Pepp pepp pepp!

Imorgon är det nyårsafton och då bär det av till Varberg för att kalasa in det nya året!

Kommer ha svårt att sova, kommer bergis ha glömt någonting eller också så kommer jag skada mig. Det är alltid jag som får åka ambulans eller plåstras om mer eller mindre, vad man än gör och vart man än åker!

Har med mig fyra olika outfits att välja på till morgondagen, och eftersom jag inte hann manekänga och få betygsättning av Sofia så kommer jag stå och vela i flera timmar imorgon....blöh!












Spelkväll!

Stora syster, svåger och morsans kusin kom förbi föräldrarnas hus för en trevlig spelkväll. Spelet blev "den ofrivillige spelaren" och är en salig blandning av texas hold'em, keno, hästar och roulette!



Chips + poker = sant tydligen...ew...



Syrran med sin gubbe



Pappa är lite kluven på reglerna



Mamma med sin kusin Ronny



Spelet "den ofrivillige spelaren" fick
5 toasters av 10

Jag tröttnade trots att jag utklassade mina medspelare i texas hold'em, dessutom är chips äckligt.







Min fearfactor tävling

Lite bilder från gårdagen utlovades ja!
Varsågoda, enjoy - här är bilderna från Li & Sofias fear-facor tävling igår!



Sofias första uppgift var att svälja rått ägg



Hon klarade testet galant!



Hade hysteriskt roligt....



Uppgift två blir att snorta kryddor!
Svartpeppar till Sofia & paprikapulver till mig!



....JÄVLIGT OBEHAGLIGT!



...och det sved något förbannat



Någon efterbild på sofia fick jag inte eftersom hon rusade in på toaletten och skrek och snöt sig tills on började blöda näsblod - testa inte svartpeppar hemma!


Fantastisk gårdag!

Hej och godmorgon/godmiddag? på er alla! ÄR hemma hos mina föräldrar på landet efter en fantastisk gårdag med Sofia.

Mmm, hade riktigt kul igår faktiskt. Dagen började fint med att jag fick se en inspelad film från hennes konfirmation då hon var blond och tjejig. Därefter fler filömer från barndommen där jag fick se hennes föräldrar fulla - skitkul och perfekt första intryck!

Sofa grejade jättegod lasagne medan jag skrattade ut henne på TV'n. Duktig!

Därefter åkte vi till ett jättehäftigt och enormt biljardställe inne i stan, Kville-någonting. Jag vann de två första matcherna sedan fick jag på käften och vi gick därifrån efter två timmar då min förlust var uppenbar.
5-4 blev det slutligen (jag fick ett sista tröstande poäng då sofia fick ner 8an i sista matchen)

Väl hemma hos sofia igen körde vi vår egen Fear-factor, sniffa peppar & paprikakrydda och sedan att käka en matsked kanel vs ett rått ägg. Bilder på detta läggs upp senare!










...och iväg far jag!

KLOCKAN ÄR TIO OCH HÄR ÄR EKOT...

...japp, här sitter jag och bokstavligt slänger i mig min frukost och kaffet som bränner i halsen. Ska stressa på mig lite kläder också sedan bär det av mot Göteborg.

Mm, ska iväg och träffa S och lovade att åka tidigt. Vi ska se på film och spela biljard :) Måste fixa parkeringspengar och skit på vägen också....uh, det är jävligt dyrt att hälsa på fröken där borta!

Och i övermorgon gott folk är det nyår! Yeho det kommer bli skitkul!











Silent library! =D

Sofia tipsade mig om att titta på kanal 5 där nu Silent library går. Det går ut på att man i lag ska tävla om olika smärtsamma/äckliga grenar utan att låta. Det lag som låter minst vinner.

Hysteriskt roligt! Grenar som hittils utförts har varit att elda röv, sätta på sig en BH med kackerlackor, smälla smällare på kroppen, och att få äckliga saker kastade i ansiktet. SÄTT PÅ TV'N OCH TITTA!


Här får ni en norsk version jag hittade på Youtube!

HYSTERISKT ROLIGT!

 

 

 

 

 

 

 

 


Irritation...

Sitter och försöker skriva någon ny dikt, är helt tom på ord ikväll. Uttråkad och tankspridd - men ändå fastnar inte tankarna på pappret, irriterande....

Lyssnar på den lugna kategorin på Spotify, blandade ballader med allt från Lisa Ekdahl, Winnerbäck, till Laleh, Marilyn Manson och Melissa Horn.
- men trots dessa fantastiska musiker med sina stämningsfulla melodier får jag inte ner mina känslor på det blanka word dokumentet, inte ett ord sipprar fram genom mina fingertoppar trots att min kropp är helt fyld av otydda och kryptiska meningar...


Fuck it - får väl försöka någon annan dag







Invigning av nya dvd'n

...precis haft lite myskväll här i soffan med mig själv och invigt dvd'n med första säsongen av L-world. Riktigt bra serie!

Har iofs sett den förut men den är lätt värd att se igen! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, är äckelslemmig i halsen och snorig nåt förbannat! :(
Jätte bittert!




- Alltså blev det ingen träning för min del idag, det är dumt om man nätt och jämt kan andas...skit, jag hade verkligen sett fram emot att sätta igång med träningen nu igen efter att det varit stängt över julen.

Imorgon blir det nog i alla fall till att sticka till Göteborg på förmiddagen/mitt på dagen, ser jag fram emot! Därefter är det dags att peppa för nyår! YAY!










Planering & planering...

Nu är det mycket som går runt i mitt stackars huvud, i och med att jag inte ska spendera dagarna innan nyår hemma hos mig där allt jag äger finns - så måste jag skriva en lång lista på allt jag behöver släpa runt på...

...och mitt i all hetsig planering så hör jag något som gör mig lite förbannad och bitter!
- utanför fönstret är det nåt miffo som kollat fel på almenackan och skjuter raketer utanför min balkong! Dumjävel, han förstör ju nyråskänslan totalt! Det är fusk att provskjuta innan nyår!


Nåja....vad skulle jag ha med mig nudå?

mobil, kamera, kameraladdare, pengar, skumpa, vin, strumpor, underkläder, pyjamas, tandborste, en klänning, en annan klänning, mina nya skor, mina gamla skor, jeans, tjocka tröjor, tunna tröjor, leggins, smycken, vanlig väska, partyväska, smink, kavaj, slips, huvudvärkstabletter, plåster, glatt humör, min bil, bensin i bilen, min kappa, min skinnjacka? mys-sockar, töntsmällare, tändare till töntsmällarna, tuggummi, midjeskärp, mobilladdare, ipod, batterier, mitt körkort, mitt visakort, mitt sjukhuskort, solbrillor till bilresan, min kudde, herrnilsson såklart, cola till bilresan......Zzzzzz Zzzzzz Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz








Döden..

...jag sitter här och bara stirrar in i väggen, smärtan sticker mig i bröstet värre än tiotusentals knivar samtidigt. Kunde jag gjort någonting annorlunda?



Jamen se själva! Palmjäveln är ju stendöd!


Jag tycker jag gjort allt!
* Pratat med den
* vattnat den
* skitit i att vattna den

VAD MER SKA MAN BEHÖVA GÖRA?!









REA-fynd!

...och så var man hemma från mellandagsrean! Fynd?
- Jajemen! Det blev skor till nyår och en maaaaassa underkläder!

...hittade också desvärre två grejer jag ska lämna tillbaka igen, ett par bommulsshorts och en kavajliknande grej som inte alls var så snygg som den var i provrummet. Bittert, nåja mer pengar över till annat!



H&M och Din sko vann mitt hjärta idag


 


Dessa godingar ska pryda mina fötter på nyårsafton!




My new babes

 

men nu är det dags för mig att stoppa något i magen - japp det fick bli bakpotatis och keso. Billigt, nyttigt, bra och bara 15 minuter i micron så är det färdigt! ;)

(underkläderna som jag köpte tänker jag minsann inte visa några bilder på!)

 

 

 

 

 

 

 


Dagens aktiviteter!

Vaknade med rinnande näsa och en hals som det kändes som om man slipat med sandpapper under natten, svider och gör ont till tusen - antar att vi inte skulle pulsat runt i snön sådär Sofia...

Hrmmm...kände på mig samma dag som min och Sofias snöutflykt att alla mulningar och snöbollar innanför kläderna skulle sätta spår någonstans. Blir jag inte bättre till nyår så kommer jag vara den bittraste människan på jordklotet.
- dessutom hade jag ju tänkt träna idag så det får bannemej bli bättre under dagen!


ATT GÖRA IDAG:


Snyta mig 511 ggr så allt snor jag äger & har försvinner för året

Göra mig iordning & åka till Torp för att kika in mellandagsrean

Laga någon eventuell, väldigt enkel middag - bakpotatis el. wook

Göra egen julskinka! (jamen det säljs ut billigt nu, passa på!)

Förhoppningsvis träna!


Japp, så ser det ut för dagen, hoppas det inte är halt att köra idag. Hoppas att det finns någorlunda kul grejer kvar på reand och hoppas att jag har lite pengar över att handla för! ;)








Färdigtränat!


Sådär ja, så har man kämpat färdigt med hantlarna här på vardagsrumsgolvet....

Hoppas innerligt att mina grannar i höghuset några hundra meter bort inte har kikare och tittar in genom mina vardagsrumsfönster.
- måste vara underhållande att kolla på en tjej som dansar, sjunger och tränar med hantlar i bara underkläder. Äh vadå, klart man sjunger och dansar när man tränar! Det ska ju vara roligt!

(självklart tar jag inte biler på mig i underkläder bara för det)

Näe, nu är det dags att slänga sig i sängen tror jag bestämt.
NATTI NATTI PÅ ER!









framtiden...

...sitter och knaprar på sötsaker och tjötar på MSN och slås av tanken hur jäkla mycket jag vill skaffa hus.

Ja men tänk ändå, ett hus!
Jag är verkligen inte lägenhetstypen trots att jag förvisso trivs i min fina lägenhet, Men skulle aldrig kunna tänka mig att ha familj och sådär i en lägenhet, aldrig!

Helst ett enplanshus med fyra rum och kök, gräsmatta och nära till sjön. Beläget mellan Göteborg och Stenungsund, hade varit perfekt!



...ett sånt hus....



...en sån hund...



...och en sån bil!



Då skulle jag sitta där tillsammans med den jag älskar, våran boxer, två barn, och en gul bubbla på uppfarten, längtar, längtar. Undrar hur många år till det kommer ta...hade kunnat flytta när som helst!











du kallade mig...

Idag kallade du mig
- perfekt








Ensam + nötter = mysigt

Sitter här, just hemkommen från mamma och pappa med en liten påse nötter som blev kvar från filmkvällen med sofia igår - riktigt mysigt.

Tjah, en aning ensamt är det allt nu när man är van vid att vara omgiven av folk runt jul. Första kvällen ensam på hela julen. Knepig känsla. Mysig men lite tom.

Oh! Ny favorit-artist = Miss Li


Inte nog för att hon har lika snyggt namn som mig
- hon sjunger bra också!

 

Miss Li har alltså puttat ner Amanda Jensen och Lily Allen från sina topp-placeringar med ett snäpp, jäklar vilken brud! Hon sjunger så man inte kan göra annat än att skrika med.
-Låten "Miss Li" och "Oh boy" är lätt bäst!










Filmtajm

...tillsammans med mor, far och lillasyster ute i föräldrahemmet. Det blev "Flickan som lekte med elden" och lite ostkaka till det!

Själv gillar jag inte ostkaka så jag står över idag. Nöjer mig med film och trevligt sällskap. Efter filmen ska jag nog dra mig hemmåt i slasket igen....uh...

Nu börjar filmen igen!












Energi-Rush!

...så har man flängt runt med damsugaren och damningsverktygen i hela lägenheten och nu luktar här rent och fräscht!

Japp, duktig är jag. Och nog fan behövdes det efter att inte varit hemma över hela julen och därefter haft massa besök! Blir lortigt....
- men nu luktar det lijekonvalj i heeeela lägenheten! :) bra va mamma?



Tummen upp för en renare tillvaro!

 

Nu då??

Tjah, jag kanske ska dra på första säsongen av L-world som jag köpte på rean igår?
- Japp, bra idé! L-world och kaffe till mig som belöning!

 










<3 yeho!

...herregud klockan är halv ett och jag har precis tagit mig upp ur sängen, väääääldigt olikt mig.

Ursäktar för att jag inte skrev någonting igår, fanns helt enkelt inget tillfälle alls igår ovanligt nog. I vanlgia fall brukar jag ju faktiskt kunna knö in minst ett eller två inlägg även då tiden tryter
- men inte igår alltså, sorry.

Gårdagen, och även dagen innan den spenderades tillammans med Sofia - i min soffa, i mitt kök, i meterhöga snödrivor och på mellandagsrean på torp.



Uppenbarligen inte populärt att vara med på kort :p

 

Sofia kläckte den briljanta idén att vi skulle upp på berget här i mitt lilla kvarter för att se ruinerna av en borg som jag aldrig orkat ge mig iväg för att titta på trots att jag bott här i snart två år.
- vägen upp till borgen var INTE plogad i och med att den gick en km rakt upp i skogen där snön var upp till låren heeeeela vägen upp.... (har träningsvärk i benen idag)

Men vi kom upp tillslut, halvdöda och genomfrusna med snö innanför skor, brallor och tröjor. Så när vi kom hem blev det varm choklad framför TV'n i myskläder.

 

 


Varm choklad i mina julklappsmuggar!

 


Sofia.. :)

 

Det var den uppdateringen det!
Nu ska jag studsa in i duschen och göra mig iordning, städa lite också kanske. I eftermiddag blir det lutfisk-middag hos mamma och pappa. Så då bär det av på dom halkiga vägarna ut på landet!

 

 

 

 

 

 


Friday Im In Love!






Vous êtes la plus belle je sais, je suis tout simplement votre

Je suis tellement fou amoureux de toi.... <3












Väntar...

...på att Sofia ska kika förbi vid sju-tiden. Inte lätt att komma fram nu i snön och det fanns inte många parkeringar till övers hoppas hon hittar nån.

För jag tänker då inte gå ut och hjälpa till att leta! Jag sitter väldigt bekvämt här i mina nya tofflor och morgonrock med en het kopp kaffe och kollar på Americas funniest homevideos. Härligt!


Hos mig får man minsann ha fötterna på bordet!

 


Härligt med en lugn, skön Juldag

 

Så nu ska jag bara sitta här och fortsätta mysa ner mig djupare och djupare ner i soffan. Har äntligen fått tillbaka lite värme i kroppen! Ikväll vet jag inte riktigt vad jag och Sofia ska hitta på. Blir nog mest en soft kväll framför TV'n och inget pulkaåkande som först var bestämt!

 

 

 

 

 

 


Livsfarlig bilkörning

Trots att nissarna på tv4 vädret varnade om att åka ut i snöstormen idag och att mamma tyckte det var en dum idé så satte jag mig i bilen och började tuffa hemåt...

...LIVSFARLIGT! jag körde inte mer än i högst 60 på motorvägen då jag for runt som en vante, nära på att åka ner i diket ett X antal ggr. Uuuh livsfarligt!

Nu har nya morgonrocken åkt på och jag ska bara sitta här och gotta mig åt att vara hemma helskinnad och titta och bedåra mina nya tjusiga saker!
- Mamma, stolsdynorna satt som en smäck! ;)



Ha skoj ikväll ni som är ute och super!

 

En kopp kaffe ska det bli nu, sätta mig tillrätta i soffan och mysa ner i min nya goa filt och kika på något värdelöst program. Nåt måste ju gå?












Juldagen = Festdagen

....och trots det ska jag vara en av de lama och tråkiga satar som stannar hemma!
- Varför?


För att jag nöjer mig med att komma hem till min saknade lägenhet jag inte träffat på flera dagar, plockar upp och bedårar mina nya saker och därefter tänker sitt och dricka kaffe och titta på film med Sofia!
- Mår ändå bara skit av själa tanken på vin efter förra helgen :p

Så ni som ska ut och skaka rumpa och ikväll - dansa och drick för mig också!














