Done at work!

Äntligen färdig på jobbet och hemma i värmen, har tillfälligt tappat känsel i både fötter och fingrar vilket gör det ganska besvärligt att skriva...

Idag gick jag en såkallad servicetur på jobbet, tillsammans med min kollega Sofia hade vi fyra stora inköp och tre hus som skulle städas - tungt, minst sagt!

Påväg till jobbet fick jag köra min lille skrothög i 40 km/h för att inte åka av vägen, och trots den låga farten var jag en milimeter på att krocka med en lastbil. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv tror jag. Ser att jag får möte, känner hur bilen tappar greppet och slungas över till fel väghalva. Jag skriker blundar och försöker styra så gott som går och PRECIIIIS innan vi kolliderar så sladdar jag åt andra hållet istället.
- Tack och lov gick allt bra, har inga airbags i min bil så det kunde gått riktigt illa....




På jobbet har jag i övrigt haft en jättebra dag och haft jätte trevligt sällskap hela dagen! Enda missödet måste ha varit då jag trampade igenom en ispöl så mina skor vart genomvåta . detta var i början av dagen och är alltså förklaringen till mina istappar till fötter - skulle inte förvåna mig om jag blev liggandes sjuk imorgon!











L O V I S A

Gud vilken härlig blogg! :D

2009-12-23 @ 16:29:52
URL: http://youwantmeh.blogg.se/
Holy Kirch

GOD JUL! :)

2009-12-23 @ 16:31:25
URL: http://holykirch.blogg.se/
julia

gosh vilka fina ögon! :D

ha en bra jul, kram:)

2009-12-23 @ 16:36:25
URL: http://juuuuulija.blogg.se/
fian

shit grym blogg :D

2009-12-23 @ 17:45:15
URL: http://ssofijaah.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0