAR!


Nu har jag lunch på jobbet och ska just slänga ihop lite att fylla magsäcken med;

KESOPLÄTTAR!




DETHÄR BEHÖVER DU

250g keso
2st ägg
1 rivet äpple
grahamsmjöl (tills det är lagom tjock konsistens)

kanel
kardemumma
ev sötningsmedel

SÅHÄR GÖR DU:


Riv äpplet med skal och allt
Blanda keso & ägg i en bunke
Tillsätt det rivna äpplet & mjöl
Krydda med kanel, kardemumma och sötningsmedel efter smak.

Stek plättarna länge på medelvärme i smör/olja
Försök inte vända plättarna för tidigt, då blir det kladdigt och dom går sönder!


Servera med en klick kesella, tinade bär, sylt & grädde eller ät dom som dom är!


Dagens I-landsproblem


Dagens I-lands problem:

Väderprognosen säger moln och 19 grader
Utanför fönstret skiner solen för fullt

VAD SKA JAG HA PÅ MIG?



SAKER ATT HINNA MED IDAG:

  • Jobba 07.30-16.00
  • Träna
  • Hälsa på svärmor
  • Visa mamma & pappa nya lägenheten
  • Ta en fika med Sara

Studsa isäng!


Dags att besöka sovrummet

och studsa ner bland alla mjuka kuddar och täcken!




Imorgon är det en till dag av jobb som väntar och därefter har jag en underbar dags ledighet! Detta innebär att jag alltså kommer vara ledig på Tisdag, Lördag OCH Söndag! Tre härliga dagar att spendera precis hur jag vill!

Kommer att jobba till klockan 16 och därefter åka iväg på massa äventyr i Stenungsund. Ska bland annat visa mamma och pappa nya lägenheten (som jag flyttar in i först i Oktober) och därefter ska jag tjingsa på svärmor som precis kommit hem ifrån grekland, och givetvis blir det ett kärt återseende på gymmet där jag ska riva av ett Biceps & Triceps pass!



SKAFFA MAGRUTOR!



SÅ SKAFFAR DU MAGRUTOR!
det är inte svårare än vad man gör det till



  • Ät ordentligt och rätt!
    Du kan inte skaffa muskler om du äter för lite eller fel. Sata på bra kolhydrater och mycket protein!


  • Träna fler pass
    Träna magen tillsammans med andra muskelgrupper och försök att få in ett magpass ca 2ggr i veckan. du kan exempelvis träna bröst & mage, eller axlar och mage osv


  • Träna magen hårt, som vilken annan muskel som helst!
    Magen ska precis som alla andra muskler tränas tungt för att reslutaten ska synas! Tunga vikter!


  • Träna fler övningar
    Ha inte bara en övning för magen utan satsa på 3-4 stycken. Mer än så behövs inte.

  • Bort med underhudsfettet!
    Magrutor ligger som alla andra muskler Under fettet på kroppen, så för att dom ska synas behöver du jobba bort kärlekshandtagen och ölmagen. Detta gör du bäst genom konditionsträning och minskat kaloriintag!

  • Träna magen RÄTT!
    Tänk på att verkligen aktivera magen i de övningarna du kör på gymmet. Muskelkontakt är A & O, och ingenting kommer hända om du inte aktivt spänner magen och verkligen fokuserar under hela övningen.


tappad matlust - fortfarande


PRECIS HEMKOMMEN FRÅN GYMMET


Sitter och käkar grillad kyckling och keso. Aningen motvilligt måste jag säga då matlusten fortfarande inte kommit tillbaka. Allt smakar tråkigt och jag är aldrig särskilt hungrig. Förut hade Christian dragit på sig det rosa förklädet och ställt sig vid spisen under tiden att jag jobbade och bjöd mig på en riktigt fin middag á la ugnsstekt kassler m. pressad potatis, annanas och senaps & dragonkryddad keso!



DAGENS KOST:

Frukost
- proteingröt
- kosttillskott


Lunch
- stekt ägg
- stekt kassler

- sallad

Middag
- kassler
- pressad potatis
- keso

Kvällsmål
- grillad kyckling
- keso
- sallad




Tyck synd om mig!


*KLAPPAR MIG PÅ MAGEN*
några skivor stekt kassler, ägg och en halv avokado har precis landat i magen
och strax är det dags för mig att gå ut och hjälpa gamlingarna här i Uddevalla!