Presentlistan! ;)

Är sjukt nöjd och lycklig över mina presenter jag fått! Kort dyker nog upp allt eftersom de placeras ut hemma hos mig imorgonkväll då jag far hem till min lägenhet i Uddevalla igen.
- här har ni listan utan bilder i alla fall :)

  • Svart korsett
  • Vita/röda tofflor
  • Chokladfondu-gryta + chokladkakor
  • Mys-sockar + Pyamas
  • Morgonrock
  • Stolsdynor till mina köksstolar
  • Stora Thekoppar
  • Svart partyväska
  • Örhängen + halsband med peacemärken
  • Doftljus som ser ut som kaffedrinkar
  • Kökshandduk + kökshandske
  • Boken "Du Äger!" Av Mia Törnblom
  • Myspläd från Chilli
  • Presentkort på i.d. makeup

Kunde med andra ord inte varit mer nöjd! Så jäkla fina grejer och mycket som jag verkligen önskat mig! Dessutom verkade julklapparna som jag själv gav bort riktigt uppskattade! :)



God Jävla Jul På Er



Min Jul <3

Så var julklappsutdelningen färdig och jag kunde absolut inte varit nöjdare med varken dagen, kvällen eller presenterna! Haft en helt fantastisk dag med min fina familj! <3



Julmaten!



Storasyster fick agera jultomte i lightversion i år!



Mami & Papi <3


Lillsyrran fick årets största paket


Papi & Loppan



min nya fina pyjamas jag fick av lillsyrran!



Kvällens tokigaste händelse måste dock varit att jag och min storastyster köpte samma grej till varandra!
- Hur stora är oddsen att bägge köper fondueset till varandra?
Nåja, vi båda blev nöjda i alla fall! Ville egentligen ha fonduesetet som jag köpte till henne själv - men nu fick jag ju ett eget! Ett jääätte spejsat! :)

Hoppas ni haft en riktigt fin jul allihop!








Lite julekort!

Skäms lite som sitter här och uppdaterar på självaste julafton, men just nu minuterna innan Kalla Anka finns det ändå inte så mycket att göra!
- här bjuder jag på lite bilder från dagen hittils :)



Syrran och jag



Mina systrar, jag och vovvarna!



Dags för sällskapsspel!



Jäkla roligt spel ^^



Spela Spel



Storasyster med sina älsklingar



Min fina mamma :)



Min fina papi & jag!

Nu är vi inne i värmen igen och väntar på att Kalle Anka ska börja! Därefter blir det den bästa fgilmen under hela jul! "Kan du vissla Johanna"! Nu säger min mamma att jag inte har något liv som sitter här och skriver, så jag får väl vara social och visa att jag visst har ett liv ^^


Spela bluff!

Nu ska jag och min fina familj spela familjespelet "Bluff"! Syrran gubbe Kehn har precis åkt för att fira jul med sin familj, han fick en skruvdragare och blev mycket glad!

Dagens fotografering är avklarad också, alltid ska det klickas runt med kameror och man ska inta obekväma positioner och ha smilgroparna upp till öronen. Hoppas det blev något fint kort!
- lägger upp dom lite senare :)

Ost, kex och sällskapsspel HERE I COME!











Juldaftons morgon!

..eller förmiddag kanske man ska kalla det vid denhär tiden?
- har haft en jätte fin morgon och hoppas ni haft detsamma! GOD JUL PÅ ER!


Storasyster & Kehn



Lillsyrran & jag öppnar morgonpaketet!



I denhär familjen slutar vi minsann inte med julstrumpor bara för att man är över 20....



Morgonfrukost!


Jag & syrrans söt-vovve Loppan!


Jag har haft en fantastisk morgon! Dock är jag ledsen att behöva berätta att jag avbrutit en tradition!
- i vanliga fall brukar jag vakna kl 6 och få sånt kli i fingrarna att jag väckjer hela familjen på julafton så att mina systrar och jag gemensamt kan kika i julestrumpan, idag sov jag längst. Bittert!



Mot kvällens slut

Julskinkan står nu ute på altanen för avkylning och det är nog mest pga den som vi alla fortfarande är vakna och inte ligger och försöker somna ^^

....ja vi väntar väl egentligen allihop på att få en liten provtugga på dendär väldigt väldoftande julskinkan som tydligen är för varm att tugga på ännu.....bittert!



Hrmm vad får man i julklapp imorn tro....?


Tja, nu ska jag bara se klart på filmen, därefter blir det till att bädda iordning luftmadrassen uppe i lillsyrrans rum där jag ska spendera natten. Storasyster och hennes gubbe tog över gästrummet så jag får våldgästa uppe på loftet. Uh...hur ska det gå med min överpedantiska lillasyster som blir tokig såfort man lägger en tandborste i fel mugg....? ;)





Love Actually...<3

....sitter och tittar på "Love Actually" på trean. Min favoritfilm sedan många år tillbaka, och såhär vid jul är den helt magisk!

Den är fruktansvärd att se om man är olyckligt kär-
Den är jätte sorglig och hjärtekrossande om man inte är kär alls
Och den är helt fantastiskt magkittlande är smile-framkallande om man är lycklig kär.


-Underbara film! Snacka om att kunna framkalla känslor på ett sätt som ingen annan! <3

Får världens mysigaste, pirrigaste känsa i magen. Förväntansfull till morgondagen, framtiden. Har svårt att sitta still känner för att springa runt hela kvarteret och bara skrika! YAY det är jul!!!









Familjen samlad!

Storasyster och hennes gubbe Kehn kom precis. Nu sitter vi och dricker glögg, käkar julgodis och pratar om misslyckade operationer....

Fråga mig inte ang. samtalsämnet, vet inte riktigt hur vi kom att prata om det. Snart vankas det omelett med stuvade kantareller. De andra ska käka sill också men jag och lillsyrran låter bli de slemmiga firrarna.....ew...



Storasyster Mysan!



Min svåger Kehn!



Selma!


Loppan!


Det var det, det. Nu ska jag joina de andra framför TV'n, tydligen är Anna Ankas Jul värd att titta på!










Uppesittarkväll!

Och så har granen klätts, lite nytt julgodis bakats, brasan är tänd och julmusiken ljuder. Storasyster kommer snart farandes med sin gubbe och sina två vovvar - älskade familj!



Dags att klä granen!



Lillsyrran & jag



Julpyntar!



Pappa fixar glitter till granen



Mamma & Pappa <3¨



Babysiss & Me ^^



Lillsyrran <3



Julgranspyntat!



Resultatet!!!


Sådär ja, nu ska jag fortsätta duka fram julgodis och värma glögg innan syrran kommer. Fullt ös här hemma nu med att förbereda julmat osv inför morgondagen! Later!



Done at work!

Äntligen färdig på jobbet och hemma i värmen, har tillfälligt tappat känsel i både fötter och fingrar vilket gör det ganska besvärligt att skriva...

Idag gick jag en såkallad servicetur på jobbet, tillsammans med min kollega Sofia hade vi fyra stora inköp och tre hus som skulle städas - tungt, minst sagt!

Påväg till jobbet fick jag köra min lille skrothög i 40 km/h för att inte åka av vägen, och trots den låga farten var jag en milimeter på att krocka med en lastbil. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv tror jag. Ser att jag får möte, känner hur bilen tappar greppet och slungas över till fel väghalva. Jag skriker blundar och försöker styra så gott som går och PRECIIIIS innan vi kolliderar så sladdar jag åt andra hållet istället.
- Tack och lov gick allt bra, har inga airbags i min bil så det kunde gått riktigt illa....




På jobbet har jag i övrigt haft en jättebra dag och haft jätte trevligt sällskap hela dagen! Enda missödet måste ha varit då jag trampade igenom en ispöl så mina skor vart genomvåta . detta var i början av dagen och är alltså förklaringen till mina istappar till fötter - skulle inte förvåna mig om jag blev liggandes sjuk imorgon!












Väldigt tidig morgon....

Känner mig som en Zombie såhär tidigt på morran, dags att åka till jobbet om jag nu kommer fram med min totalt igensnöade lilla skrothög.

mmmm, kaffe. Känner mig genast som en aningen bättre människa.
- Snö ja, jäklar i min låda vad det snöade igår kväll! Och nu är hela Stenungsund snötäppt. Supermysigt! Hur längesedan var det inte vi hade en vit jul? År? Evigheter?

Och påtal om jul!
Det är ju imorn! Helt galet...det går så fort allt. Så ikväll kommer min storasyster hit med sin gubbe heeeela vägen från Frölunda med sina två vovvar. Det blir till att klä granen och ha uppesittarkväll
(vad fan det nu innebär???)



Time To Work
Bye for now!











Natti Natti! <3

Borde egentligen gått och lagt mig för minst en timme sedan....dags att gör det nu då kanske?

Japp, det är så dags nu...imorgon är det dagen innan julafton, helt fucked upp - får inte in det i min hjärna riktigt. Kanske för att julgranen inte är inne än? Kanske för att jag plötsligt är 21 år och vuxen?

Imorgon är det också en dag närmre den 26e som jag längtar mig tokig till! Då jag och Sofia ska åka pulka!
- så arg jag blir om snön försvunnit tills dess! Skulle verkligen bli bitter, måste hämnas för i förrgår då hon mulade mig med snö från sin balkong, jävla kärring <3


Natti natti på er alla!








Julpirr

Sitter och kikar på "Surviving christmas" med Ben Affleck på kanal 5, sjuk film, helt jävla sjuk film...

...och snart är det läggdags för min del, imorgon ska jag upp och slita på jobbet. Blir en såkallad "servicetur" imorgon, vilket innebär att man städar och handlar i åtta timmar åt de gamla.
- tungt, jäääävligt tungt faktiskt.

Och så är det ju faktiskt uppesittarkväll imorgon!
Storasyster Mysan kommer förbi med sin gubbe och vi ska tillsammans klä julgranen! Just like the old times! :)





Förrförra julen var det minsann jag som fick agera tomte, och minns jag inte fel så var det jag julen innan dess också! På bilden ser ni mig och lillkusinen Felix som tänkte hänga med mig tillbaka till Nordpolen! :)
Herregud som jag längtar till julen nu! Bästa högtiden på hela året! Maten, umgänget, stämningen!
Mmmm, mysigt!








Nostalgi......

Sitter och tittar på gamla filmer på när jag och mina syskon är små. Just nu är det dags för mig att åka till förskolan för första gången...

När jag och mamma väl kom hem från förskolan satt jag kvar i våran gamla blå Volvo745a, grubblandes i några minuter medan pappa står utanför med filmkameran och undrar över hur det känns att börja skolan.
- Inget svar

Efter några minuter går jag ut ur bilen, fortfarande utan att ha sagt ett ord. Går förbi pappa och fram till ytterdörren. Hejdar mig plötsligt, stannar till och vänder mig mot pappa och utbrister:




Jag: Pappa....? Vet du vad jag har bli'tt?

Jag vänder mig om och studsar fram till pappa, som om jag precis vaknat upp från min egen lilla värld och insett vad som just skett.

Jag: Jag har blivit ett förskolebarn!




Nu ska jag återgå till tittandet, herregud vad många skratt och mysiga nostalgitrippar familjefilmer bjuder på!








Slappardag nr.1

Sådär ja, så har man legat på golvet framför brasan och läst syrrans SOLO-tidning. Ryggen värker och mina fötter är väl bortbrända vid dethär laget...

Egentligen bläddrar jag mest igenom sånadär tidningar utan att läsa. Det är mycket sminkreklam och sånt och jag kan ärligt säga att smink och sånt inte intresserar mig.
- Jovisst sminkar jag mig och tycker om att se snygg ut, men jag köper nästan alltid samma sorts smink eller också kollar jag med dom som jobbar inne på KICKS, eller Åhlens om man kan få lite tips och hjälp.
Tycker träninsmagasin är bättre, där lär man sig ju massor med saker man kan ha andvändning för!




Har varit en riktig slappardag idag, så nu ska jag ta och slappa till den ändå mer genom att dra på mig min randiga pyjamas och mina favorit-tofflor som jag fick av mammsen förra julen!









Ny bloggdesign!

Såhär blev nya bloggdesignen! Jag är äckligt nöjd och ger all cred till Sofia som fixat den!

Japp, jag riktigt sitter här och myser när jag ser på nya designen; personlig, färgglad, fräck! Precis som jag!
- Sofia du har gjort ett riktigt bra jobb och du kunde inte gjort mig nöjdare än såhär!
Kolla in hennes blogg här! http://sofiabengtsson.blogg.se


Satan som jag längtar till saker just nu! Jag kan inte alls leva i nuet som man borde - näpp, jag älskar att se framåt, fundera över framtiden och längta till dagar längre fram. Det är bra att längta!

Just nu längtar jag till:

* Julafton - Ja men vem längtar inte efter tomten liksom?
* 27/12 - Träffar raring
* Nyårsafton - Åker till varbeg och dricker skumpa i skogen!
* 25/1 - Renoveringen i mitt kök påbörjas!

That's it, nu ska jag käka dumle bråka med lillsyrran som anstränger sig till sitt yttersta med att klistra på julklistermärken på kylskåpet!








Honey, I'm home!

Har precis varit och klippt mig hos Malin på salong Downstairs - bästa frissan i stenungsund enligt mig och många andra!

Blev så tjusig så tjusig, nöjd som alltid. Träning blev det inte för att jag min klantiga sate glömde gymkläderna hemma. Detta innebär att det inte blir mer träning för min del förs än någongång efter jul. Bittert...nåja, vad fan det är ju faktiskt jul....

Sitter och funderar på vad jag ska göra av resten av dagen.
Kommer mor och far hem snart så ska jag nog försöka få med dom på en promenad. Hade egenltigen velat åka pulka men det verkar som det har snöat i precis hela landet förutom den lilla fläcken där mina föräldrar bor. Mysko...väldigt mysko...



Frisören idag

Och så var klockan strax tolv och jag ska förflytta min rumpa till förarsätet i bilen så jag kan ta mig till frisören!

Japp, frisören blir nästa hållplats, otroligt att jag fick en tid nu innan jul, har nog aldrig hänt innan. Egentligen går det ingen större nöd på mina hårtestar, dom har inte blivit irriterande långa än men gör jag det inte nu kommer jag se ut som crap till nyår - det vill vi ju inte.

Later

ELD, JAG GJORDE ELD!

Sanna mina ord sömntutor där hemma! jag gjorde eld! jag är så jävla bäst!

Jag har många gånger försökt vara duktigt och få till ite eld i öppna spisen här hemma hos mor och far då man glömt av sitt uppdrag att ibland slänga in en pinne så det ska fortstätta brinna.
- men när man glömt det, och det bara är lite glöd kvar DÅ brukar jag försöka lite smått panikartat att få fyr på allt igen. Alltid utan något resultat.

Samma sak hände nu, elden pappa tänt imorse hade börjat dö ut framför ögonen på mig, ingen ved inne, påtok för kallt för att gå ut och hämta ny.
- men så slogs jag av en gnutta ångest och trampade ut i kylan ändå för att hämta lite ved. Försökte allt jag kunde att få fyr på brasan men det ville sig ju inte alls...





Jag gav upp, satte mig åter här vid datorn.

OCH SÅ, som en fallande stjärna, som en bixt från klar himmel ser jag i ögonvrån hur saker och ting där inne i kamminen börjnade smattra och en låga började leva! och sträcka ut sig över min nyhämtade ved!

- en sån lycka! och minst tio vuxenpoäng till mig!








Morrn!

Just slängt i mig dagens frukost och sitter nu och är lite bitter över att jag inte får facebook att fungera som jag vill

Och kallt är det, har en filt virad omkring mig och brasan puttrar och smattrar precis bredvid mig, känns att det är väldigt mycket vinter just nu.

Idag blir det nog inte så mycket av dagen utöver att vänta på att den ska ta slut!
* Ska till frissan 11.30
* gymmar därefter


Roligare än så blir det inte!











Gottekväll

Uh nu är jag påtok för mätt...har käkat ostbricka och julgodis ikväll!

Och nu är det constantine på tv, ingen vidare film tycker jag. Gillar inte såna där övernaturliga grejer, demoner och skit. Blöh... näe jag tror allt jag ska gå och lägga mig snart, är skittrött.



