Kvällens insikter


Jag har precis konstaterar att körslaget suger. Inte klokt. Nyss har alla körmedlemmar halvlipat och förklarat hur otroligt stort det är att få skriva autografer (mest till små-kids) efter att de fått hälsa på sina hemtrakter och trallat lite. Yeah, the 15 minutes of fame....  Det enda häftiga med körslaget är Rongedaltvillingarna! Dom är ju så jävla lika! :o


Jag har idag också fått utstå en annan sorts smärta utöver magkramperna. Petade in ca en liter tvål i ögonen förut då jag skulle tvätta bort lite hårfärg som kladdat ner i ansiktet. Jäklar i min lilla låda som det sved. Vad fan är tvål gjort av egentligen?! 

Och slutligen har jag kommit fram till att jag de närmsta dagarna nog ska svälta mig och sluta äta helt. Såfort jag ens tänker tanken att äta mår jag illa (kräktes för ca en timme sedan då jag tänkte på keso) Och när jag väl tog mig för att peta i mig en macka så fick jag såna magsmärtor att det kändes som jag blev uppäten innifrån.


LORISSA

men stackare, vad är det med magen? Inte brukar man väl kräkas av magkatarr..? Tycker i alla fall jättesynd om dig, KRYA PÅ DIG!



sv: tack snälla du, vad glad jag blir :)

2010-04-24 @ 21:23:47
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Thidan

Göh! Snygg frilla hörru.

2010-04-24 @ 22:09:35
URL: http://thidan.blogg.se/
emma

allt bra? ♥

2010-04-25 @ 00:07:19
URL: http://emmaochvilda.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0