Ugnsbakad pesto-lax!


Har precis gjort, och käkat världens godaste lax-middag!
ENKEL - SNABB - GOD - NYTTIG!




DU BEHÖVER:
- 2st laxfiléer
- Kesella
- Grön pesto
- Soltorkade tomater
- Pinjenötter

SÅHÄR GÖR DU:
Ställ in ugnen på 180 grader

lägg laxbitarna i en ugnsfast form med skinnsidan neråt
blanda ihop ca 100g kesella med såpass mycket pesto du föredrar
smaka av med salt och svartpeppar och bred på röran över laxen
Toppa filéerna med soltorkade tomater och ställ in i ugnen i 20 minuter.

Torr-rosta pinjenötter i en stekpanna och strö dom över laxen till serveringen
Som tillbehör passar keso, avokado en stor sallad och potatis/pasta till!


LYCKA TILL!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0