Mmmm, ostbricka

Har suttit halva kvällen och kommit på mig själv sitta och småflina åt ingenting. Har en underbart härlig känsla i magen att livet är riktigt skönt att leva just nu - trots svinkallt väder, knaper ekonomi och andra skitsaker som i vanliga fall hade kunnat rasera min lilla värld totalt. Japp, det känns som det blir ett bra nytt år...


Framtids-tänk

Mammas glögg-gäster har anlänt och jag sitter här med en liten hög julgodis framför mig och kollar på fritidshus....

Japp, tro det eller ej - fritidshus.
En liten stuga någonstans, kanske kungälv? Göteborgs utkant? Någonting som inte är en lägenhet.... är så jäkla sugen på en liten stuga någonstans där jag kan ha en liten trädgård att pilla med, en liten altan och en öppen kamin. Mmm mysigt.




I den stugan skulle jag bo i med min boxer och mitt livs kärlek tills man skaffar ungar och behöver någonting större. Åh tänk om man kunde få spola fram tiden några år bara för att smygkika lite på framtiden?

Men på något vis så känns inte framtiden så avlägsen och oviss längre...jag ska nog kunna vänta en stund till...


Diktstund: "Minusgrader i betongland"


Jag står fem meter från marken
balkonggolv med helteckningsmatta
Blickar ut över ett kritvitt betongsamhälle
andas ut molntussar i minusgraderna
tappar känseln i mina fingertoppar


Står bara en meter ifrån dörren
öppningen som för mig till trygghet
vägen till lugnet och en sömnig kropp
kärlek och uppvärmda sängkläder
härifrån kan jag se hur du sover


Svävar hundra meter upp i luften
minusgrader kysser kinderna röda
snöflingor tränger innanför mina kläder
men innanför hy och kött brinner jag
ty hela min kropp är så fylld av dig








Narnia suger

Narnia var nog minst 1000 ggr sämre än vad jag mindes den....

Verkligen skit kass! Kvalitén var kass, och huvudkaraktärernma är oerhört skrattretande. Jag och syrran satt nog och garvade mestatiden av filmen.

Nu ska jag hjälpa min kära mor att fixa iordning innan det kommer folk hit på fika.











Soppa i vintermörkret

Har precis slörpat i mig köttsoppa och min fruysna kropp börjar tina upp lite grann igen.

Det har redan blivit mörkt och det känns som klockan är betydligt mer än kvart i fyra. Ska sätta mig tillrätta i TVsoffan och kika på Narnia med lillsyrran :)


Kalsonger är ju sjukt roligt :p


Lillsyrran ja... hon är skoj. Hon har helt värdelös sjuk humor och är hon inte glad och flamsig så är hon skitsur och irriterad. En skön blandning ^^
- igår när vi skulle hänga upp tvätt kastade hon pappas kallsingar över skallen på mig.....
hysteriskt roligt då - lite stört och töntigt nu.....



Driving in my car

Och så har halva måndagen gått och det är bara tre fjuttiga dagar kvar till julafton!

Idag har det varit en väldig massa körning från min sida, först från S i storstaden Göteborg till min lägenhet i Uddevalla för att hämta julklappar och lite extra kläder. Därefter åker jag på samma motorväg tillbaka halva vägen till Göteborg för att komma hem till föräldrahemmet i Stenungsund.
- trött i röven och fötterna är iskalla och har tappat känseln pga kass blodcirkulation.



Blev mycket körande idag



Gårdagen....

Klockan är två och här är ekot

...och bakfyllan håller mig i ett järngrepp. Gårkvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig men det jag kommer ihåg av kvällen var mycket trevligt!



Dricker vin med jocke innan utgången


SötJocke :)


Rinniga ögon på vägen ner till festen - svinkallt också


Gamla klasskompisar!
Andreas & Robin


Jimmy Sara & Crille förgiftar luften ^^


Tommy var också där, fast nykter


Ante å jag :)


Rasmus, och festvärden Joel


Lite ostabilt på toaletten....


Jockedarling och jag!


Crille & jag....

...och ungefär efter den bilden så minns jag inte ett skit förutom att min och jockes kamp att hitta mina skor på vägen hem:

Jocke: Li hur ser dina skor ut?
Jag: Guld...
Jocke: Är dom guldiga?
Jag: Mmm...guld....lite guld

Otroligt att han tillslut hittade mina svarta pumpaskor med en liten gnutta guld på ^^
Vilket fall som hellst så blev kvällens lärdom att en liter vin, tre cider och en grogg inte alls är nyttigt för en tjej på 157 cm.......inte alls.










Partaj!

Nu jäklar är det dags attsticka ut...

Tja, vinet börjar ta slut och jag har svårt för att skriva korrekt. Antar att det är ett tecken på att manbore gå ut och ge järnet!

ha en trevlig lördag!













Saturday Night - yeho!

Nu har jag suttit och samtalat och mumsat julgodis med mina morföräldrar....

...tja, både julgodis och middag faktiskt. Brända mandlar och Rockyroads som jag och mamma gjorde förut. Supergott! Undrar just vart i min lille magsäck allt vin ska få plats ikväll...


Rockey Road bitar


Världens finaste momor
Världens sötaste Morfar
& världens bästa mamma!
Jag har nu stått inne i badrummet i en timme och grejat nu, snygg som satan är jag!
- nu väntar jag bara på Jocke som kommer om ca en halvtimme!

Dumskallen Lillsara ringde mig just och sa att dom inte skulle koma pga dom varken kunde ta sig hit och hem.
Jag blev jätte bitter och var precis på G att skälla ut henne när hon skrek
- jag skojaaaaaaa!
Gladare kunde jag ju inte bli! Yehjo blir en bra kväll tror jag :) Bara en person som saknas :(


Riktigt nöjd med ögon sminkninen idag!
Tack lillasyster för bra tips!



Redo för roligheter!
Vad ska ni göra ikväll???

Dags att korka upp vinflaskan! :)













Systembolaget

...kom jag precis hem ifrån. Köpte ett tetrapack Calefonia White och några cider. Lär räcka för mig ^^

Joakim mötte upp mig på sin parkering när jag kom brummandes i min lille rosthög. Man kunde känna bakfyllan på 100 m avstånd och han hade whiskeyröst utan dess like! Stackarn, hård kväll igår :)

Vi stack ner till systemet och handlade till ikväll, antar att han kommer hit och fördricker med mig några timmar innan! Väldigt, väldigt knepigt att ta hem kompisar till föräldrarnas hus? Jätte mysko...



Nu ska jag vara social mot mormor och morfar som kommit förbi och ätit middag!








Godistillverkning!

Nu har jag hjälpt mamma att göra brämnda mandlar och Rockyroads - bästa julgodiset!




Klipper marsmallows till våran rockyroad!




Har skalat nötter/mandlar och gjort "brända mandlar"
Varmt som satan för fingertopparna att separera!



Det tar på krafterna att göra julgodis


Nu tar jag en paus från godistillverkningen för att åka in till Stenungsund, hämta upp jocke och besöka systembolaget! Lär vara myyyycke kö idag....


Morrn!

Lördag morgon - redan?

Jösses så fort det gick.... fredagen liksom bra svischade förbi obemärkt. Hoppas på en riktigt bra Lördag!

Idag har jag åter igen fullt upp med sysslor att göra

* Därefter ska jag hinna lämna in min jacka som knapparna ramlar av på,
* springa in på systemet och köpa vin
* och gå in på gymmet en sväng
* - Därefter ska jag hälsa på Jocke och spela på hans fotbollsbord! :)
* FEST IKVÄLL!

Så det kanske är dags att studsa in i duschen och göra sig lite vacker och respektabel!









Zzzzzzz........

Zzzzzz Zzzzzzz.......

Men herregud klockan är strax över 22,det är fredag och jag är aptrött! Känns väl lite väl klent att gå och lägga sig nu men vadfan jag var ju uppe hhalva förra natten och lär vara uppe hela natten imorgon.
- jag behöver denhär nattens sömn tror jag, japp så får det bli!

Godnatt på er!







Hemma igen

Som jag förvarnat innan så blev det kass uppdatering under dagen - men nu är jag hemma igen!

Har haft full rulle idag, först gymmet därefter Mary K party hos Sara och efter det blev det firmafest på jockes jobb ^^ roliga kollegor får jag ju säga, hade riktigt trevligt trots att jag var nykter.
- dock struntade jag i krogen för ikväll, inte sugen på nykter krogenkväll idag. Tar igen det med råge imorgon istället!

Nu ska jag sitta och samtala med mina mor och far och se på nyhterna verkar det som :)












Träningsvärken & Jag

...sitter och klämmer och petar lite på mig själv, på armarna, på nenen, på magen och till och med i nacken. Jag vet inte hur jag gör det, men jag har träningsvärk överallt....

Och inom loppet av en timme ska jag till gymmet och göra saken ännu värre!
- jag kan inte sluta förundras över hur jag kan ha träningsvärk i hela underarmarna? Och vaderna ska vi inte tala om, dom kan jag knappt stödja på. Tusen ggr värre än vad det var igår!

Pappa har stuckit till sin gran-försäljar-kompis och här sitter jag ensam i ett hus mitt ut i skogen som jag inte bor i. Lustigt.


Nä, nu orkar jag inte sitta här mer, skittråkigt.
hejdå nu ska jag pumpa upp mig!








Godmogon fredag!!!

Idag är det fredag, det är sex dagar kvar till julafton, det ärv vackert väder och jag är på toppenhumör!!!

Som jag sa igår blerv det ingen mer uppdatering pga att jag varit borta över halva dygnet. Detsamma blir det nog dessvärre både idag och imorgon - fullt ös på mig under helgerna!



Får bli en gammel bild pga bildbrist på denna datorn jag sitter vid


Idag ska jag försöka hinna till gymmet och köra ett styrkepass innan jag åker hem till Lillsara och lär mig om smink och hudgrejor (Mary K någonting?), vad jag har förstått så är det typ som ett såndär sexparty fast istället för glidmeled och vibrerande stavar är det hudkrämer och tjah...smink.

- Därefter
ska jag träffa Jocke, förmodligen agera hans dejt under kvällen ^^ så gärna så min käre vän.


NU: Ska jag vara social och trevlig mot min pappa som jag just kom innanför dörren hos, därefter blir det som sagt lite träning för min del!











Sticker iväg

Sådär ja, nu är det hög tid för mig att dra på mig ytterkläderna och sticka iväg till stan!

japp, så är det. Och jag gissar på att det inte blir någon mer uppdatering idag, kan inte med att sätta mig vid någon annans dator och knappa ^^, dessutom har jag inte internet på min telefon, så jag får helt enkelt uppdatera imorgon!


over and out

Ha nu en jättefin kväll, I will!







Hoppas på MVG!

har precis skickat in min sista uppsats för denna kursen, medicinsk grundkurs håller tummarna stenhårt för MVG!

Skulle bli jäkla besviken annars.....viktigt med mvg i detta ämne, det ökar chanserna att komma ni på juksköterskelinjen och jag ska bannemej in!


Fick bli en bild tagen från fönstret
inte fasen tänker jag gå ut där i alla fall....



Usch hur länge ska det vara snöstorm här egentligen? Hela dagen igår, hela dagen idag och jag får ett litet stick i hjärtat av ångest varje gång jag kommer på att jag snart måste ut i helvetet för att komma till bilen....uh....

Kaffe & frukt-dags!







Aaand she's back!

Ah härligt, fräch och snygg igen efter att ha färgat håret, tränat och varit allmänt skabbig och svettig hela förmiddagen!

Med lite kaffe som värmer innifrån och lite kemikalier som fixar utsidan så känner jag mig äntligen som mig sjävl igen! Produkterna jag köpte igår får MVG! Supernöjd och lätt värt pengarna!



Hårfärgen blev riktigt bra denna gång!
- Tackar plastfoliet för det

 


Risken finns att det blir kallt
när man väl ska ut i snön sedan?

 

Nu är det verkligen dags att sätta igång med studierna, ska ju vara borta hela helgen och kommer inte ha någon tid att studera alls...måste medge att jag inte alls är sugen på det just nu...blöh









Honey, i'm home!


Ah! Härligt med en sval dusch efter dagens gympass. Blev en timmes konditionsträning idag, blandat löpning och crosstraining. Fan vad bra det kändes!

Sitter och käkar rester från gårdagens wook-middag, gött att slippa stå i köket och svettas när man är trött och gelé i benen. Min träningsvärk blir värre för varje timme och jag börjar få problem med att ställa mig upp.

-Dags att göra sig iordning lite och därefter försöka hinna plugga innan det bär av mot storstaden!















Heading to the gym!

Hårresultatet blev en succé! Absolut! Svartare kunde det inte blivit och inte en enda liten fläck på huden!

Bäst och åter bäst är jag som kommer på så smarta idéer. Har estat det där med att klena in halva ansiktet i oljor och olika krämer också men det har tydligen inet fungerat på min hud.
Bildresulatat får ni senare

Och nu lagom till att jag ska springa ner och gymma så börjar det jättesnöa! Otur....och kallt ser det ut också...uuuuh!

Later buddies!









Älskade plastfolie! <3

Och så är man i full fart med att färga håret och det går bättre än någonsin!
Varför?
Min smarta uppfinning = plastfolie!

Jag har en tendens att kladda ner hela mig och allt jag äger när jag färgar håret. När jag var inne en vända inne i köket för att dricka lite vatten innan jag skulle börja kladdet fick jag syn på en rulle plastfolie och som en blixt från klar himmel fick jag den bästa idén någonsin!


- att plasta in mina öron!


Tja...är man snygg som jag i vanliga fall så får man
ibland bjuda på när man ser ut som stryk också.....

 

 


Det är ju alltid öronen som blir mest nedkladdade
, så jag provade med lite plastfolie och tejp, fungerade utmärt ;) Värt att rekomendera vidare!

























Nu får vi även hoppas på att resultatet blir bra så jag inte råkar ha två vita stora ringar runt öronen, hade ju varit bittert :p










GodmorgonTorsdag!

Det är helt underbart vackert ute, himlen är rosa och snön ligger kvar på backen från igår. Småungarna i området försöker åka pulka på plan backe genom att dra varandra, och här inne sitter jag och myser i värmen bland mina tända ljus.




....och förresten är jag skitmätt. Fy fasen, man vänjer sig tydligen vid att äta mindre när man är fattig. Igår innan jag fyllt upp mitt kylskåp satt jag och sörplade på en dl youghurt - that's is. Idag hade jag både kokt ägg på knäckebröd och yougurt och jag känner mig sprängmätt och illamående..... uh.

Och träningsvärk har jag!
Och det är minsann bara förnamnet! När jag skulle studsa upp ur sängen i min vanliga kanonfart på morgonen hindrades jag i farten och fick hålla mig för munnen för att inte skrika rakt ut - satan jag har ju ont överallt! Lyckat pass igår :p


Nu är det dags för lite kläder och så ska jag färga håret!






Packa väska

Nu är det kväll, imorgon är det Torsdag och då är det mycket som ska hinnas med!

Ska förhoppningsvis hinna göra det mesta på MVG tentan, färga håret, träna, åka till göteborg och sedan är det ju för sketan helg igen! :)

Ska se till att packa väskan nu så jag slipper imorgon och så jag får med mig allt jag behöver för 4 dagar framöver. Puh, mycket grejer blir det!




Har varit en fantastisk dag idag, hoppas att morgondagen blir lika perfekt, tivlar inte en sekund!
Detta blir sista inlägget för ikväll

Natti Natti på er!

 





Böndernas val


Ikväll tittar jag motvilligt på "bonde söker fru", det är ju trots allt final, känns som man är illa tvungenatt titta....


Jag gissa på att bönderna väljer på följande vis:

Per-Jörgen väljer My

Roger väljer Agneta

Thilde har ju redan förklarat vem hon väljer

Janne väljer Anette










Lyckorus!

Nu har jag dansat runt i hela lägenheten med musiken på högsta volym samtidigt som jag sjungt med både i säkra och osäkra tonlägen, hoppas inte grannarna misstycker...

