VÅGA FRÅGA!

Sofie  ([email protected]) om CANDY'S HÄLSO-SORBÉT:
Jag har en fråga till dig angående kropp och hälsa. Jag har under två års tid tappat 10 kilo pga att jag börjat äta rätt och tränat. Jag tränar genom att gymma, promenera och genom löpning.
Jag är nöjd med min kropp och kan se mig själv i spegeln, det är roligt att handla kläder osv, vilket det inte var förut. Min kondis är kanonbra och musklerna börjar synas mer och mer.

Nu till min fråga, har du några tips och råd för att göra en radikal förändring i kosten för att tappa det där sista från kroppen som skulle göra att musklerna syns mer och det blir lättare att springa med lite lättare kropp?



Mja, det är svårt att hjälpa dig då det inte framgår hur du äter i nuläget men jag ska försöka!

* Dra ner på kolhydraterna! (bröd, pasta, ris, godis) Detta brukar ge finfina resultat, se till att få i dig mer protein och fett istället! 

* Se över hur mycket du faktistk stoppar i dig på helger och "ätardagar" det blir lätt att man trycker i sig mer än vad man egentligen vill ha bara för att man får!

* ÖKA KONDITIONSTRÄNINGN ännu mer om det inte är någonting du gör jätteofta. Att ta en timmes promenad/halvtimmes löpning om dagen eller i alla fall fem-sex ggr i veckan är det bästa!

* Kör hårdare styrketräning och ligg på ca 10-12 repetioner/set. Försök variera dina övningar lite grann för att chocka kroppen

* Försök vardagsmotionera lite mer - ta trapporna, hoppa av en busshållplats tidigare, dammsug,
ha MYCKET sex ;)



Har du fler frågor eller undrar över någonting så är det bara att höra av sig, jag hjälper gärna!








It´s you and me ! - Smycke- & Dekor tävling pågår !

Gillar ditt sista tips ;)

2010-04-10 @ 17:17:44
URL: http://itsyouandme.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0