Och regnat har det ju gjort. Heeeela förmiddagen har det regnat och jag ser ut som en våt råtta. Håret står krulligt åt alla håll (som jag med mycket möda stod och plattade i en halvtimme förut). Är dunderfrusen och fuktig hela vägen in till benen! Ja-a stackars mig säger jag bara som måste jobba ute i detta skitväder!

Dags att göra nytta


...Och så blev frukosten färdig och det är snart dags för en till dag med jobb. Idag verkar det i alla fall inte bli lika soligt, då är det mer okej att jobba. Har äntligen fått en natt med god sömn! Är iofs skittrött ändå men hoppas att jag blir piggare framåt dagen. Blir inte mycket annat gjort idag; jobba träna och sedan bara ta en lugn kväll hemma tror jag.

JOBBA JOBBA JOBBA


En lyckad dag!


MÄTT, TRÖTT & NÖJD!

har haft en dundermysig eftermiddag/kväll som bjudit på uppackning i nya lägenheten
och mysig grillad middag hos svärfar & Ingela!


Svärfar Dan stod vid grillen



Christian var trött och svettig efter en dag fylld av flyttlass i 29 graders värme



Fin fin middag á la grillad fläskfilé & kryddkorvar m.  ugnsstekt färskpotatis!


Imorgon är det jobbet som gäller ännu en dag. Ännu en allt för tidig morgon...05.45 ringer klockan och tvingar mig upp ur goa sängen. Hoppas innerligt att natten bringar mer sömntimmar än vad förra natten gjorde. Har varit galet trött hela dagen och ser nu verkligen fram emot att få krypa isäng!


Efter jobbet är det dessutom dags att besöka mitt andra, älskade hem; gymmet. Efter två dagars vila och återhämntning ska jag se till att mörbulta axlar & mage ordentligt! Ett av de absolut bästa och roligaste passen i veckan! Ska försöka ta lite nya bilder på gymmet så ni får se vilka övningar som utövas!


NATTI NATTI!


Time to get rolling!


FULL RULLE KANELBULLE!
nu har jag slutat jobbet, gjort mig sommarfin och tryckt i mig lite käk.




Ska bege mig till Stenungsund för att möta upp min Christian och lite kompisar. Ikväll i Stenungsund är det nämligen fullt i folk då det är en speciell dag; Sundanatta. Alla affärer har öppet till midnatt och olika aktiviteter och uppträdanden utövas lite här och var. Antar att vi kommer slå oss ner på ett café eller pub någontans, ta en öl (inte jag givetvis) tjöta och titta på folk! Mysigt!


Vill också passa på att tacka för de många fina kommentarerna och önskemålen jag fått de senaste dagarna. Lovar att lägga ut fler recept, tips på träningsövningar och även lite träningsmode!



IT'S TIME TO GET ROLLING!



Äntligen rast!


FYLLER PÅ ENERGIDEPÅERNA
med lite chilli och grönsaker





Äntligen lite rast! har sprungit runt och svettats i värmen hela förmiddagen och var nu nära bristningsgränsen gällande både vätskebrist och värmeslag. Vidare hungrig är jag inte men försöker stoppa i mig någonting så gott jag kan. Det blir ytterligare en vilodaga från gymmet idag eftersom jag inte hinner dit innan det stänger. Istället ska jag åka till Stenungsund och njuta av värmen, kaaanske hinner man ta en tripp till stranden också?

Inte, godmorgon...


GODMORGON RARINGAR!
eller tjah, godmorgon vet jag inte, har sovit på sin höjd max 4 timmar och är svintrött...



...och nu är det dags att jobba heeeeeela dagen i värmen

Dagens kost


Och så var den underbara lediga dagen slut, och imorgon ringer väckarklockan redan vid 06.00. Då ska jag upp till jobbet, detsamma gäller söndagen. trist att jobba helg...men men, time is cash! Har blivit en vilodag från gymmet idag och även imorgon eftersom gymmet stänger kl 14 och jag är färdig från jobbet först klockan 16. Fullt ös medvetslös igen på Söndag då jag ska ge axlarna och magen vad de tål!