Har nämligen drabbats av någon form utav lyckorus. Jag verkligen bokstavligt talat studsat omkring i lägenheten och provat på både magdans och höftshake! Satan så härligt det är att känna sig lycklig :)

- Just snackat lite med LillSara i telefon också - söta, söta, gulledu! Att du ringde ang nyår och kollade så allt var grönt och ok värmer mig från tårna och heeela vägen ut genom hårrötterna! Ikväll nominerar jag dig till omtänksamaste tjejen jag känner! Gratulerar!



Lillsara blev ikväll utnämnd till
Omtänksamaste tjejen!



Nu ska jag nog sätta mig och glo på TV, finalen på bonde söker fru börjar om en halvtimme så jag antar väl att man får se hur det går för de kärlekskranka paren.
- Hrmmm jag som inte ens varken följt eller gillar detdär programmet! Mammas fel!

 







Kaffeskvätt & smicker!


Jag sitter här precis redo att börja egomysa och rå om mig själv och vad gör jag?
- Jo, idiot-jag tappar ut hela kaffekoppen över knät, filten är inte röd längre och jag är definitivt inte nyduschad och väldoftande längre!

Jävla skit så jobbigt det är att vara klantig! Det är min förbannelse och alla andras stora lycka! Jätte kul att man roa folk i sin närhet men när det gör ont och luktar illa så tycker jag att liiiite av mina olyckor gärna fått drabba någon annan för en gångs skull.....

- Nåja, har iaf fått lite fint smicker och söthets SMS från raringen Anders, alltid roligast att jobba med dig din tönt ^^





In i duschen igen då......









Wook & Concealer!

Sådär ja, hemma från gymmet. Fortfarande snöstorm ute och jag är förvånad att jag fortfarande lever och inte är bortblåst till en annan närliggande planet...

Åkte och handlade också! Japp, wookgrönsaker, youghurt och clementiner. Mer behöver jag inte! :) Tog en sväng in på KICKS också som blev mer än bara ett besök....kom ut med en concealer, puder och mascara och ett bittert kvitto som visade någonting på 500:-


Bästa mascaran utan tvekan!

 


transparant puder från Lumene

 


Concealerstick från Clarins



Men nu, frusen och väldigt nöjd över träningspasset som gick bättre än på läääänge, sitter jag och glufsar i mig kycklingwook. Väldigt simpelt: wookgrönsaker & kyckling!




Enkelt - billigt - nyttigt - gott!

 

Nu ska göra kaffe och bara mysa och känna mig duktig - för det är jag!








Plugg, snö, plugg, snö.....


YEAH! Bäst är jag bannemej, en av MVG uppgifterna är klara, bara en liten rackare kvar....en skitjobbig som jag inte fattar överhuvudtaget får nog ringa min lärare om den sedan....uh

Ska väl orka palla mig ner och träna också, och handla därefter. Inte jätte lockande när det ser så väldigt kallt och snöigt ut....

Att färga håret vore ju också en idé förstås...börjar se lite tunnhårig ut! :)
- konstigt hur jäkla fort det går! Var tredje vecka får jag allt färga om allt, om inte oftare. Dyrt blir det, och kladdigt!












Hej mitt vinterland, nu är jag här!

Snö, snö, snö och åter snö. Fluffiga flingor som sätter sig tillrätta på mina balkongstolar. Mysigt, jag ska nog göra kardemumma kaffe, slänga på mig filt och tofflor och skriva lite!

...och med skriva menar jag ju egentligen inte här utan med penna och papper. Det är under dagar och väderlekar som dessa som inspirationen är som bäst, som på topp!



Vy från balkongen

 


Snö!

 

Konstigt att man inte ser hur oändligt mycket det öser ner snö från himlen på bilderna :s
- nåja, skriva var det ja! Förhoppningsvis blir det något bra och då lägger jag upp det senare!









Hitte på för idag!

Så vad händer denna väldigt snöiga Onsdag, här i Uddevalla i alla fall. Det blir nog en lugn, lugn och skön dag idag.

Idag blir en stilla dag, dock måste jag ändå ut i skitvädret för att kunna ta bilen ner till gymmet senare. Styrketräningspass idag, ska bli roligt :)



Har lagt in lite ny musik att träna till på min ipod, bland annat denhär låten av MIKA:

 


Ska träffa Madde också! Hima roligt, en tjej från skoltiden som gick i paralellklassen som jag verkligen inte sett på år och dagar! Hoppas verkligen det blir av.

Därefter ska jag försöka ägna all ledig till åt att försöka förstå min sista inlämningsuppgift. Luddig och svår som satan, fattar inte hälften.....uuh...bökigt.










Bad Headache

Gaaaah! Blir tokig, har plågats utav huvudvärk hela kvällen igår, hela natten (så nej det blir ingen bra sömn inatt heller) och nog fasen är det kvar nu på morgonen!

...eller tja, morgon och morgon klockan blev plösligt elva :s vad har hänt med mina goda sovvanor och tidiga mornar? Jag brukar ju aaaaldrig gå upp efter nio liksom. Mysko.
- Oh dear, Im getting older

Om my, jag tittade precis in i min kyl och upptäckte att jag inte äger så väldigt mycket. Vad ska jag välja på till frukost? Smör och skinka? (utan bröd då förstås) lite kallt vatten? En halv paprika? Dags att handla idag tror jag....



Dags att handla kanske.....

 

äh, men jag är inte den som är den, ägg har jag ju! Jag får koka ägg och trycka i mig! Bra med proteiner! Kaffe har jag ju också så det får duga...minns jag ine helt fel så har jag en banan i handväskan också!
- det är fan inte lätt att vara student!

 

Dagens frukost! Ägg!

 


Natti natti! :)

Dags att slänga sig i säng, imorgon är det onsdag och då är det snart helg!

Ska avsluta mina viktiga samtal på MSN nu och hoppas på att jag sover mer än två timmar inatt, trött som satan är jag....usch.

- Natti natti på er allihopa!









Mest spelade låtarna...

...just nu är:




LADY GAGA - BAD ROMANCE



TIC TOC - KESHA


Jag är totalfast och insnöad på dehär två låtarna, dom går på repeat om och om och om igen!








Planer inför veckan!


Imorgon är det redan Onsdag, vilket innebär att helgen smyger sig på och jag har minsan redan planerat vad jag ska sysselsätta mig med resten av veckan!

  • Onsdag - styrketräna & förhoppningsvis komma igång med sista inlämningsuppgiften!
  • Torsdag - konditionsträna & förhoppningsvis lämna in sista inlämningsuppgiften!
  • Fredag - styrketräna, följa med lillsara på Mary.K träff & vara Jockes dejt på firmafesten! ;)
  • Lördag - utekväll med gänget i Göteborg, först Liseberg därefter fotbollsbar & gretas!
  • Söndag - konditionsträna, vara bakfull & trött





Nu då? Vad gör jag av resten av kvällen? Är pigg som en lärka och kan absolut inte sova än på ett tag. Har skallebank också, antar att jag som vanligt druckit förlite vatten och förmycket kaffe....skärpning!
- antar att det blir en del MSN och slötittande på TV trots att bristen på vettiga program gör min huvudvärk aningen värre...








Myskväll med Jocke!

och så har precis min vapendragare och favorit Joakim lämnat lägenheten. Haft en skitmysig kväll med gött tjöt, bra musik och kycklingsallad!



Kycklingsallad från Cactus! <3

 


Min alltid så vackre och invalide vän Jocke ^^

 

Du höjer mitt humör till max varje gång vi ses! Tack för att du gjorde min kväll till en toppenkväll!









Li VS Klantighetstest!

Jag har hela mitt liv fått höra att jag är klantig. Jag går in i väggar, jag snubblar på gatan, jag ordbajsar något fruktansvärt och jag har en tendens att spotta när jag pratar...dags att se sanningen i vitögat!

 

Klantighets test


(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(ja...varför gör det, det hela tiden?)


(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(Det är inte så svårt som det låter!)

(x) du har gått in i en glasdörr
(det uppskattas av alla utom mig)

(  ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig

(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta
(händer alltför ofta..uppskattas också av omgivningen)


(x) du har sprungit in i ett träd
(sprungit var väl att ta i...jag gick)

( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.

(x) du testade precis om du klarade det
(det hade vem som helst gjort!)

( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat

( ) folk har kallat dig långsam

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger

( ) du har nån gång somnat på en lektion

( ) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.

( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(en svartsnigel)


( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt

(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(fråga mamma^^)

(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker

(x) du har trillat av stolen då den stått helt still

( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen



Min summa: 9 hehe det kunde varit bra mycket värre än så!



Dagens lärdom

Aah! Nu vet jag varför min dag varit piss hela dagen!
Jag + kass sömn + lågt blodsocker = ingen vidare hit alls...


Har precis skickat iväg en VG-uppgift och plötsligt känns världen lite lättare! Det snöar också förresten :) javisst! Små fluffiga flingor som tyvärr inte stannar längre än till sekunden de hämnar på marken.
- dessutom så har jag tryckt i mig 5 mini-clementiner och känner mig som en ny människa! Lågt blodsocker är inte det bästa för mig....mitt humör dalar värre än den brantaste rutchbanan i skara sommarland!

Idag har jag värt mig en väldigt viktig läxa: Håll käft när du ska, och försök att tänka lite innan du pratar!










P-push it...

Hemma från gymmet, gick skit idag. Fullkomligt skit. Konditionstränade i 45 minuter och gav upp därefter...

I vanliga fall brukar gymmet vara terapi för mig. Bara att komma in och känna blandade dofter av svett och schampoo får det att kittla till lite av lycka i magen på mig. Att ställa sig på crosstrainern eller att ge gärnet på maskinerna är bästa sättet att avreagera sig på.
- Ju ondare saker gör, destår hårdare trycker man, kämpar man, svettas man. Idag tycktes hela gymmet säckat ihop, grådaskigt ljus, kass musik (till och med på min Ipod), och benen var som gelé..



Så nu sitter jag här hemma igen, tryckt i mig en banan och känner inte för att göra någonting alls, stirra in i väggen eller ner i telefonen som aldrig gör ifrån sig efterlängtade ljud, vibrationer.

Äh...ska koka ägg








Caught in a bad romance

"I want your loving
and I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your loving
All your lovers revenge
You and me could write a bad romance

I want your love
I dont want to be friends
"



Sitter fortfarande i pyjamas och klockan är halv ett...
dags att börja göra något vettigt.


Jocke kommer hit efter sitt jobb sedan för att ge mig moraliskt stöd och en spark i röven...
- såna vänner som du växer inte på träd raring ^^

 


Diktstund: "Oförklarbart"


Du ber om en förklaring
orden blir till grus
i min munhåla
sand och stoft

För mig är allt glasklart
för dig är jag dimma
låt mig försöka
en gång till

- Kan du inte se
vi är för bra
att kasta bort...












morrn morrn


...efter att ha kommit hem kl 00 inatt och sovit sisådär en, på sin höjd två timmar är jag inte den piggaste kvinnan i landet just nu....

Var inne i Göteborg igår och kunde inte uppdatera här på hela kvällen. Satt och tittade på the butterflyeffect3 och Seven med Sofia. Blev visst bra sent, inte riktigt som planerat men men, jag somnade inte bakom ratten, och kom hem som jag skulle i alla fall.


- Höll dock på att skita ner mig av rädsla när jag skulle gå ut bilen hemma hos mig igårnatt. På parkeringen står fem fulla högljudda grabbar i min ålder som följde mig med blickarna när jag rullade in. Kändes skit obehagligt men dom höll sig borta tack och lov.


Anastasia var just här, hon jobbar och behövde låna toaletten. Drack lite kaffe och tjötade också, och jag tror hon håller med mig om att jag satt mig själv i en liten dum position just nu.

Fuck fuck fuck.









Den försvunna filmen del.1

Nu har jag gått igenom två stycken fullpackade flyttlådor med VHS filmer utan att hitta den enda j*vla filmen jag skulle ha...

Väldigt typiskt tyckr jag. Skulle leta fram The Butterfly effect filmen eftersom den vi har här hemma tyligen har ett helt annat slut än vad de flesta andra har sett. Detta skulle jag bevisa för Sofia men nu gick ju den planen i stöpet.

- Min hals gör fortfarande ont så jag bestämmer mig för att hoppa träningen idag. Får ta en dag på helgen istället.











Snyggaste skådisen just nu

...nominerar jag ursnygga Leisha Hailey till!

Har ni inte sett serien L-world så tycker jag först och främst att ni ska se den för den är förjäkla bra och väldigt mycket mer spännande och underhållande än desperate hosewifes! I denna serie spelar i alla fall Leisha karaktären Alice som är den utan tvekan bästa, charmigaste, och snyggaste karaktären i hela serien!
Tummen upp för Leisha Hailey!






Im so stuck!

Sitter framför datorn som ett levande frågetecken och fattar verkligen inte alls hur jag ska lösa VG uppgiften i medicinsk grundkurs.....lamt..väääldigt lamt....



Uuuh jag är så trött på mina studer just nu................


Ja det finns liksom inte mycket annat att göra just nu än att plugga, och uppenbarligen så går ju inte det heller! Kan inte åka och träna förs än jag fått svar om jag ska åka in till Göteborg eller inte, vill inte köra fram och tillbaka 100 ggr utan vill hellre anpassa det när det ändå är på vägen liksom.

Alla nödvändiga morgongrejer har ju liksom redan gjorda.....

Druckit kaffe - check!
Duschat - check!
Dragit på mig kläder - check!
Väckt papi - check!
Käkat frukost & druckit mer kaffe - check!

Vad mer gör man liksom på morgonen? Hade det inte varit total istid utanför så hade en promenad varit ganska frestande, men jag fryser såfort jag ser ut genom rutan...








Morrn morrn

Ny vecka, nya tag - ännu en dag närmre julafton!

Jag vaknade huttrandes och nästan skakandes i sängen i gästrummet hemma hos mor och far inatt. Trots strumpor, pyjamas och en extra filt var jag iskall och halsen värker nåt så in i bomben.
- måste haft minusgrader i sovrummet inatt!

Ute har det kommit så mycket frost atyt det ser ut som det snöat! Eller är det snö må´n tro?
Gillar inte snö...vill ha sommar! i alla fall strax efter nyår. Tänk vad skönt om allt bara kunde svisha om till varmt och grönt igen? Mmmm härligt!

NU: Kaffe & leta upp mammas tofflor

SEN: Träna & eventuellt åka in till Göteborg









Lussemys hos syrran

...och så var man hemkommen från storasyrrans lussefikakväll! Haft en jätte mysig kväll verkligen! Tack sis!

Det bjöds på allt ifrån hembakta pepparkakor och knäck till praliner och saffransrutor! Jääätegott verkligen, glögg och kaffe också såklart :)

*
Gottebord!


Storasyster, jag & mamma!


Storasyster med sin gubbe! :)

Har som sagt haft en jätte mysig kväll och hoppas innerligt att nästa syskonkväll blir inom kort - krogen med mina två systrar är det bästa som finns!


Dagens citat:
"I grön ringhörna har vi herr Strudel"
//Storasyster My










Julestämning!

Ja här är julstämningen på hög nivå! Här kokas knäck och julklappar slås in...

...medan lillsyrran käkar röbetsallad, late fanskap ^^ Hon var ute på diverse spritfester igår och är väl inte alltför pigg och allert idag. 


Lillsyrran är bakfull idag



Jag grejar knäck tillsammans med mamma


Knäck!


Mmm gott med knäck ju!


Papi slår in julklappar

Det var det, det. Nu ska jag göra mig lite vacker och iordning inför kvällen som, som sagt spenderas hos storasyster i Frölunda! Herrå!












Uttråkad

Kom just hem fårn kort trippen inne i Stenungsund, blev ingenting inhandlat utöver en gigantisk påse dumle från Ica - det ska tydligen göras julgodis i veckan.

Om några timmar bär det av till syrran och framtill dess har jag ingen aning om vad jag ska göra.
Blir väl att sätta sig framför TV'n och ha tråkigt, är inte mycket annat än skidåkning där nu för tiden tycker jag.

