Epilepsi

...är precis det jag sitter och studerar nu, riktigt intressant faktiskt!

Anastasia stack precis ut genom dörren igen, vi har varit och handlat allt som behövs till pizzabaket senare. Hon valde att köpa precis allt jag hatar: räkor och champingoner. Tja, det kan hon allt ha på sin egen halva. Jag ska ha annanas! =)





















Lite lättare att plugga när det är tyst och skönt runt omkring. Inte för att Anastasia gör mycket väsen av sig, men det blir lätt att man fastnar i ett samtalsämne och Vips så går en timme och man har inte gjort ett skit!

Har allt jag behöver, värme elementet är på full ös och jag har ett stooort glas cola bredvid mig! Perfekt, ska hämta en apelsin också tror jag.








simone

Det är verkligen intressant! Håller med dig!

2009-12-03 @ 14:55:17
URL: http://fattybom.blogg.se/
Alliis

Haha nej man kan ju inte gilla allt :P Tack så mycket, din blogg med :D

2009-12-03 @ 15:15:22
URL: http://alisars.blogg.se/
Sune...the girl

Tack :) Jo jag älskar Nogger, glassen då. Godast i mitten fast det lät inge bra när man pratar om katten förstås. Jag hade en katt som hette Piggelin som jag tyvärr fick avliva i somras. Jag är inget stort fan av glass men namnen ska jag ha. Haha.

2009-12-03 @ 15:17:47
URL: http://tillganglig.blogg.se/
marie

åhh gud så gott med hemmagjord pizza,

Kanske blir att härmas ikväll :)



2009-12-03 @ 15:30:01
URL: http://jagmariel.blogg.se/
Sune...the girl

Hemmagjord pizza? En annan får äta crabsticks. Orkar inte laga mat och jag ska börja tvätta snart. Har ätit 4 stycken och det är ju som en fis i rymden för min mage men ändå. Arthur är ju sött. Har en kompis som har en katt som heter Teodor. Det hette min halvbrors farfar :s

2009-12-03 @ 15:47:57
URL: http://tillganglig.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0