Sjuka kändis-dieter


Har precis fått upp underkäken från golvet och satt den tillrätta igen
efter att ha läst om olika helsjuka kändisdieter

ÄR DET ENS VÄRT DET???



Beyonce

Använde sig under en period av Master Cleanse dieten. En skrämmande och egentligen ganska farlig diet. Beyonce förlorade ungefär 20 pounds på två veckor genom denna kost som bestod av: hemgjord lemonad, lönnsirap, vatten och cayennepeppar. Ingen fast föda under 10 dagar. Skämtar du med mig?



Demi Moore

Är en av många kändisar som svär vid och dyrkar Raw Food dieten. Det är inte svårare än vad det låter; du äter råa grönsaker hela dagarna och i vissa fall även rått kött. Detta får mig att höja lite på ögonbrynen och bli lite tveksam. För mycket rått kött och stenhårda grönsaker är för det första inte särskilt bra för njurar och tarmar och dessutom är det ju så att vissa komponenter i frukt och grönsaker bättre absorberas om kokta.



Reese Witherspoon

Söta Reese har fått för sig att barnmat gör dig fit for fight! Själv tycker jag att en diet barnmat är ganska dumt. Man kan omöjligt behålla en hälsosam livsstil med mindre än 600 kalorier per dag.
Dessutom kan det inte vara något vidare att äta läbbig puré-gegga varje dag?



Kim Kardashian

Kakor! Verkligen? jajemen, i Hollywood är allt möjligt!
Detta är ännu en av många sjuka svält dieter där du byter ut två måltider med två kakor.
(!!!)



simone

haha ja harregud helt galet, dock är det så jäkla svårt för nästan alla har sin inställning om vad man bör äta och hur, nästan alla dietister och hälsorådgivare ger olika svar om det. skitsvårt!

2010-06-09 @ 11:04:47
URL: http://fattybom.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0