Såg en förbannat snygg korsett på Lindex förresten nu idag när jag var där! Svart liten glansig sak med tjusig knytning där bak. Har inte pengar till den just nu och alla verkar ha shoppat klart sina julklappar till mig....Hoppas innerligt att den kommer vara med på mellandagsrean - jag ska bara ha den!




Juleutflykt i Stenungsund

Nu ska jag och mor åka in till stenungsund för att kolla affärer medan papi köper julgran!

Och mamma tjatar hål i huvudet på mig så jag bör sticka nu innan jag får någonting kastat på mig!
Over and out








Tredje advent & Lusse!


Söndag morgon, helt underbart att äntligen få sova ut! Steg precis upp ur sängen.

Idag var det väl tänkt att jag skulle till gymmet för att avverka ett extra träningspass för veckan, men jag är lite tveksam. Mor och far ska snart in och kolla in julgran och lite annat. Funderar på om jag ska följa med dom och kika runt på torget lite istället. Fem dagar är faktiskt inte så dåligt ändå....

- Och ikväll bär det av till systeryster i Frölunda på advents/lussefika! Ska bli jätte mysigt :)

Nu ska jag få på mig kläder, en gnutta smink och bli lite vacker!


Hoppas ni får en trevlig andra advent, nu är det bannemej inte långt kvar till jul!














Tandféns återkomst!

Skulle gå in i gästrummet som jag spenderar helgen i här hemma hos mor och far - och på nattuduksbordet hittar jag en lapp och mina två första tappade tänder!? "Li's första tand" stod det....

...och plötsligt är jag skräckslagen att tandfén ska komma tillbaka och kräva pengar av mig! Jag menar...jag har alltid fått pengar för mina tänder, aaaaalla mina många tänder. Tänk om pengarna bara var till låns och nu vill hon ha dom tillbaka? Med ränta?


- fan jag studerar ju, har inte råd till sånhär!






Lussekatt & Robinson

Har precis mumsat upp min lussekatt och kaffet, sitter nu och tittar motvilligt på robinson...

Tja...egentligen har jag suttit framför datorn hela tiden och inte framför robinson men jag ser movilligt tvn härifrån. Tycker det är skitkasst! Dom bara klagar hela tiden, ingen mat, ingen ork, inegn sömn och ingen eld beuheu!

Mamma erbjöd mig just ett glas vin - ja eller nej?
Hrmmm en vit helg sa jag ju....ett glas blir aldrig bara ett glas liksom....
- Näe ska stå på mig, nej får det bli!




Chimpasernas värld


....sitter jag mamma och pappa och tittar på, på animal planet med en påse godis framför oss, perfekt lördag!

Tjah..underhållningen kunde väl varit bättre kanske, dock är apor ganska faccinerande! Vet faktiskt inte alls vad som går på TV på lördagar. Nåja, trevligt sällskap räcker gott och väl!

Nu stack lillsyrran ut genom dörren med pappa hack i häl, hon ska iväg och titta på drängarna och bli full! :) gör hon absolut rätt i! - Jag satsar nog på nästa helg istället jag. Då blir det Jul på liseberg och Gretas därefter!


Imorgon ska jag på lussefika hos min söta storasyster Mysan och hennes karl och två vovvar. Blir spännande att se om hon hittat något nytt bakerigrej, hon är en riktig bullmamma och är jätte duktig på att laga mat och att baka! :)


Vad gör ni ikväll?

















Curry!

...jag har precis hjälpt min mor i köket, idag vankas curry till middag

Julmusiken står på högsta volym och alla tänkbara adventsljus och brasan är tända. Ikväll ska vi käka lussebulle och dricka glögg. Mysigt!
- Ska bli oääändligt skönt med en lugn, vit och mysig hemma kväll med familjen (saknar dig mysan!) och dessutom veta att jag nite ska upp tidigt imorgon bitti! Yay!


- Förresten så är hela min uringning (dvs mina tits) sönderklöst av lillsyrrans satkatt. Den gillar inte mig...jag försöker fjäska och gulla men jag får alltid onda ögat! Bittert...ser absolut inte klok ut, ser väldigt misshandlad ut - vilket absolut inteä r bra för mitt ryckte! "LI BLODIG OCH SKADAD - FÖRLORADE SLAGSMÅL MOT KATT"
...ser ju inte jätte bra ut menar jag......









Mörbultad

...efter en dag på jobbet. Kollegorna är underbara men ryggen gör så ont att jag snart går i bitar...

Sitter och snackar med lillsyrran som sitter och målar naglarna. Mor och far är iväg och handlar och själv villl jag bara lägga mig och slockna i soffan. tack och lov är det inget mer jobb i kike nu förs än dagen innan jul.
 - sååå nästa vevka är det åter studier som gäller!

Nu ska jag stidsa in i duschen och hoppas på att känna mig bättre när jag kommer ut därifrån.


Natti natti!

 

Nu är det minst sagt dags att sova - upp tiiiidigt imorgon

Jag är trött, calle vann inte idol och jag är äckelmätt av allt godis och skit som jag tryckt i mig under kvällen. Ska bli gött att få lägga sig att jäsa i sängen!

Som sagt, upp med tuppen imorgon!


Natti natti!



Idol

Sitter och kollar på Idolfinalen, hoppas innerligt att calle vinner!

Kom just hem faktiskt, såfort jag kom innanför dörren så bestämmer jag och lillasyster oss för att åka in till stenungsund igen för att köpa godis ^^ så det gjorde vi och nu sitter vi här och svullar. Kan jag behöva efter all hård träning! hehe

Har definitivt bestämt mig för att leva i celibat nu - tjejer är jävla meckiga...

Utsäktar uppdateringen!

...för idag. Har varit och jobbat sedan kl 7 imorse, därefter svettats på gymmet och dääärefter har jag kollat in jocke-pånkens nya fina lägenhet! :)

Men nu är jag hemma, blir en lugn och nykter kväll, ska upp till jobbet imogon också - usch så ovant att jobba två dagar i streck nu helt plötsligt! Var evigheter sedan jag jobbade senast.

Jag och jocke spelade på hans fotbollbord (ett sånt som joey och chandler har i vännerserien) Han slog mig väl de flesta gångerna men jag kom igen starkt på slutet!


Jocke-pånken :)


Skitkul fotbollsspel!

Nu kom mamma och pappa hem efter en shoppingrunda i stan,
så jag ska gå igenom dagen med dom tänkte jag! ha en fortsatt fin fredagkväll!


Natti natti!

Klockan tickar på och det börjar blir läggdags, det är 2,3 plusgrader ute och jag hoppas innerligt att till håller sig så under natten så jag slipper skapa rutor kl 06.30 imorgonbitti....

Ja imorgon ska jag upp och jobba insann, tänk som man vänjer sig vid att inte gå upp så tidigt på morgonen nu nr man distans-studerar! Känns bittert att behöva gå upp så okristet tidigt! Usch...

Har suttit och tittat på mammas pojkar tillsammans med lillsyrran och mamma. Fan vad fel grabbarna valde, allihop. Jävla töntar....

Ska förvörigt bli en skoj dag imorgon. Träffar joakim under eftermiddagen/kvällen efter att jag tränat kondition en timme efter jobbet. Ska bli skoj, dock ingen alkoholhaltig kväll för min del, ska ju upp och jobba på Lördag morgon också... Äh, hade ändå tänkt att ha en vit helg - har ju inte råd till annat!



Natti natti <3




Egg mcmuffin

Jag och lillasyster satt och tittade på Narnia i brist på annat och plötsligt utbrister hon "jag är sugen på egg mcmuffin!"

....så nu står vi nere i köket och hon grejar en hemmagjor verison av mcdonalds egg mcmuffin; bröd, ägg, bacon och ost alltså. Själv nöjde jag mig med lite aprikos youghurt och nötter, lite syndigt såhär på kvällen!







Imorgon ska jag upp och jobba. Haaatar tidiga mornar men älskar jobbet så det är lite blandade hat/kärlek känslor till morgondagen. Därefter ska jag gymma och sedan träffa Jocke i hans nya lägenhet! :)










Jihoooo!


Precis utkommen ur duschen och hemkommen från gymmet - har vatten i öronen och det känns som mitt huvud är en stor skvalpande bassäng, fan så obehagligt!

Kaffebryggaren puttrar sådfär hemtrevligt och här sitter jag helt insmord och fruktluktande i mammas lånade pyjamas. ...Jo, jag vet. Lite tidigt för pyjamas kl fem på dagen men jag ska ändå inte ut något mer idag och det känns som om klockan vore åtta!

Riktigt bra dag på gymmet idag med
, pumpade på i vanlig takt tills lillsyrran kom förbi och ville ha skjuts hem - perfekt tajmat möttes vi i trappan mellan gymmet och parkeringen!

- Måste säga att jag känner mig som babyn på gymmet då jag tränar, liten och kort som satan men nog tusan tar jag en och annan fjolla i bänkpress!

Torsdag idag - innebär Mammas pojkar!!!! YAAAAAY! Kan det vara final idag tro?
Ingen koll....hoppas inte, det innebär ju slutet av denna fantastiskt blåsta serie som jag inte kan få nog av och som jag skäms lite av att följa..... :s

Kaffedags!










Pump it up!


Näh nu jäklar gubbar och gummor! Nu ska jag bege mig till gymmet och pumpa upp mig lite....

Ja det är så dags nu, för snart blir det mörkt utanför fönstrena och då blir jag helt förlamad. Då försvinner suger på fem röda och jag blir sittandes här hela dagen.

Styrketräning blir det idag, en timme blir bra - har lärt mig av min käre vän joakim att man inte ska pumpa på för länge, det gör mer skada än nytta. Så jag tränar hellre fler gånger i veckan än långa pass!





















Oh happy day!

Det är helt galet som humöret kan växla från en dag till en annan! Från att vara den bittraste människan i hela vårt avlånga falukorvsland till att vara stålmannen, gud och Einstein på samma gång!

* Einstein för att mina studieuppgifter på G nivå (apsvåra för övrigt) ääääntligen är inlämnade inte en sekund för tidigt, har kämpat som ett djur i flera veckor!

* Gud för just idag känner jag att jag skulle kunna ta över hans plats och göra hela världen helt perfekt, jag är bäst!

* Stålmannen för att jag varit ute på en friskt och skön 40 minuters promenix med min fine Papi och ska senare idag till gymmet - har energi för ett helt universum idag!


IM SIMPLEY THE BEST


Men nu då? Vad finns det kvar att göra nu? Att hoppa på VG och MVG uppgifterna orkar jag inte idag, det får vara nog med studier, glögg har jag druckit med pappa och ätit påtok för mycket russin och mandel till... träna ska jag göra sedan och promenerat har jag gjort :S mysko....vad gör man såhär på dagarna egentligen???










Studieknuff!

Jäklar, här har jag suttit i två timmar och spluggat som en dåre, vet inte vart energin kom ifrån men oj så bra det har gått!

Har skickat iväg en uppgift på rättning och den sista G-uppgiften har jga kommit halvvägs med, har en vecka på mig att göra MVG och VG upggifterna. Hoppas jag ska hinna så jag kan få mitt MVG! :)

Papi ligger och sover med kissekatten på magen precis bakom mig, elden håller på att slockna och jag med den. Är jätte trött i huvudet av allt stirrande in i datorskärmen. Borde åka och träna, men det är en viss tid jag inte vill vara där...så jag antar att jag får vänta till eftermiddag med det.










Min morgon

Igår var en riktigt bitter dag men idag blir det nog en bra en!

Kan det blir annat när man vaknar ur en underbar sömn av att Papi kommer in utrycker hur söt han tycker jag är genom att säga något oberipligt som han nästan krampar ur kroppen och ger mig därefter en puss på kinden.
- minns inte att jag vaknat så någon annan gång

Jag vaknar pigg som en lärka efter att han stängt dörren och svassar ut, papi skrattar åt mig.
Måste ha sett väldigt nyvakne och vinglig ut, aningen rufsig i mitt korta hår.

Jag: Ska du iväg någonstans? (pappa hade jacka på sig)

Papi: Hehe, nej jag kom precis hem, sömntuta

Pfts! vadå sömntuta! klockan är ju bara tio, det är han som är onormal som är uppe hos tandläkaren så jäkla tidigt. uuuuh...., nu ska jag sätta mig framför brasan pappa just tänt och mysa lite med kaffekoppen i handen och hoppas på en bra dag!




Nu står papi och pratar med katten, han har gjort det i snart en kvart. Riktiga buddisar ^^


En värdelös Onsdag


Ja det har minst sagt varit en cp onsdag idag och jag är lättad över att den snart är slut!

Inte nog med att tvättmaskinen totalkvaddade mitt humör och att kaffet smakade skit så ringde mamma för en timme sedan i blandad stress och ilska och frågade om jag råkat få med hennes mobilladdare hem, hon ska till sthlm imorgon på ett viktigt möte och mobilen är urladdad. Efter att kollat igenom lägenheten insåg jag att jag skulle behöva åka en halvtimmes färd och lämna laddaren som jag fann i ytterfacket på min reseväska.
- Fuck it...

Sååå, nu sitter jag här framför mammas dator och ska spendera helgen här. En lång helg här uppenbarligen.










Lite bitter

...och här sitter jag och sörplar kaffe, kryddade påtok för starkt med kanel så det smakar röv. Dricker det ändå...

Det är bara skit på TV'n hela kvällen, min motivation att plugga är totalförsvunnen och jag kan inte hitta den någonstans alls! Kaffet smakar skit och jag fryser om tårna...här är då minsann ingenting rätt!

Snart är det helg i alla fall....jag lyser upp som en liten sol varje gång jag tänker på det, för att sedan släckas ner och bli bitter när jag kommer på att jag ju ska jobba hela helgen. Biiiittert!
- Dessutom ska jag upp tidigt med tuppen imorgon för att massa renoveringssnubbar åter ska trampa in i min lägenhet klockan 09 på morran, och då ska jag minsann inte vara där!
Näpp, jag åker till papi istället och leker med honom!

vad gör alla på kvällarna egentligen????


ett glas sprit hade varit behövligt i denna stund!













Yeah! Success!

YEEEAAH! Jag vann över min ilskne motståndare tvättmaskinen!
Japp, efter att ha stått och funderat på fan jag skulle få ut min tvätt ur tvättmaskinen som bestämt sig för att sabba min kväll genom att gå i baklås och sluka mina stackars handdukar + morgonrock.

Jag drog i den, slog på den, ryckte och putte på den, vred mina händer i obekväma ställningar och stod och stampade trumpet och svor åt den - tillslut fick jag en snilleblixt!
- Jag verkligen kände hur en glödlampa tändes ovanför mitt söta, ludna huvud!


Jag fick tag i en diskborste som låg i ett hörn i tvättstugan (fråga inte varför), den var grön och skitig!
Med denna välsignade diskborste slet jag i säkert en kvart och fick tillslut upp luckan! :D

SUCCESS!!!!


Dömd att misslyckas........

Nu är jag så jävla förbannad! Jag tänker aldrig någonsin tvätta igen!!!!!!!

jag måste ju verkligen vara dömd att misslyckas när det gäller tvätt och tvättstugor! Högre makter måste hata mig när jag tvättar! Vad fan har jag gjort er för ont! -hytter med näven upp mot skyn-
- Igår missade jag tvättiden, och idag så får jag inte upp tvättmaskinsluckan!
Vad fan?!


Den sitter som berget och går inte att rubba en milimeter! Och all min blöta tvätt ligger där inne och bara bönar och ber om att få komma ut! Jag också för den delen för tvättiden är slut om en timme och då ska ju någon annan in och tvätta - dom blir inte glada om det ligger massa grejer i maskinen! :o


Inte fan går det att få tag på någon vaktmästare heller! Nej dom har ju fått för sig att sluta för dagen!
Vad liknar det?! vadå sluta?! dom borde få tvingas att arbeta dygnet runt om dom inte ser till att grejerna fungerar!










Tillbakablickar

Sitter och packar in den senast inköpta julklappet (till storasyster), nu får det vara sluthandlat...