 



DAGENS KOST:


Frukost:
- Proteingröt
- kosttillskott


Lunch:
- Kycklingsallad
- Lite bröd


Mellis:
- Vattenmelon

Middag:
- Kassler & pasta

Mellis:
- Mjukglass

Kvällsmål:
- Proteindrink
- kokt ägg


Min underbara lediga dag!



MIN UNDERBARA LEDIGA DAG
i bilder


Här spenderade jag och älskling några timma i solen!



och picknick-korgen hängde också med!



...med smaskig kycklingsallad...



...och vattenmelon till efterrätt!



Varmt och gött att ligga och steka på berget



...vattnet var inte lika behagligt i början dock



hur mysigt som helst ♥



vi tog en sväng förbi mamma också



vi tog oss lite fika på Espresso house i Stenungsund också
efter att vi kikat på nya lägenheten!



Mannen som gör mig lycklig ♥



...och som jag flyttar ihop med i Oktober!!!


Hemma igen!



HEMMA IGEN!
och strax laddas det upp massor med härliga bilder från dagen!


Goodmorning sunhine!


GOODMORNING SUNSHINE!
bokstavligt talat, vaknade av att en solstråle petade mig i ögat



....ska fixa frukost
....packa sol & bad väskan
.... BEGE MIG TILL HAVET!

Dagens pass (biceps/triceps)

Ska strax bege mig till sovrummet och lägga mig för dagen. Är helt slut och behöver ta igen några timmars missad sömn från de senaste nätterna. Har haft svårt både för att sova och äta ordentligt den senaste veckan. Mysko.... Nåja, imorgon är jag ledig och ska spendera dagen tillsammans med Christian på stranden, med picknick i solskenet! LÖVLEY!




DAGENS PASS: (armar)
  • Triceps superset:
    - pushdowns
    - smal bänkpress
    - dips på bänk

  • Biceps:
    - Bicepscurls m. stång
    - Biceps curls m. hantlar
    - Koncentrations curls

  • Underarmar/handleder:
    - Ovända bicepscurls
    - Handleds curls

IM STARVING!


IM STARVING!!!


just idag tackar jag gudarna för burkraviolin....



◊ ◊ ◊ ◊



Var hungrig som ett litet odjur nu såhär efter träningen. Kände redan under den 20 minuters långa promenaden hem från gymmet att det riktigt sved i magsäcken. Alltså hade jag ingen större tid eller lust att ställa mig vid spisen och laga mat, utan skramlade fram en burk ravioli som jag värmde upp och nu sitter och avnjuter tillsammans med en stor klick keso och massor med grönsaker!


Värmeslag!


VAAAAAAAAAAARMT!
vilken dag! Har hållt på att totalt osa bort ute i solen idag!



...och nu ska jag bara slänga i mig någonting som innehåller kolhydrater så jag får upp ett ordentligt pump på gymmet! Idag är det armarna (biceps, triceps & underarmarna) som ska få visa vad dom går för, och jag nöjer mig inte utan en ordentlig fight! Framförallt inte nu när gymmet äntligen skaffat aircondition så att man kan andas när man tränar! Mycket praktiskt.


kolhydrater och gymmet it is!



Lunchrast!


 CHILLI & GRÖNSAKER
perfekta lunchen såhär på rasten efter en förmiddag med full rulle på jobbet!






Ja det är minst sagt fullt upp och svettigt som attan på jobbet idag. Solen steker mig som en makrill-filé och jag har fått vätskebrist-panik ett antal gånger idag. Därav fattade jag det mycket kloka beslutet att börja bära med mig en vattenflaska runt, lite bökigt men säkerliken värt det! Kanske lite spetsad med funlight Apear? MUMMA!

Grillkrydda VS kanel?


JAG HAR SÅN J***A TRÄNINGSVÄRK!!!
asset fick minsann vad det tålde igår på gymmet


Idag har rumpa och ben förbannat ont....


Ja och träningsvärken ska jag minsann få springa runt i trapphusen med för att hälsa på alla mina vårdtagare. Fy satan, minsta lilla steg gör ju ont. Blir spännande att se hur jag tar mig igenom dagen idag.


Och vilken tabbe jag höll på att göra i köket nyss! Hade precis kokat färdigt min gröt och skulle precis börja pudra över kanel när jag upptäckte att det ju var grillkrydda jag höll i handen. Gröt m. grillkrydda? Ingen hit tror jag.


Grillkrydda på gröt är nog ingen hit?