...känns som om jag sagt precis detdär i över två månader. Så dumt, man kommer alltid på fler saker att köpa. Det är det som är nackdelen med att köpa julklappar tidigt, då hinner man köpa fler grejer under resten av tiden fram till jul.

Sitter och snackar med Isak på MSN, min saknade älskade lille vän. Varför var du tvungen att flytta iväg för?
Saknar våra poesiprat, vindrickande och skrattanfallen du är så bra på att skänka mig!




saknar mysiga promenader!

 


Saknar gött tjöt

 


Saknar definitivt vinkvällarna!



Isak är en jäkel på negerbollar!

 

Näe dags att plugga, man blir ju helt deppig av att sitta och sakna folk omkring sig!







Fixar & donar!

har precis gymmet, duschat och skickat tillbaka en returvara till Bluebox.se - hurtigt värre!

Nu sitter jag och vaktar på klockan så jag inte missar tvättiden igen, 10 minuter kvar! Därefter ska jag stoppa någonting i min stackars kurrande mage, något väldigt enkelt...och snabbt.....
- jag gissar på yougurt!

Och innan jag stack till gymmet köpte jag mina älskade och efterlängtade julenötter! Tyvärr fanns bara hasselnötterna kvar, hade gärna köpt lite whalnötter också egentligen!


 


Mmmmm, jag älskar att knäcka nötter!
höhöh ;)



Har fått ett dussin lappar från UA-hem, dom ska komma och greja här i två dagar med besiktning och mätning av massa grejor så jag får väl ringa och säga till familjen att dom får dras med mig i helgen. Äääh ska ju ändå jobba fredag-lördag :)

Dags för tvättstugan!







Vaken & på hugget!

Nu har jag vaknat till ordentligt, fått på mig kläder och smakar inte längre fan i munnen....

...har dessutom bokat ny tvättid! Samma som jag hade igår; 14-18 och denhär gången ska jag se till att passa den! drunknar i skitna kläder annars....


Fattar verkligen inte hur jag kunde missa att jag skulle tvätta igår???


- Så tanken är väl att jag ska hinna ner till gymmet en sväng innan tvätten också. Pyser nog om en liten stund bara, så tar jag tag i studierna efteråt. Har redan suttit och pluggat lite - bakterier och virus!
Finns jätte läbbiga bilder i boken så jag knappt kan titta i den...lika bra att vänja sig om det nu är detta jag ska jobba med antar jag ^^










Morrn morrn!

Sitter och sörplar kaffe och lyssnar på Robyn och en unge som skriker i trappuppgången....


Somnade väääldigt sent igår, troligtvis för att jag slocknade på soffan i tre timmar under min tvättid igår....

Var uppe och trampade runt i lägenheten till kl 4 på morran efter att ha försökt mig på att räkna får, dricka någonting varmt
(fick bli vatten)
, tittade lite TV också men blev egentligen bara piggare.
- somnade efter mycket om och men och blev sedan väckt av Anastasia som bankade på dörren kl 8.50!

...jävla apa, hon hade tid över från jobbet (som ligger 100 m från min dörr) och ville inte stå ute i kylan då hon glömt nyckeln till jobblokalen
klart hon trampar in här istället ^^







Nu efter en lång dusch känner jag mig mer levande
och ska se till att få på mig lite kläder
...beställa ny tvättid kanske...








Dagens klipp......

Ja-a...jag vet inte vad jag ska säga, lillsyrran länkade mig just denhär otroligt, helsjuka tecknade filmen på Youtube, och jag kan inte låta bli att bara delvis gapa och asgarva när jag ser den!


"Eeeeeew it's dirty!"

....och min totalvrickade lillsyster hittar ni här: http://joysan.webblogg.se!
Godnatt på er alla!









Kvällens hissa & dissa!

Sådär ja, nu var filmen färdigtittat och jag har suttit och lipat som en bebis hela sista 15 minutrarna....

Ah den är ju så fin! Jag brukar inte snyfta till filmer men av någon anledning känns denhär så fluffigt kärleksfull och känslorna så äkta att man ju inte kan låta bli! beuheu!
Nu då?
Jobbig tid för filmen att ta slut på, för tidigt att sova och för trist att vara vaken? Totalt meningslöst.

Jo självklart blir det en Kvällens hissa & Dissa!

HISSA:

  • Stearinljus - Lyser upp tillvaron i vilket mörkt dystert rum som helst!

  • SportBH - Jag är positivt överraskad må jag säga!

  • Musik - Finns det något som kan vända känslor så som musik? Vill man vara glad kör man en upptempolåt, eller tvärtom! Perfekt om man känner för att byra humör lite


DISSA!

  • DVDplast - Sånt där som sitter på oanvända, sprillans nya dvd filmer som är omöjligt att få bort
  • Tider att passa - Ja, man missar dom ju jämt!
  • Prydnadstomtar - Jag har påtok för många, ingen plats alls men vill ändå ha fram dom. Dilemma!







The Holiday

Sitter och myser under filten och kikar på The holiday med Cameron Diaz och Kate Winslet

den är verkligen supermysig! Man får såna där perfekta julkänslor som pirrar i magen av att se den. Dricker kardemummakaffe och käkar clementiner också för sakens skull!



MYSFAKTOR 100!

 

....och plötsligt blir jag helt fluffig i hela själen, ser mig omkring i mitt mörka tv-rum som fläckvis är upplyst av stearinljus och adventsljusstakar - jag har det så jävla bra.

Ja-a, jag har det bra här hemma för mig själv, utan kärlekstrassel och uppbindelser. Utan att fläka upp sitt inre till någon som riskerar att trasa sönder det totalt. Jag har mig själv, mina vänner och min familj...det räcker nog för mig.









Triss i damer!

Det finns vissa guldkorn jag bara inte kan sluta älska; De sjunger  så man får orgasmer i öronen och har de personligheter och åsikter som får en att vilja bli likadan när man blir stor....


Alicia Moore


Robyn


Amanda Jenssen

 

 

 

 

 


"Du är vad du äter"


Har suttit och tittat på "du är vad du äter" med programledaren/dietisten Anna skipper. Suck....

Jag blir lite bitter och förbannad av att se hennes fejkade uppenbarelse i TV, anna skipper. För det första så tycker jag att det är onaturligt att rensa ett kylskåp så som hon gör.
- visst ska sötsaker, och uppenbara onyttigheter bort. Men den där damen rensar då bort ALLT. Att ha en liiiiten klipp senap eller ketchup till maten är inte livsfarligt och bör inte behövas slängastbort, det är ju för sketan bara ett tillbehör!

Istället prackar hon i folk alger och andra konstigheter som en vanlig, hälsosam människa aldrig i livet skulle stoppa i sig - skärpning!




- Själv sitter jag här och njuter av mitt kaffe och min SÖTA youghurt med whalnötter, hasselnötter, sötmandel, linfrön och solroskärnor i!

lät väl iofs inte som det onyttigaste kvällsmålet, men enligt Skipper hade det säkert varit förbjudet och döds straff på youghurt........................


Mmmmm!

 

Nu jäklar är det dags att stirra ner i studieboken igen och hoppas på att finna ork till att skriva en mening till, absolut inte mer än så....puh!

- Därefter blir det nog till att kika på filmen jag fick med i ELLE tidningen "The holiday".
Har iofs sett den förut, men den är mysig och tåls att ses igen!

 






Gör om, gör rätt!


Sitter och fipplar inne på http://www.bluebox.se ska retunera en grej som inte var riktigt som jag tänkt mig...

och jag är ju som förr berättat inte så tekniskt lagd av mig...fattar bara hälften av hur man ska göra.
- ska skicka mail med massa nummer och grejer....blöh hoppas det blir rätt i alla fall. Köpte ett spel som heter "snack" där. eller ja, jag fick för mig att det var ett spel men det var bara konversationskort. Tänkte jag skulle ge det i födelsedagspresent till en viss person, men jag skulle skämmas om hon fick den, värdelös present! så nu gör jag om och gör rätt - hoppas på att hitta något bättre :)


NU: dags för något att käka!
SEN: Fortsätta läsa ELLE (ingen mer tvättid att missa...)





Dumma klant-jag!

Efter att ha burrat ner mig i soffan med min röda julfilt omkring mig och suttit och läst i en ELLE-tidning så kände jag att fingrarna började bli kalla och att min kropp började sakna kaffe.....

...så jag lägger ifrån mig tidningen, går ut ifrån vardagsrummet och efter att ha passerat hallen och tagit ett kliv in i köket så stannar jag upp, nejmen vad faaaaaan!
- jag går ut i hallen igen och tittar på min stora röda tygsäck med smutsig tvätt. Överfull. Tittar därefter på klockan, tvättiden tar slut om en halvtimme. Missad, igen!

Åh...jag blir så trött på mig själv! Mitt dumma klant jag! När ska jag nu ha tid att tvätta? Och vart ska jag förvara all skitig tvätt som lär öka i mängd? Tvättpåsen är mer än överfull och jag drunknar snart i skit!
fan fan fan!



............nåja, jag ville ju ändå inte tvätta








Makeover i troslådan!

Jag vet inte vad jag får energin ifrån idag? Satt ju uppe med Anastasia till kl 02 igår natt och satt och garvade åt absolut ingenting....

Mmm, vi satt och funderade över hur man skulle göra om man hade en egen tortyrkällare. Vi hade många bra alternativ - allting sker förstås naket och i märkliga positioner! Bara på män också tydligen?
- Minns att ett alternativ var att använda en elpistol på könsorganen
ett annat var att sitta och äta fet mat och kasta bacon på en fastbunden tjockis........



Angående rubriken så fick jag något energiutbrott så jag sprang in i sovrummet, öppnade min byrå och började rensa bort underkläder som man egentligen borde slängt för tre år sedan och som man aldrig i livet skulle få för sig att visa för någon!

- hade allt ifrån fula, påtok för stora bommulstråkigatrosor till någonform av boxertrosor med massa färgglada tv-spels figurer på (och ett X antal hål). MEN, nu är dom borta och kvar är bara mina läckra skapelser som inte gått ut sitt bästföre datum! Spets, rött, hipster, svart, vitt, o-ihåligt!

Rött bör alla ha till jul!











Istället för julgran! ^^

Jag har nu i några veckor funderat, och varit väldigt kluven till att dra fram min plastgran eller inte? Klart det hade varit bättre med en äkta, men dom barrar ju....

...så jag kom på att jag inte ska ha någon alls! Näpp! Jocke hjälpte mig med mitt beslut igår.
- jag har istället för att stå och pynta en plastgran i en timme pyntat mina dekorations-grenar!

Inte så tokigt tycker jag!








Färdigpumpad för dagen!


hemma efter ett tungt 70 minuters-pass med styrketräning - idag var en bra träningsdag! :)

Tog i som en liten blå där nere på gymmet! det var verkligen är perfekt träningsdag, hade så mycket energi! Den timmen gick fort, satt som en smäck! Kan det ha varit nya sportBH'ns förtjänst? Jag kanske trivs bättre i en manskropp?

- nu sitter jag här och flåsar av min jäättestarka tacosoppa som väntade på mig snällt i frysen, starkt som satan. Känns som om jag ska brinna upp. Namnam! Stark mat är bra för hälsan!
.....beroende på om dom inre organen inte brinner upp då förstås.




'








Aaaaand action!

Dags att rappa på lite, helt plötsligt fick jag en tvätt-tid att passa kl 14 :s otippat.

Mmm, så nu ska det bära av ner till gymmet (i min nya sport-serutsomenman-bh!) ska köra styrketräning idag, blev dåligt med det förra veckan. Slarvade faktiskt förra veckan och tränade bara fyra dagar! :o
- dum jag, nu blir det skärpning och ordning och reda! Tre dagars kondition och två dagars styrketräning precis som vanligt.

Jävligt dumt att sacka efter såhär nära inpå jul. Tänker inte se ut som tomten själv efter den 24e!
herrå sålänge!










Julklapps-inlagning!

Nu jäklar tog det eld i baken på mig, alla julklappar inslagna!

Javisst! Efter tre koppar kaffe under loppet av påtok för kort tid blir man jätte taggad på allt och alla!
- Julklappar är inslagna och färdiga! (en av dom slog jag in igår och fick hjälp av jocke som visade hur det skulle gå till)

 

Det var det, det! svettigt värre! Nu ska jag borsta tänderna och få på mig lite bekväma studie-kläder!
Over and out

 









Morrn morrn!

Här sitter jag och gottar mig, sömnig i min pyjamas och med kaffekoppen mellan händerna. Blåbärsyoughurt med müsli blev det ockå!

Idag ska jag nog kunna få till en lugn och bra dag där jag hinner med massor. Ingenting speciellt jag ska göra eller hinna till idag utöver det vanliga.
- blev ju inget pluggande alls igår så jag börjar få lite småpanik över att inte hinna. Får gegga ner mig ordentligt i böckerna idag.


Morrn, morrn

Ska härja fram med damsugaren såfort Anastasia flyttat på sina grejer i hallen idag. Hatar att se hur mina små söta damråttor har förvandlats till rottwilers och sitter och gläfsar i hörnen....
- det var längesedan jag städade nu :s








Natti natti! :)

Dags att nana! natti natti på er :)








Onödigt vetande!

Visst är det roligare att veta såna där saker om folk som man oftast aldrig får höra? Snaskigheter, hemligheter, eller bara helt onödigt, oviktigt vetande?

- Sånt som är utöver det vanliga; namn, ålder, husdjur, jobb, blablablablabla.......tjah, varsågoda!












* Jag har aldrig ätit skaldjur
. Nix, dom ser ut som skalbaggar....undervattensbaggar enligt mig. Skulle du äta en ekoxe om den var tillagad? och vad är allt det här med kräftskivor? supa sig full, ta på sig fjantiga hattar och suga kräftor ut stjärten? Ew?

* Jag har skickat sex-klagobrev till mina grannar - Hade ni hört hur högljudda dom är så hade ni också gjort det. det känns som om man ligger i samma säng....att skriva brev och lämna på fyllan är väl egentligen dock inte att rekomenera då man blir väldigt klumpig när man ska rusa upp för trappan igen....

* Jag har kissat i min lillasysters stövlar - Jag var väldigt liten och jag gick i sömnen...

* Jag har omvänt en pojkvän till gay - Han var bisexuell under förhållandet och då vi gjorde slut kom han ut som homosexuell. Hjärtekrossande? En snärt för självförtroendet? Sedan gjorde jag samma sak själv ^^

* Jag har ätit svartsnigel - Även detta en äcklig incident från barndommen....

* Jag har haft ett marsvin som hette Nutte - Han hatade mig, åt kattmat och dog inom en snar framtid

* Jag tvingade min lillasyster till saker som liten - tillexempel att äta upp min ärtsoppa så jag skulle få mina pannkakor, och att hälla salt i kaffet som vi gjorde och tog betalt för


Undrar du något? Just ask me!


Kvällens hissa och dissa


HISSA!

  • Veggo-sushi - Jätte gott alternativ om man tycker att rå fisk är läbbigt
  • Joakim - En av de finaste vännerna jag har <3

  • Kanel&Kardemumma kaffe - julkänsla! så gott, luktar himelskt!



DISSA!

  • P-böter - dyrt, onödigt och irriterande! Förra julen fick jag fortkörningsböter :(
  • Gym utan BH - skump, aj, skump, aj, skump, aaaaaj!
  • Klumpighet - Idag har jag gått in i en dörr, en lyktstolpe och ramlat i en trappa - ont, pinsamt...








...blev lite shopping också

Efter träningen höll jag på att avlida eftersom min sportBH är mystiskt försvunnen och jag märkte att små tuttar också gör ont när man springer!

.....så, jag studsade in på åhlens efter träningen och köpte mig en sportbh, den enda dom hade. Och sanna mina ord! den gjorde inte min tuttar någon som helst rättvisa!
- Nog för att själva idén med en sportbh är att hålla grejerna på plats, men plötsligt efter att jag krängt denna vita förbannelse över huvudet så såg jag ut som en man...




Japp, en man! Jag såg ut som en väldigt liten babyface karl! Mina tits fullkommligt försvann inåt i kroppen på mig. Inte ett spår utav dom syntes under linnet!
Nåja, köpte den i alla fall, den var billig och jag hade så ont i mina små guppande vänner att jag hade kunnat nöjt mig med lite eltejp.....


Utöver mans-linnet så köpte jag med mig en Elle tidning, aldrig läst innan så det ska bli spännande, svindyr!

 

Nu ska jag dricka kaffe med Anastasia och tjöta lite, därefter ska jag försöka hinna plugga någon timme innan Jocke kommer och hälsar på mig!









Dags att sticka till gymmet!

japp, nu har jag julepyntat lite. Inte särskilt mycket, men lite grann - dags att göra nytta på gymmet också!

Har dammat runt med min damvippa och ställt fram lite tomtar här hemma, ska ner till gymmet och konditionsträna, och när jag väl kommer hem igen är det så dags att sätta sig ner och studera Farmakologi!
- Det ni!


mina snöboll-ljus!

 


Lysande snögubben & pepparkaksljus!

 


Gammeltomten

 


Tomte i stora fönstret

 


Tomtar i hyllan :)

 

 







Dags för julpynt!

Nu jäklar ska här upp tomtar och annat krimskrams!

Ajamen, tomtar har jag i massor, men jag ska inte ta upp allt. Lätt att det blir för mycket och det vill vi ju inte. Ska passa på nu när Anastasia ska ut och fika med en väninna, så jag kan pilla och fixa helt ostört.
- Usch...känner mig skitstressad! Ska hinna städa och pynta, plugga och träna innan jocke kommer hit ikväll och käkar sushi med mig.


Jockepocke och jag 2006


Jocke och jag på maskerad 2007

 

Ah, charmiga bilder och fina minnen, lille jocke. Fin vän :)
- Nåja, dags att putsa och dona nu då......

 

 

 

 

 

 


Ett napp hittils

Har äntligen fått ett napp på någon som kan hjälpa mig med min bloggdesign, härligt!

Att betala en liten slant för jobbet gör jag så gärna så!
- Nu är det dags för mig att åka hem till fine lägenheten och julpynta lite! :) Papi står ute på uppfarten och svär över mitt bagagelås som har börjat vägra att fungera, har kärvat igen totalt. Min stackars gamle skrotbil.
Älskade rosthög från 91 :)










Morrn morrn!

Ny vecka - igen

Japp, ny vecka blev det, måndag en gång till. Sitter och käkar frukost och väntar på att kaffet ska bli färdigt. Ska åka hem om någon timme (övevägde trots allt att stanna kvar här igår)
- på förmiddagen ska jag försöka hinna plugga och träna för på kvällen kommer jockepånken óch hälsar på, vi ska käka sushi :)

Well well dags att rusa till kaffebryggaren, den väntar på mig!







Natti Natti! :)

har suttit och kollat på designbloggar hela kvällen, tänkte faktiskt pröjsa en peng till den personen som gör sig förtjänt av det...

Ja, jag själv är ju som sagt den mest otekniska jävel på denna runda planet så jag tänkter inte försöka mig på att göra en själv, har redan sabbat min lillasysters...;)

Hade tänkt mig någonting färglöst som går i svart, vitt och grått med kanske lite röda detaljer. Det är lite sån jag är, svart och färglös men med skojiga och spakande detaljer som får en att stanna upp och vilja kolla lite närmre!
- självförtroende? Japp, massor!



Now I'm sleepy....nattinatti!









Kvällens Hissa och dissa!


HISSA!

* Nya grejer - älskar min nya kappa mer än livet!

* Billiga prylar - man klagar ju inte på 61% rabatt!

* Juleskum - Underbara sötsak! Stoppa in den i micron så blir den dessutom dubbelt så stor!




DISSA!

* Pepsi - smakar sååå mycket sämre än cola

* Hemligheter - Hemligheter/undanhållning och lögner skills åt av en väääääldigt tunn linje tycker jag.......

* Reklam - blöh, så uttråkande










Tv-kväll

sitter och kikar på "vem kan slå Filip och fredrik", denhär gången hejar jag stenhårt på grabbarna, bruden som tävlar verkar vara förjäkla självgod....usch

Sitter och är kluven på om jag ska stanna här över natten eller om jag ska åka hem. Är sugen på att komma hem och börja fixa och julpynta lite till i lägenheten men det är så mörkt, kallt och läbbigt ute =s
- får väl sitta och fundera lite till antar jag.




Förresten, någon av er som läser min blogg som kan göra en header? Jag är verkligen rövdålig och kan inte ens göra en streckgubbe rak i paint....väldigt, väldigt otekniskt lagd.
-gör ett tragiskt försök till att se söt ut- snäääällla???

- Hade varit så roligt att kunna snygga till bloggen nu när det har trillat in så mycket besökare, och det ökar var dag! :) Hjälper ni mig så blir det ju dessutom lite gratisreklam för er egen blogg! Söker ingenting märkvärdigt, bara någonting som är bättre än det jag har!










Norge-besök

Har precis avjutit en mamma-middag! Finns inget bättre än hemmalagad mamma-mat, ikväll ska jag bege mig till Uddevalla igen.

Inom kort så kommer mina norska kusiner och hälsar på innan dom beger sig tillbaka till Norge. Har varit en små meckig afton kan jag tala om utan att gå in på detaljer... men tid läker sår och jag ska burra in mig i så mycket studier nu i veckan att jag inte kan få in annat i huvudet...






Papi och syrran sitter och tittar på Nigella som gör julmat på TV, hon är ju otrolig. Hon skulle kunna få en överkörd grävling att se aptitlig ut!


Nigella får saker som säkert smakar skit se gott ut!










Hemma efter julshopping

...till mig själv, tillsammans med mammsen!

Ja egentligen skulle jag bara följa med och vara lite moraliskt stöd åt min mamma som skulle handla julklappar till mina syskon. Blev en dyr runda lik förbannat....köpte en skitsnygg kappa som priset var nersäkt på med 1000:- så jag betalade bara hälften :) dyraste plagget jag äger tror jag.


Kostade 2000:- från början
- jag köpte den för 800! ;) superklipp!

Köpte ett rött BH-set också men det tycker jag inte lägga upp någon bild på ^^, ingen vits att känna sig hemligtjulsexig om hela världen kan se det redan andra advent!










Väldigt fint ordspråk

"Var aldrig någons slogan
ty du är poesi"


Hade någon sagt så till mig hade jag varit förtrollad i ett år! :)








Morrn!


Godmorgon godmorgon! Har precis klämt i mig lite rostat bröd och kaffe tillsammans med min mamma som väckte mig ^^

Jodå idag blev jag minsann väckt utav min mamma som knackade på sovrumsdörren kl tio. "Jag orkar inte vänta längre nu, du vaknar ju aldrig" hahaha, söte!

Är helt yrvakenfortfarande och ser lite småsuddigt, ska sticka in till Stenungsund en sväng idag och förhoppningsvis orka träna. Kluven...mina fötter gör ju fortfarande apont!

Tja jag får väl se hur jag gör idag, har en del att stå i. Lite meckiga beslut som ska fattas osv...
blöh blöh blöh blöh blöööööööh






Natti Natti! :)

Sitter och tittar på filmen "28 dagar" med Sandra Bullock som går på kanal 4, riktigt bra film faktiskt, inte alls min typ av film men denhär var faktiskt bra....

Snart dags att knyta sig, börjar märka av att bristen på sömn förra natten tar ut sin rätt, har svårt att hålla mina ögon öppna. Har verkligen haft en jätte fin helg, för att inte tala om hur kul den har varit!
- Imorgon blir det gymmet och träffa Sara.



Lillasyster muppar med min kamera


Här sitter jag och skriver nattinatti inlägget! :)

Nu ska jag återgå till filmen och min mammas mysiga knä ^^
(nix man blir inte mindre mammig vara för att man är 21 och inte bor hemma längre)

Godnatt på er!


Kvällens: Hissa och dissa!


HISSA!

* Julbord - Julmat är väldigt gott...vörtbröd Mmm!

* Min släkt - Finare och mer sammansvetsad släkt får man leta efter

* Klubbing - Satan så underbart det är att dansa loss på dansgolvet ute på klubbarna i stan!




DISSA!

* Högklackat - Efter gårdagens smärta i fötterna var det inte roligt att gå på julbord i samma skor...

Mättnad - Jättejobbigt att bli mätt när man är omgiven av jättegod mat som man egentligen vill ha mer av

* Sömnbrist - Lite meckigt att sitta och vara glad och social när man är bakfull och sovit 3 timmar när man ska på julbord...










Hemma från julbordet :)

Och så var man hemma, och proppmätt efter julbordet som blev en succé!

Julbordet som var en överaskningspresent till morfar som fyllde 75 år igår blev verkligen en succé! Alla hans barn, barnbarn och barnbarnsbarn var där - 26 stycken :)
- En mycket rörd och tårögd morfar tackade för kalaset på slutet av kvällen, väldigt fint att se!



Mormor & Morfar
och deras avkommor! (min mor till höger)


Min mormor & födelsedagsgubben morfar!


Mina två norska kusiner på varsin sida av en av minstingarna i släkten :)


Min kusin Michaela till vänster med sin dotter & gubbe!


Jag & min kära mor


Min kusin Jasmin med mormor & morfar


Kusin Michaela med sin gullunge Lisa


Väldigt lyckad kväll får jag säga, dock tyckte jag att tre timmar var precis lagom. Mätt blev man ju i alla fall....ujujuj. Nu ska jag vara socail framför TV'n med föräldrarna! Over and out for now



Redo för julbord!

Japp, idag blir mitt första julbordsbesök någonsin! Tillsammans med hela tjocka släkten på mammas sida :)

Har egentligen ingen aning om vart i vårt avlånga land vi ska någonstans men resan dit ska tydligen ta ca en timme så jag chansar på Göteborg.





Rödklädd och julig blir outfiten idag


ar en liten styckande känsla inom mig när jag tänker på att jag måste dra på mig mina djävulskskor som igår massakerade mina stackars fötter totalt - dom kommer aldrig förlåta mig om jag drar på skorna igen........

Just nu känns det mest som om min kropp skriker efter vila och mat som dryper av flott, men nix. Det får bli julskinka och kötbullar istället ^^ (ingen läbbig sill här inte!)










H


Pics från igår!

Herrejäklar vilken kväll det var igår! Fötterna ömmar fortfarande efter en lång nattpromenad till spårvagnen i påtok för höga klackar kl 04 på morran, var hemma halv 5 och var tvungen att gå upp fyra timmar senare....


Basen i magen blev Storasysters hemmagjorda pizza!


Lillasyster visar sina sminkskills på storasyster :)


Vad vore en kväll utan egobilder?
Riktigt fin blev jag igår :)


Bästa vinet!


Ren & skär syskonkärlek <3


Jag efter några glas vin ^^


Meeeeer vin


Börjar komma igång på Bryggeriet i stan


Joy fick dansat lite bugg :)


Att vi var syskon vart populärt på krogen ^^


Ett litet stop för att käka och vila fötterna på BurgerKing


04.00 Dags att trampa hem...smärta!



hade verkligen en skitkul kväll igår och ser fram emot nästa syskonkväll big time! Att vara sykon och gå ut på krogen är för övrigt ett vinnande koncept för de som vill ha mycket karlar på sig - inget för mig alltså! ;)









utgång!

Nu jäklar blir det utgång och fan så snygg jag är!

Kan tyvärr inte lägga in massa bilder här, men dom kommer upp i morgon lovar jag!
Storasyster har gjort egen pizza idag och bjudit på (msn tröttnar aldrig på pizza!)
- nu står vi alla tre och invaderar álla speglar som finns i lägenheten, själv är jag precis klar och sitter och sippar på mitt vin. namnam

dags att ta smygfoton på mina syskon - heheehheheehe
ha en jätte fin fredagkväll!










Fit for fight!

Puh! Så har man varit uppe på gymmet och svettats i en timme!

...och nu sitter jag bara och väntar på att Sara ska bli klar på jobbfokus så jag kan träffa henne :) känns längesedan....inte sedan i söndags har man sett henne :( beuheu, och länge blir det inte heller i och med att jag ska hämta upp syrran vid tre! Dumt, dumt, dumt...hade gärna spenderat hela dygnet med Sara istället.

That's it for now!












Friday im in love!

Yaaay nu är det äntligen fredag igen!

Har varit uppe sedan klockan åtta, kunde inte sova pga att mina element i lägenheten suger och har en tendens att lägga av. Hade 15 grader i sovrummet inatt.....uuuuh...

Om en timme bär det av till stenungsund, ska till gymmet och därefter träffa sara en liten stund :)
Därefter ska jag hämta upp lillasyster efter skolan så att vi gemensamt åker till göteborg
- krogen ikväll! bryggeriet antar jag att det blir, lillsyrran kommer inte in på så många andra ställen.



yeheeeey fredag!

 

Lovar att jag ska ta massa roliga bilder ifrån kvällen! Lär dock ine vara jätte social på bloggen idag!
Ha en superfin Fredag!!!!!

 

 

 

 

 


Natti natti! :)

Dags att krypa ner under täcket! Imorn är det upp med tuppen som gäller. Ska träna och städa upp häromkring innan  jag åker och hämtar upp lillsyrran i skolan så vi gemensamt kan åka till storasyster i stora staden Göteborg!

Såååå jävla härligt med Fredag! Ska bli ganska skönt att komma längre bort än Stenungsund & Uddevalla denna helgen. En hel timmes färd till Göteborg! Perfekt, komma utanför väggarna lite :)
- Och på lördag är det julbord för att fira att morfar (imorgon) fyller 75 år! Grattis grattis!



men nu är det allt dags för sängen!
Natti natti på er!







Bockar & Bugar!

...ja vad annat kan jag göra? De senaste tre dagarna har antalet besökare och för all del även kommentarerna i min blogg ökat och ökat!

Framför allt är det roligt med de stammisarna jag fått som skriver och diskuterar med mig! Jätteroligt också att ni skriver namnet på eran blogg så jag ser vad ni är för folk! :) tack tack tack!

Nu har pyjamasen åkt på, har halsat i mig en stor kopp kaffe och har packat väskan inför imorgon. Ska ju iväg till storasyster imorgon och skaka lite ass på stan! ska bli skitkul, vi har besämt att ha syskonkväll ca en gång i månaden - bra tycker jag. Viktigt att ha nära kontakt med sina syskon!
Och bara för att vara lite överjävlig och bjuda lite på mig själv så ska jag lägga upp dessa underbara, apgamla bilder på mig och mina två underbara systrar!



Lillasyster Joy till vänster
Jag (tjock) i mitten =p
Storasyster My till höger

 


Tjah vad ska jag säga?
Bilder talar för sig själv ^^

 


Myyycket har hänt sedan dessa bilder togs!

 

Haha, alltid lika roligt med gamla bilder! dessa tror jag bestämt är från 2006 någon gång. Myyycket har hänt sedan dess! Storasyster är blond, har lugg och är iofs i samma storlek nu som där, skitsnygg!
Lillsyrran är inte en liten pluttig flicka längre utan är en riktig modepingla som grejar med smink och kläder hela dagarna.
- Jag själv har iofs samma hårfärg och är lika kort... fast har tuppkam, är ca 10 kg lättare och absolut inte massa nitar och gröna slipsar på mig - nån måtta får det vara!












Kvällens hissa & dissa!


HISSA!

  • Homemade Pizza - Det går snabbt, kostar mindre än vanligt pizza och är riktigt gott!
  • Raggsockar - Mmmm värmer så gott inne i mina tofflor

  • Torsdagkvällar - Det är som att vänta på julafton! Fredagen är inom räckhåll!




DISSA!
  • Epilepsi - Jävla hemsk sjukdom, har sett ansiktet på det själv...

  • Hunger - Amen det är ju skitjobbigt....vänta vänta vänta.....

  • Osäkerhet - Behövs det sägas mer? Hatar att känna osäkerhet över saker....hatar











Svettig och trött - tvdags!

ääääh jag stack ner till gymmet i alla fall ^^ Vore olikt mig annars! Nu är jag helt slut och jäääätte svettig

Pefekt tajming! Nu ska jag slänga mig framför Tv'n och titta på Mammas pojkar! Dock dumt att träna vid denhär tiden, så jäkla mycket folk på gymmet nu. Är van vid att vara nästan själv på gymmet i och med att jag brukar träna på förmiddagarna :)


Tv-dags!








Pizza-Mätt! :)

Sådär ja, nu har jag klämt i mig nästan en halv pizza hawaii - hemmagjord!

...och så kom anastasia hem och vi grejade pizza! Köpte färdig deg med färdig tomatsås och la på det vi könde för - skinka, ost och ananas för min del och tonfisk, räkor, ost och chamingjoner för Anastasia.


Vänstra sidan är min! :)



Mums - supergott och billigt!



Anastasia gillar också min pizzaidé!

 

Nu är jag jätte mätt och jag är vääääldigt tveksam till gymmet idag...får kanske nöja mig med fyra dagar denna veckan...var inte där i måndags och kommer inte kunna åka dit på lördag.
- Får svälta mig lite denna veckan istället ^^








kurr i magen!

Om en timme kommer Anastasia hem och då ska vi käka pizza...fan är vrålhungrig ju!

Sitter och knaprar på några sötmandlar och russsin, dom hämmar ine särskilt mycket hunger men det är gott i alla fall. Uh så mörkt det börjar bli...tappar lusten till att sticka till gymmet efter middagen men jag får försöka ändå.

Har kommit en bra bit med studierna den senaste timmen! En uppgift är ivägskickad och jag har börat på nästa. Känns som om dom aldrig tar slut!

 

Och imorgon är det fredag! fan vad gött, jag längtar ihjäl mig! Ska bli roligt att spendera kvällen med mina söta systrar i Västra förlunda :) Middag, mys och utekväll - perfekt!

- Blir nog att jag tar en sväng förbi papi under dagen imorgon också, och därefter en snabbis
in på gymmet för nästa styrketräningspass! (har förresten jävla ont i triceps sedan igår, ajaj)

 

 

 

 

 


Epilepsi

...är precis det jag sitter och studerar nu, riktigt intressant faktiskt!

Anastasia stack precis ut genom dörren igen, vi har varit och handlat allt som behövs till pizzabaket senare. Hon valde att köpa precis allt jag hatar: räkor och champingoner. Tja, det kan hon allt ha på sin egen halva. Jag ska ha annanas! =)





















Lite lättare att plugga när det är tyst och skönt runt omkring. Inte för att Anastasia gör mycket väsen av sig, men det blir lätt att man fastnar i ett samtalsämne och Vips så går en timme och man har inte gjort ett skit!

Har allt jag behöver, värme elementet är på full ös och jag har ett stooort glas cola bredvid mig! Perfekt, ska hämta en apelsin också tror jag.









Dags för handling!

Ja nu ska jag och Anastasia ner och handla lite grejer till kylskåpet. Förhoppningsvis slänga lite skit också!

Tjah man kan ju inte gör pizza på bara oregano och mjöl. För det är ungefär allt jag äger. Så nu blir det ner till Willys och shoppa. Därefter plugga, och gymma lite.
- Ikväll blir det lugnt och skönt framför TV'n, mammas pojkar står högst på tv listan ikväll!


Anastasia spelar poker

 

Anastasias grejer som ska sorteras ^^

Jösses, jag som är så van vid att det är så städat och tjusigt hemma hos mig, nu ligger det påsar med saker överallt. Det på bilden är bara en liten del =p nåja, det ska ju bort snart!

Dags att handla!










Ny morgon, snart helg!

Och så var det tordag igen! Snart helg, som jag ska spendera med med mina systrar i göteborg. Vi ska ut och skaka loss på något av göteborgs dansgolv. På söndag blir det julbord och på söndag hoppas jag på en lugn och skön dag...

Men idag måste jag få tummen ur och börja plugga....det gick inte alls bra igår och jag måste få klart en uppgift tills idag. Usch meckigt.... det är extra tungt när ämnet inte intresserar. Celler och skit....puh!
- Så jag ska redan nu bänka mig framför datorn och studierna!


Time to study....

Ska iväg och handla och träna någongång under dagen också. Jag och Anastasia ska greja hemmagjord pizza senare! :) Namnam!

 

 

 

 

 

 


Natti natti! :)

Klockan börjar bli mycket, ska kolla klart på vänner som går på femman!

Sååå, natti natti på er och sov så sött!












Åååå nudå?

Jaha, nu var greys anatomy var slut, rikgtigt bra ju! är lite chockad över att jag faktiskt tyckte det var bra!

Blev inte så mycket pluggande idag som det var tänkt...nåja fick ju gått till gymmet i alla fall. Styrketränade idag, pumpade på som fan, och nu har dom fått in massa nya leksaker på gymmet! yay! skitroligt :)
- Imorgon blir det också en tur till gymmet, och jag måste verkligen få tummen ur med min jävla uppgift...bllöh blöh blöhh...

Blev inte alls så hurtigt med pluggandet som jag tänkt mig idag....

 

Haha nu är det uttagning till "So you think you can dance"! Omg....folk är så jävla kassa, dom gör bort sig. Nästan roligare än uttagningen i Idol! Helt hysteriskt roligt! Anastasia och jag sitter och halvgråter av magsmärtor...nä måste gå ifrån så jag kan se ordentligt! :)

 






Anastasias reaktion på min tacos....

...blev bättre än väntat, hon vågade väl inte annat stackarn.... ;)

ja anastasia kom just hem, hon hade flyttat lite mer grejer som var kvar att flytta på. Hon kom hem vrålhungrig och fick se mitt tappra försök till tacos ^^
- hon skrattade väl mest när jag berättade hur det hade gått till men hon käkade i alla fall och tyckte det var helt okej! :)

HAHA nu frågade hon till och med om mer! YAAAY! SUCCESS!
Nu ska hon lära mig att titta på Greys Anatomy - uuhhh...orka kolla serier....


Later guys!







Oh värme!!!

Värme är en ovanlig vara här i min lägenhet, folk brukar få pracka på sig ytterkläderna om de ska trivas. men nu sitter jag här och myser endast i T-tröja och jeans! Yahoo!!!

Har elementet precis vid benen, under skrivbordet, helt underbart! Tänk att det kan bli sån skillnad bara av att köpa en vit liten låda som sprutar ut luft. Lätt värt 160:- enligt min mening!

Ovant att sitta i T-tröja i min lägenhet!

 

Ikväll kommer bonde söker fru som alla tittar på, alla utom jag. Och jag ber till högre makter att inte Anastasia följer det! Hon har inte kommit hem från fikat än, tur för henne....så slapp hon min usla middag =p

 

 

 

 

 


Misslyckad middag....

Det visar sig att mina kok-kunskaper inte är vad dom borde när man till och med misslyckas med tacos....

Japp, det var precis vad jag gjorde!
Var påväg till affären efter gymmet förut för att köpa gurka till tacosen och upptäckte till min stora lycka att det låg en gurka på sätet bredvid mig i bilen, kvarglömd från gårdagens inköp! YAY!

När jag väl kommer in så inser jag att gurkan är stelfrusen och inte går att använda det närmsta dygnet. Nåja, man kan väl klara sig utan?

Så jag rotar igenom frysen där jag hittar tortilla bröd, värmer i micron.
KNÄCKEBRÖD blev dom efter det...jo ja tackar ja, ner i soppåsen med dom. Och vanlig majs hade jag inte heller så det fick bli minimajs.....


ställ aldrig mig ensam i ett kök....









Hemma från shoppingtur med papi

Så har man införskaffat sig ett element - 160:- på Jula! Perfekt!

papi kom förbi för att hjälpa mig upp med lampjäveln i vardagsrummet som är helt missanpassad och störd, det gick väl sisådär och resultatet blev inte det bästa...nåja det lyser ju i alla fall!







Därefter åkte jag och Papi till Jula för att kika på element, man fryser ju ihjäl här i min lille lägenhet där dom får för sig att stänga av elementen så man inte kan reglera värmen....mummel
- Så ett element blev det, billigaste tänkbara! kanoners!


 

Nu ska jag se till att få tag på Anastasia som är iväg och fikar med en kompis så att vi kan åka och köpa hennes kattmat till Torsten som anländer ikväll eller imorgon vad jag har förstått!







Packa och slänga

jag sitter och pluggar och småskrattar medan Anastasia stolt visar upp sina kulpturer och slöjdverk från skoltiden, dessutom länger hon regnbågskondomer på mig...

Japp, Anastasia går just nu igenom sina stora säckar med tillbehörigheter, mycket från yngre år märker jag. Nu är frågan vart allt ska få plats? Nåja...det ger sig väl ^^



Själv sitter jag och pluggar nervystemet och muskler för fullt...segt...kaffedags!









Frostigt idag!

Duschad, påklädd, mätt och så har man pluggat lite! Uch tror jag håller mig inomhus idag...

Så kallt det varit inatt! Sov med pyjamas, duntäcke, filt och raggsockar och låg lik förbannat och skakade hela natten. Imorse när jag tittade ut förstod jag lite varför. Det är så mycket frost att det nästan ser ut som snö, fast nu har det allt lagt sig lite.

Vy från balkongen

Vy från balkongen

 

Nu blir det plugga på allvar! Ska sitta några timmar och skriva om muskler och nervsystemet. Hoppas på att få iväg en uppgift till rättning idag...segt men nödvändigt!

 

 

Så på med myskläder och sätta igång alltså!









Morrn!

Godmorgon på er!

Nu har jag vaknat, druckit kaffe och tjötat med Anastasia som precis vaknat!
Har lite ont i kroppen efter gårdagen, kanke lite pga träningen ockå inte inte bara flytten!

Idag blir det träning och en massa plugg! Antar att Anastasia ska gå igenom sina tre sopsäckar med kläder idag ^^ myyyycket kläder har hon minsann.

Ska föröka fundera på en ny sovlösning till henne också, en pyttemadrass på golvet lär ju inte hålla i längden, hon skulle prova på att sova i soffan en natt också =)











färdigflyttat!

helt jävla slut i armar och ben efter en hurtig och jobbig flytt!

Har blivit färdig med flytten nu, mina armar och ben värker, gött med hämt-kinamat och tvkväll nu! skoj att få sällskap om dagarna :) tyvärr har jag inte hunnit uppdatera bloggen under dagen eftertersom det varit fullt ös, och tänkte jag skulle göra första kvällen i nya lägenheten behaglig för anastasia så jag ska vara lite social genom att kolla på Hell's kitchen och dricka kaffe! :)

Ha en jätte fin kväll allihop så ska jag vara duktigare imorgon!











Dagens rubrik: Homosexuella får donera blod, men inte ha sex?

Sånt här gör mig lite bitter på ett sätt och glad på ett annat. Alltså jätte bra att homosexuella får lämna blod äntligen (jag skulle iofs aldrig göra det ändå....läbbigt med nålar) Det har ju länge pratats omdetdär att homosexuella inte ska få lämna blod. Detta gäller dock endast män, varför kan ni ju lista ut själva.

 

Å andra sidan tycker jag det är förolämpande! det måste väl kunna gå och göra tester innan man om homosexuell lämnar sitt blod så att man är försäkrad om att man inte åkt på någon sjukdom? Jag menar, att vänta med sex i ett år bara för att lämna några droppar blod? Fjantigt tycker jag... Det måste ju gå att göra enklare på något vis?

Läs hela artikeln här: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6218007.ab

 





Mellis och planering

Sitter och käkar någon form av mellanmål och planerar lite - kaffe och clementin fick duga idag...




Mm planerar ja, jag som inte ens har jobb och pluggar hemma på distans och alltså inte har någon skola att besöka. Jodå, jag har allt fullt upp endå!
- denna veckan ser ut att bli tjock med grejer att göra

Idag - hjälper anna att flytta in, tränat och ska besöka torp sedan

Onsdag - Träna, plugga, plugga, plugga, plugga

Torsdag - Åka till stenungsund och försöka hinna fika med fyra olika personer under eftermiddagen, ska hinna träna på förmiddagen ^^

Fredag - Träna, Myskväll + utekväll med mina underbara systrar inne i Göteborg <3

Lördag - Julbord med halva släkten för att fira morfar som fyller 75!

Söndag - Träna och försöka hnna vara social mot min nya inneboende! ;)


Gosh...blir helt slut i huvudet av planering och plugg i för stora mängder!

 

Är det bara jag, eller blir ni också extrem kissnödiga efter att man tränat?
Alltså, jovisst klart man dricker massa vatten när man tränar men det gör jag ju annars också men inte fasen springer jag som en tätting till toaletten då?
- jag springer säkert var tionde minut! Galet....nu måste jag dit igen!









Tummen upp för Amanda Jenssen!

Sitter och lyssnar egenom Amanda Jenssens album; Killing my darlings - toppbetyg från mig!

 

Har aldrig lyssnat på Amanda Jenssen förut, endast då hon var med i Idol och jag föll pladask för hennes stil och sångröst. Hennes album Killing my darlings är fantastikt bra och jag har lyssnat igenom det flera ggr nu! Låtarna; Amarulla Tree & For the sun tycker jag bäst om. Sedan har hon några riktigt fina lugna låtar också. You go girl!

 

 

 

 

 

 


Fullt ös!


Så var man hemma igen, har slängt i mig lunch och kaffet puttrar i bryggaren...
Klockan fyra är det dags att vara flyttredo och hjälpa Anastasia med lådor och allt. Blir en sväng bort till torp senare också för att inhandla lite katt grejor!

Kom precis hem från gymmet, usch det är ensån där meckig dag idag saker och ting går fel hela tiden!
- först kom jag inte in i bilen pga nåt rövhuvud ställt sig 1 mm från min bildörr, fick klättra in genom passagerardörren måttligt irriterad. Därefter väl framme vid gymmet märkte jag att bagagelåset kärvat igen och jag kommer inte åt mina träningskläder, får åka till närmsta tapp och köpa något glidmedel för bilar (höhö) fattar inte hur man gör, får hjälp och det fungerar.
Åker tillbaka till gymmet och så fungerar det lik förbannat inte förs än typ en halvtimme senare. Puh!


När jag väl kommit in på gymmet och ska byta om så märker jag att min tränings BH inte är med, fan fan fan. fick springa runt i min bandlösa vanliga BH, inte skönt alls det guppar faktiskt trots att man inte har så mycket att guppa med!

Kaffe var det ja....lugn och ro.....

Färgar ögonbryn ^^

Sådär ja nu har jag precis färgat färdigt mina ögonbryn! Kanon, nu ser jag ut som jag ska igen!

Snabbt och enkelt! Härligt med saker som går fort tycker jag! Att färga ögonbrynen tar inte mer än tio minuter och då räknar jag dessutom in tiden då man blandar ihop färgen osv. Medan när jag färgade håret igår fick jag gå runt med kladdet i huvudet i 45 minuter! Iofs....ganska stor skillnad på mängden hår på ögonbryn och huvud....

Kladdiga ögonbryn! Brun färg använder jag :)

 

Färdigt! I vanliga fall har jag så ljusa ögonbryn så dom knappt syns
och jag haaatar att behöva måla dit dom och greja
färga är bättre och snabbare!

 

- Dags för mig att dra på träningskläderna och bege mig ner till gymmet i mina nyfärgade ögonbryn ^^
Ha en fortsatt fin dag!

 

 

 

 

 



Dags att vakna nu då....gäsp


Usch, är helt yrvaken. Vinglar omkring och pratar i sömnen känns det som. (mjo jag pratar en del för mig själv) Kaffet slank ner utan att jag märkte det och nu är det helt slut här hemma :( jag som var sugen på mer...

Vaknade på ett mindre charmigt sätt idag, klockan 07.30 (slår aldrig fel) vaknar jag av att det känns som jag har en borrmaskin som sängkamrat. Men nejdå...de renoveras i lägenheten under och det borras, hammras och jäklas hela morgonen. Inte en chans till sovmorgon här inte.

Nåja, nu är man ju uppe i alla fall. Ska sticka ner till gymmet om nån timme eller så, hinner inte göra det i eftermiddag då jag ska hjälpa Anastasia med sina lådor, katter och allt vad det nu är hon äger som ska flyttas in i min lägenhet.











RSS 2.0